Atbulines eigos sviesa

Pradėjo Mirro, Rugsėjis 23, 2013, 08:59:17 AM

« ankstesnis - sekantis »

Mirro

Bemsas

Aisku butinai. Kitaip lempute neuzsidegs.

Mirro

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 23, 2013, 11:46:44 AM
Aisku butinai. Kitaip lempute neuzsidegs.
hmm, jauciu pigiau nelb imanoma prasisukti su xenon lempute ? :)

MindaugasB

Ebay gali ieškoti pigesnių variantų. Esu pas šitus pirkęs, jie Kalvarijų 125 turi kabinetuką. Gali nuvažiuoti ir vietoje nusipirksi, dar apžiūrėsi. Draugiškas vaikinas ir mergina simpatiška dirba.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Mirro

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Rugsėjis 23, 2013, 11:52:35 AM
Ebay gali ieškoti pigesnių variantų. Esu pas šitus pirkęs, jie Kalvarijų 125 turi kabinetuką. Gali nuvažiuoti ir vietoje nusipirksi, dar apžiūrėsi. Draugiškas vaikinas ir mergina simpatiška dirba.
dekui :) butinai bandysiu uzsukti :)
ateja tamsusis metu laikas, tai norisi sutvarkyti sita problema :)

MindaugasB

Citata iš: Mirro Įrašytas Rugsėjis 23, 2013, 12:06:17 PM
dekui :) butinai bandysiu uzsukti :)
ateja tamsusis metu laikas, tai norisi sutvarkyti sita problema :)

O tai didelius atstumus atbuline eiga suki? :D
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Mirro

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Rugsėjis 23, 2013, 12:06:52 PM
O tai didelius atstumus atbuline eiga suki? :D
patikek :D kai siaurame daugiabuciu kieme tenka "virazus" daryti :D

arytis

Aš per savo kiemą atbulas jau iš atminties varau :D

Mirro

Citata iš: arytis Įrašytas Rugsėjis 23, 2013, 13:13:25 PM
Aš per savo kiemą atbulas jau iš atminties varau :D
ui patikek :D buna taip sustato :D kad tenka pora kartu ir islipti, arba veidrodelius uzlenkti :D

sauliniz

As pas save i atbilini istates lempute dvieju kontaktu, tuos kontaktus tarpusavyje sulytaves, ir lemputes sone viena pypsiuka nusmirgeliaves, nes kitaip neistatysi, ir kai atbulini ijungi uzsidega lempute zymiai ryskiau :) taip vazineju jau gerus metus, niekas nedega :)

Mirro

Citata iš: sauliniz Įrašytas Rugsėjis 28, 2013, 21:12:41 PM
As pas save i atbilini istates lempute dvieju kontaktu, tuos kontaktus tarpusavyje sulytaves, ir lemputes sone viena pypsiuka nusmirgeliaves, nes kitaip neistatysi, ir kai atbulini ijungi uzsidega lempute zymiai ryskiau :) taip vazineju jau gerus metus, niekas nedega :)
bent vienas logiskas bei pinigines neploninatis pasiulymas :)
aciuu :)

GALLANT

mane irgi jis suviliojo, treciadieni pasiimu bolida is dazyklos ir is karto krentu i bagazine keisti lempos. Nes kita savaite reiks vaziuoti kamsciu sostine, tai tikrai pravers.

Toshis

Papasakok ar gausis kaip aprase viska  ;)

Mirro

padaryta :)  (y)
rezultatas liuks :)
dar priesrukiniam reik taip padaryti :)

MindaugasB

Nuotrauka galima paveizoti kaip sviecia? :)