Sunkiai sukasi vairas

Pradėjo Mantvydas, Balandis 02, 2014, 16:53:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Mes cia nuolatiniai, o tu epizodinis. Tokiu epizodiniu pasitaiko daug. Bet yra kurie paraso panasiose temose. Ten gauna atsakymus, o ne baksnojimus, kad "sukure dar viena tema". Viskas paprasciau negu paprasta, tik nereikia isivaizduoti, kad tavo problema didziausia ir svarbiausia ir kitos tokios nera. Sekmes :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

egyda

Citata iš: Tiutis Įrašytas Balandis 03, 2014, 11:48:07 AM
Duodu 99proc kad pas tave vairo kolonele paverzta kad nebarsket vaziuojant per duobes... Jei vairas stringa tai kryzme kalta... 2003m avensiui turetam ta pati beda buvo sunkiai sukos vairas. Jokiu pasaliniu garsu strigimu nebuvo, tai kas belieka???? Vairo stiprintuvo skystis blogas?? :) :) pasitikrink vairo kolonele ant keltuvo arba ant duobes sukelus abiejus priekinius ratus ir tegul kaimynas pasukioja vaira, jei isgirsi koky nors klibejima tada isvisu jegu pasikabink ant tos puses(traukes ir slico, kur i kalonke ieina) jeigu klibejimo nelieka 100proc kalonele turi laisvuma. Pas mane buvo paverzta, bet vistiek barksteledavo per duobes.... Beje, kiek laiko turi avensy? Cia nuo pirkimo taip? O buna kad kartais vairas lengvesnis o po kiek laiko vel sunkesnis?

Man taip yra, gal zinai kas galetu buti?           "O buna kad kartais vairas lengvesnis o po kiek laiko vel sunkesnis?"

Egis_

Pas avensius vairai tikrai yra sunkus.cia manau gamykline konstrukcija tokia,kaip ir sankabos pedalas kietas,jei sankaba dar gamykline stovi (apie dyzeli kalbu).

Rolkis72

Pabandyk,vairo stiprintuvo skystí pasikeisti,kai pirkau ir pas mane kartais vairas sunkiau sukosi,pasižiūrėjau į bakelį,tai skystis praktiškai juodas buvo,pasikeitus skystį dabar jau metai,kai vairas normaliai sukasi

egyda

Neperseniausiai buvo pradejas cypti, kai susuki vaira iki galo pakeiciau stiprintuvo skysti dingo cypimas, bet vairas lengvesnis nuo to nepasidare ;)

egariukas1

Tik siurblys.Nesukelia slegio.Gali ir nekaukt.Uzgesintai masinai pasukiok vaira pirmyn atgal normaliai.Uzvesk masina ir isgirsi,kaip dainuoja.Jei kolonele perverzta del klibejimo,vaziuoji kaip su traukiniu,nepajegia vairas laisvai plaukiot,kiek pasuki,tiek lieka,negryzta i pradine padeti