Greiciu dezes garsas

Pradėjo algisg78, Rugsėjis 23, 2013, 19:22:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

algisg78

Sveiki kolegos, noriu paklaust kas gali buti, atsiranda garsas ijungus 3 arba 4 begi ant apkrovos,1.2.5 silpnesnis garsas

TYRAN

Citata iš: algisg78 Įrašytas Rugsėjis 23, 2013, 19:22:43 PM
Sveiki kolegos, noriu paklaust kas gali buti, atsiranda garsas ijungus 3 arba 4 begi ant apkrovos,1.2.5 silpnesnis garsas

Tai gal dantračiai dirba? Ant apkrovos stipriau, be apkrovos silpniau... :) Čia kaip "gal žinote, kodėl mano mašina nevažiuoja?". Koks tas garsas? Pšššš? Trrrr? Ghhhhr? Guliguliguliguli? Alyvos lygis geras? Pavaros jungiasi be bėdų?

bio

Gali buti kad pareina sinchronizatorius.
Pakeisk tepala gal ir pades nedaug.

Cardio

O kas gali buti kai  dazniausiai metant is 3 i 4 pavara (ismintos sankabos metu) girdima lyg kazkas suktusi, toks vaizdas kaip uzmautum kazkoki ale metalini zieda ant strypo ir suktum. Sakau gal isminimo guolis?

Bemsas

Isminimo guolis uzia visada, kai isminta sankaba.

Cardio

Taivat kad ne visada girdisi. Gal jis ir sukasi bet tyliai, o kartais toks garsas, kad atrodo kazkas atsiverzineja ir tuoj pabirs. Atleidi sanakaba ir dingsta. Ar cia ruostis guolio keitimui

Saulius SSS

Citata iš: Bemsas Įrašytas Spalis 27, 2013, 20:15:35 PM
Isminimo guolis uzia visada, kai isminta sankaba.
Norejai pasakyti: Sukasi visada,kai isminta sankaba.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Bemsas

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Spalis 30, 2013, 23:33:11 PM
Norejai pasakyti: Sukasi visada,kai isminta sankaba.

Butent kaip norejau pasakyti, taip ir pasakiau :P Kalba eina apie uzima. Cia ir taip aisku kad jei guolis nesisuka, jis negali uzti :D

Isminimo guolis negali uzti,kai jungi tam tikra begi. Jis arba uzia, arba ne.

Saulius SSS

Taip,bet ne visi tai zino  :).
As perskaites supratau biski kitaip. As buciau rases" Isminimo guolis gali uzti tik tada,kai isminta sankaba". Na,bet ne apie kara si daina. :)
Isminimo guolis sukasi tik tada,kai yra nuspaustas sankabos pedalas ir begiai 1,3 ar 10 jam itakos neturi. Cia bus dezes viduje. Gal guolis,o gal koks dantratis kur nors trinasi. Tik skrodimas gali atsakyti.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Cardio

Angelinio

Sveiki, vis noriu parašyt bet nesugalvoju kaip, kad būtų aiškiau kas pas mane per problemėlė. Na tikiuosi jei kas susidūręs tai supras apie ką aš. važiuojant ir jungiant iš pirmo bėgio į antrą arba ir antro i trečią būna toks keistokas garsas "Brrrrr" lyg iš duslintuvo lig iš po variklio. Ne visada perjungiant jis būna, bet dažnokai. Ar verta į tai atkreipti dėmesį? Ačiū.

TYRAN

Citata iš: Angelinio Įrašytas Lapkritis 06, 2013, 14:23:39 PM
Sveiki, vis noriu parašyt bet nesugalvoju kaip, kad būtų aiškiau kas pas mane per problemėlė. Na tikiuosi jei kas susidūręs tai supras apie ką aš. važiuojant ir jungiant iš pirmo bėgio į antrą arba ir antro i trečią būna toks keistokas garsas "Brrrrr" lyg iš duslintuvo lig iš po variklio. Ne visada perjungiant jis būna, bet dažnokai. Ar verta į tai atkreipti dėmesį? Ačiū.

Sankabą nuspausti bandei?

Mirro

Citata iš: Cardio Įrašytas Spalis 27, 2013, 18:41:49 PM
O kas gali buti kai  dazniausiai metant is 3 i 4 pavara (ismintos sankabos metu) girdima lyg kazkas suktusi, toks vaizdas kaip uzmautum kazkoki ale metalini zieda ant strypo ir suktum. Sakau gal isminimo guolis?
sitas klausimas mane irgi domina, sankaba pakeista, smagratis sveikas, tepalai irgi buvo pakeisti?

dtinas

o gal cia oro filtro deze vibruoja???
Citata iš: Angelinio Įrašytas Lapkritis 06, 2013, 14:23:39 PM

Siaurinis

Ar pavyko nustatyti kas ten sukasi? Nes turiu identiska "problema"... Kolkas nesuku galvos, bet butu idomu suzinoti, kam ruostis....