toyota previa 2000/

Pradėjo Kesteliss, Balandis 23, 2009, 19:51:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

vytouts

sveikas RUM pasiziurek atidziai,po bamperiu  GALE is desines puses toookia didele balvanke su skyle,tai ir yra buksiravimo ausis .tik nepraktikuok kad tave trauktu ,musu negalima tampyti uzsiblokuoja variklis.kompas nesupranta,kodel masina rieda neijungus pavaros,kompas isjungia varikli.viskas is praktikos.iki.:D
noreciau papildyti previa raudonaja knyga...

vytouts

sveiki autobusistai,gal visi ismirot?ar dar negalit atsibusti po ziemos miego?kas turit duomenu apie 2002m PREVIA galinius langus,jie atsidaro ar ne?info kur nors yr ar ne?:)

rum

Seniai cia buvau. SVEIKI!!!
Special thanks to "vytouts", ant karstuju rasau, dar ne tikrinau, bet butinai pasiziuresiu dar karta, bet jeigu ten kas butu manau ir taip buciau pastebejes. Itariu, kad mano masiniukas yra po "rimtu belgu isbandymu ir nerimtu siaulieciu paruosimu pardavmui";), tad gali buti kad ne viskas yra taip kaip turetu buti..
Bet masiniukas "ciki", mano geriausias draugas.
Del langu. Net nebandziau atidarineti, manau kad neatsidaro. o ir reikalo nebuvo. Yra gi atskira sildymo/vedinimo/kondicionavimo sistema, soecialiai galui, bent jau pas mane. Jungiasi atskirai, yra migtukas ON/OFF, tad vasara keleiviu nusiskundimu nebuvo.

O siaip, atsilus orams, rytais labai malonu girdeti "patenkinta" variklio garsa ir dziaugtis mazesnemis kuro sanaudomis :)

Visiems "autobusistams" geriausi linkejimai.

Beje. Ka manote apie baltarusiska dyzeli musu varikliams, aisku ne is"kolxozu" a raukiniu, o normalu, is koloneliu tipo Lukoil. Pats nepilu, vienam servise prigasdino, kad jo kokybe prasta, kad paskui remontui daugiaugausis negu sutaupysi. Bet kaina gundo. Ka manot?

`01 Previa 2.0 D4D
`03 Corolla 1.6

lawyer

su baltarusisko dyzelio pirkimu yra vienas niuansas (cia is savo patirties) - kol perki is patikimo asmens, tol viskas gerai, nes tau pasako, kada is degalines pirktas ir geras, o kada is furos ir neaiskus.
bet kai nusiperki is kokio nepazistamo, tai gali visko tiketis. viena karta tokio nusipirkau, kad pradejo variklis tampytis ties 2000 apsukom, tai teko priedus pilt, kad padidinti cetanini skaiciu.
pats esu buves baltarusijoje keleta kartu darbo reikalais, visada pyliausi lukoile ir jokio skirtumo nuo nestes ar statoilo nepajutau.

Marekas77

Sveiki , noriu ir as prisijungti prie visos hebros su 2002 oparatu D -4D , klausimas gal kas zinot kiek freono pilasi y sistema bo pas mane nulis snypstimo ir aplamai ar brangus remontas kondicionavimo sistemos  jei kas nors kiaura.. Aciu

pauliusdd

CitataMarekas77 parašė:
Sveiki , noriu ir as prisijungti prie visos hebros su 2002 oparatu D -4D , klausimas gal kas zinot kiek freono pilasi y sistema bo pas mane nulis snypstimo ir aplamai ar brangus remontas kondicionavimo sistemos  jei kas nors kiaura.. Aciu

Kai nuvažiuosi pas meistrus, pasakys, ar šlangas reikia keisti, ar radiatorius pasibaigęs. O sistemos užpildymas apie 70 LT.
टोयोटा इस बल.

vytouts

o dar kas nors is autobusistu ruosiasi i G/D?

Marekas77

Gal kas zinot kam skirtas yjungimas su uzrasu ,, PWR HEAT,, kuris yra po vairu desineje puseje, toyota knygoje vokiskai parasyta bet as vokiskai ne bum bum... Aciu

Edvatronas

trik garuojanciom kreivom rodyklytem? Tai cia tas heateris. Kur papildomai sildo antifriza pvz ziema, ar kai nori, kad greiciau ikaistu. Siaip nufotkink, kad tixliai galeciau parasyt.

Ritule

norejau uzklaust biski, kaip pas jumi su garso izoliacija, nes maniskej tsi jos beveik nerasta :(,

ketvirtasis

CitataRitule parašė:
norejau uzklaust biski, kaip pas jumi su garso izoliacija, nes maniskej tsi jos beveik nerasta :(,
Pas tuos minivenus prastoka su garso izoliacija, tą pati "bėda" ir pas Picnicą buvo. Bendradarbis turi Sharaną viduje irgi  "burzgia"

vytouts

taip ir yra,kazkas buvo parases,,pagarsink radijo imtuva,, as irgi taip darau.yra kaip yra...:)

rum

CitataMarekas77 parašė:
 Gal kas zinot kam skirtas yjungimas su uzrasu ,, PWR HEAT,, kuris yra po vairu desineje puseje, toyota knygoje vokiskai parasyta bet as vokiskai ne bum bum... Aciu

PWR HEAT tai variklio pasildymo sistema. Realiai tai veikia taip: kad esant ijungtam siam mygtukui, iki kol variklis pasieks darbines temperaturos, automobiliui vaziuojant mazesniu kaip 3 km/val greiciu (t.y. stovint) variklio apsukos dirbtinai keliamos iki 1.2 - taip variklis greiciau isila. Naudojama tik ziema, kad motoras "nepersaltu" pvz. stovint kamstyje prie -30`C.

Man tai su tuo PWR HEAT buvo bajeriu. Nezinojau net kad toks yra,kazkas servise ijunge - jauciu kad motoras uzia (apsukos 1.2) - nu galvoju kazkas sugedo,nusireguliavo.. I viena servisa, i kita- sako reikia kuro sistema reguliuot, o Autotojoj man paaiskino kad taip turi but, duneliai net patys nezinojo kad yra toks papildomas pasildymas. O po to atsitiktinai pamaciau ta PWR, jis buvo ijungtas, isjungiau - ir bedos pasibage. Veliau pasidomejau kas cia tokio, del to dabar ir zinau.

Beje, jokios buksiramivo kilposis galo pas mane nera, tikrai.
`01 Previa 2.0 D4D
`03 Corolla 1.6

Marekas77

Na tai DEKUI uz atsakyma, bo as sukau galva kam cia skirta:@.. bet yjungus ta knopke dabar siltu metu pas mane prietaisu skydely niekas neuzsiziebem, tai gal veiksmas vyksta kada minusine temperatura?

Marekas77

Ir dar klausimas su ta sankaba, del kurios taip visi cype....ar musu automobiliuose galimas toks gedimas, nes paskaicius apie avensius tai daug kam teko keist:(, nors yra kalbu kad tautieciai jau pristrategave kad pigiau gautusi?