toyota previa 2000/

Pradėjo Kesteliss, Balandis 23, 2009, 19:51:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kesteliss

nu joooooooooooooo, man tai baisus kaip hundai, o anas su stabdziais LED tai kietai atrodo, jei nebutu tu melynu blyksciu tai idealiai eglute :)
tel.868737941

previs

japaskes prisigalvoja bileko, as dabar galvoju deti i atbulines eigos zibintus Cree LED, tik neapsispredziu pirkt is UK ar is kinijos. kaina dvigubai skiriasi. nezinau del mokesciu ar uzdeda ar ne. Is USA kai siuntiesi tai uzdeda nemazai
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

Viktorlex

radau internete galima su lęšiais susidėti į priekinius žibintus ksenonus. Kam įdomu irgi neblogas vaizdas. http://www.uscars.lt/forumas/viewtopic.php?f=10&t=224
Gyvenk ir leisk gyventi kitiem

Kesteliss

tai man pasakykit su tais lesiais. As kiek suprantu kad henonus galima deti kai yra atskirai ilgosios ir trumposios sviesos, t.y. atskiros lemputes. Ar as cia blogai usiciklines? nes kazkaip galvoju kad henonai tai yra vieno kontakto. Tai kaip ten yra? nes previjai tai pas mane ilgos trumpos vienoje lemputeje.
tel.868737941

Viktorlex

Jei bus ilgos ir trumpos vienoje lempoje tai dėkit bio ksenonus o jei atskirose tai kitus. Bet kad ksenonai trumpųjų žibintų irgi gerai tų ilgų tiek tada bereikia. Beje man tanagroje sakė kad be lęšių su kseonais TA nepraeisi.

Kesteliss

tikra tiesa, tik su lesiais TA praeinama
tel.868737941

Kalapiziukaz

nu buvo masinu kur ne tik lesinese farose gamykliniai xenonai sudeti ir TA praeina be problemu. O jei isikisai i paprastus lesinius zibintus ksenonus tai irgi TA nepraeisi nes nebus nei apiplovimo nei auto aukscio reguliavimo.

Viktorlex

Teisybės tame irgi yra. Tai verčiau jų nedėt ir viskas. Arba prieš einan TA juos tiesiog išmontuot. Kito varianto kaip ir nematau.

Rimtas

Sveiki, nusipirkau ir as si stebukla  Ilgai ieskojau, bet galutiniam rezultate radau ko norejau. Pirmi ispudziai labai teigiami. Ekonomiska (D4D), erdvi, patogi ir man asmeniskai labai simpatiska

idomu is kurio galo --EKONOMISKA.....?

DKD

Sveiki, prisijungiu ir aš prie Previa naudotojų. Jau pusę metų kaip turiu ją nupirkęs ir tik remontuoju ir remontuoju....Bet jau matosi 'šviesa tunelio gale".....
Kas ieško, tas ir suranda.
Previa savininkams 15% nuolaida
kitoms Toyota 10% nuolaida

PreviaVVT-i

Sveiki, tai kiek dabar previjistų čia yra? :-)

Kesteliss

tel.868737941

sigisss

Noriu papasakoti kaip dezinfekavau Previai kondicionieriaus sistemą. Nusipirkau purškiamą valiklį (putas) su šlangute. Supurškiau  pagal visas instrukcijas į ventiliacijos angas ir maždaug po dviejų valandų prasidėjo bajeriai. :( Stovinčiai mašinai pradėjo degt trumpos šviesos, kurių niekaip nėjo išjungt, tik atjungus akumuliatorių, pasirodo visi laidai, jungtys ir rėlės buvo užpilti tuo dezinfekatorium,  pradėjau salone, po panele,  ardyt visas jungtis, valyt, sausint, prapūtinėt. Sutvarkius šitą dalyką kitą dieną, kitoje pusėje (vairuotojo) atsitiko tas pats, sudrėko laidai, visas rėlių blokas ir saugikliai. :@ Pradėjo zvimbt rėlės, mirksėt posūkiai, cypė neišjungtų lempų signalizacija.. Taigi, norėdamas išvalyt kondicionieriaus sistemą nuo blogų kvapų, prisidariau darbo dviem dienom. :)

xaker65

Labas. Isigyjau is as pries kokia savaite gal sita masiniuka 2002m. D-4D. Ansciau eksplotavau minivenus sharan, galaxy. Taigi man cia dabar tamsi naktis siame modelyje, i ka reiktu atkreip demesi visu pirma, vakar pasikeiciau tik kuro filtra. :(

xaker65

Noreciau ir as i Jusu kuklu kolektyva.