Generatoriaus dirželis

Pradėjo Markelo, Rugsėjis 28, 2013, 13:14:37 PM

« ankstesnis - sekantis »

gisas

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Rugsėjis 29, 2013, 19:08:20 PM
Buvau kazkur forume rases apie tuos dirzelius.Originalas turi buti lygia apacia,be tu dantuku,uzdejus su dantukais cypsi.Reikia taikyt kitokio storumo dirziuka,kad gerai priglustu prie skyvo.Ryt galiu pafotkint ir idet foto org dirzo
butinai pafotkink ;)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

AvensisGK

Pas mane kokybiskas su dantukais. Pradzioje cype. Dabar prisidirbo ir tylu.

Markelo

egariukas1 imesk foto kai galėsi.
Toyota Avensis 2001 D4D | 81 kW | Mėlyna

Markelo

Uzpyles vandens garso nepanaikinau..tik kita ryta uzcype garsiai iki pragazavimo,o toliau liko cypaliojimas negarsus,bet pastovus.. Silikoninio tepalo uzpurskimas cypaliojima panaikina,bet max iki kito uzvedimo..

gisas

Citata iš: Markelo Įrašytas Spalis 03, 2013, 19:04:07 PM
Uzpyles vandens garso nepanaikinau..tik kita ryta uzcype garsiai iki pragazavimo,o toliau liko cypaliojimas negarsus,bet pastovus.. Silikoninio tepalo uzpurskimas cypaliojima panaikina,bet max iki kito uzvedimo..
tai gal tau škyvas, kuo nors apsinešęs, tarkim seno diržo guma ar kokiu purvu ir diržas gerai su škyvų nesukimba, dodėl prabuksuoja? arba diržas prasta pakliuvo
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Markelo

Dabar kai prasidėjo tokie orai, tai tik užvedus mašina iškart smarkiai cypia iki pragazavimo, atrodo vandens gavimas sukelia visą cypimą. Bet jau šito pastovaus cypavimo kol šlapia tikrai nėra..

egariukas1

Patempk ir necyps,aisku nepertempk,nes generatoriui negerai.Pas mane su neoriginaliu kazkiek visada cypsi

Markelo

Tik ydomu kuris čia cypsi.. Antrą kartą kai buvau servise tai tempė pasikėlę mašiną, tai matyt tempė tai dirželį kur su kondicionierium eina..

Markelo

Ir jau klausiau prieš tai,bet nesulaukiau atsakymo.. Gal kažkas gal galit rekomenduoti gerą meistriuką Vilniuje?

Bemsas

Citata iš: Markelo Įrašytas Spalis 21, 2013, 18:04:07 PM
Ir jau klausiau prieš tai,bet nesulaukiau atsakymo.. Gal kažkas gal galit rekomenduoti gerą meistriuką Vilniuje?

Vova. Tik pakliusi pas ji grodzio menesi :)

egariukas1

Citata iš: Markelo Įrašytas Spalis 21, 2013, 17:30:07 PM
Tik ydomu kuris čia cypsi.. Antrą kartą kai buvau servise tai tempė pasikėlę mašiną, tai matyt tempė tai dirželį kur su kondicionierium eina..
Tas kur kondicionieriu suka tempiasi is virsaus,o po masina tempiasi generatoriaus,beje kad patempt,reikia nuimt desine plasmasine apsauga

Markelo

Ačiū egariukas1.
Bemsas,o kas per Vova ir kur randasi? Gal dėl tokios bėdos ir šiek tiek greičiau pritilpčiau :)

MindaugasB

Vova randasi Durpiu 1 g. Vilniuje. Per PM galime ir jo tel nr. pasidalinti :)

Zmogus gerai daro, tai reikia darbo duoti daugiau. Lai uzdirba.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Markelo