Reikia patarimo dėl prikurkės

Pradėjo muchio, Balandis 24, 2009, 02:38:43 AM

« ankstesnis - sekantis »

muchio

Sveiki,

turėjau '00 Avensį su normalia prikurke, tilpo TomTom autoadapteris, HTC originalus adapteris ir t.t. Nusipirkau Corollą Verso '06, tai pasirodo, kad joje kažkokia kastruota prikurkė - plonesnė ant 2 mm ir trumpesnė. HTC adapteris telpa, bet elektros neduoda, o TomTom ir keletas kitokių navigacijų adapterių niekaip.

Tai dabar baigiu užsi**t ieškodamas, ką daryti. Nulėkiau į Elektronikos pasaulį Akropolyje - iš jų asortimento niekas netinka. Patarkit, ką daryti?

Gytyto

nu geras pirma kart girdziu kad kitokia... Pabandyk gariunus, uz statoilo paejus ten yra parde mobu priedu. ten uz 25lt nuspirkes prikurkes sakotuva. Maciau ten dar visokio gerio su prikurkem yra. Gal rasi ko reik.

NNZ

jei nerasi gariūnuose yra lemona ir dipolina
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

muchio

CitataNNZ parašė:
jei nerasi gariūnuose yra lemona ir dipolina

Girdėjau apie Lemoną. Reiks pamėgint. Į GAriūnus nenusikrapštau. Bet jei ką - užmesiu akį.

unholy

butinai i lemona vaziuok, ten visada pirmiausia ieskot reikia, dar RCL'e bandyk.

muchio

Išspręsta.
Kaip ir reikėjo tikėtis, visur visokių pribumbasų siūlė (net išsiveėsti laidus į saloną tiesiai).
O sprendimas paprastas - vizualiai apžiūrėjus ir sulyginus su Avensio ir kitos Corolos prikurke pasimatė, kad maniškėje įstatytas papildomas žiedas, kuris gerai pakrapščius atsuktuvu išsitraukė.
Telefono adapteris veikia.
Liko tik nusipirkti naują standartinę prikurkę, kad nebereiktų su tuo žiedu vargti.

dainilandija

Sveiki, nenorėjau naujos temos kurti.
Klausimėlis ar yra T25 Avensyje universale bagažinėje prikurkė. Norėjau šaldytuvą prijungti, neradau. Gal paprasčiausiai neužmačiau?

MindeJ

Citatadainilandija parašė:
Klausimėlis ar yra T25 Avensyje universale bagažinėje prikurkė. Norėjau šaldytuvą prijungti, neradau. Gal paprasčiausiai neužmačiau?

Nera.

kepure

pas mane pilna orginaliu prikurkiu corolos verso

Kestutis777

Citatakepure parašė:
pas mane pilna orginaliu prikurkiu corolos verso

O gal pas tave metosi kamstis prikurkei? Nes as nerukau, o ta prikurke mane erzina. Ebejus plesikiskom kainom siulo :D

kepure

dainilandija

CitataMindeJ parašė:
Citatadainilandija parašė:

Nera.

O kaip pasidaryti, nuo ko jungti?

Kestutis777

Citatakepure parašė:
siulyk kaina?

5lt

Rober

O kas yra prikurke? Kažkaip tai su varlėm susiję?

gisas

CitataRober parašė:
O kas yra prikurke? Kažkaip tai su varlėm susiję?
cigarečių degiklis. Pas mane audinėj buvo tokia nesamonė su žiedu, irgi turėjau vargo kol supratau kame reikalas, kodėl nelenda navigacijos maitinimas :D
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D