Help naujokui

Pradėjo Egis78, Spalis 06, 2013, 12:53:46 PM

« ankstesnis - sekantis »

vitiok

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Spalis 07, 2013, 11:24:31 AM
Visu pirma yra antri avensiai iki ir po upgreido. Pas iki 2006 kogero nenusinulina (as nezinau),o nuo 2006 jau kitoks kompas. Tie nusinulina,kaip vienas kolega minejo paspaudus ir palaikius DISP knople ant vairo. O galinio lango purkstukas stovi salia papildomo STOP zibinto po spoileriu. Nuo stopo i kaire matysi spoileryje skylute. Ten yra purkstukas. Del varikliuko negaliu pasakyti ar yra atskiras galiniam langui, ar valdosi voztuvo pagalba.
va cia konkretus atsakymas +++.daba supratau kode pas manes nenusinulina :) faceliftingai berods nuo 2006.06 prasidejo

EvaldasL

Pas mane nusinulina pripylus kuro - pavaziuoji 10 metru ir jau rodo 35l/100 km.

kapsis

na tada gaunas, kad iki upgreido kompas  nusinulina tik ipylus kuro,  idomiai gi cia japoskes sugalvojo... o  tai jei as  sakykim varau i kelione ir noriu jos  pabaigoje matyti bendras kuro sanaudas,  o kuro reiks pilt koki desimt kartu.... kaip issaugot vidurkio rodmenis kad nereiktu rasytis su tusinuku ant lapo kiekviena karta pries pilant kura ?

TYRAN

Muset niekaip... beje pas mane nusinulina rankiškai

Bemsas

Kas man dar kompe nepatinka - neperskaicuoja kiek galima pravaziuoti su kuro likuciu. Vokiskose masinose perkaicuoja kompas kas 300m. O cia tik 1 karta paskaicioja, kai ipili kuro ir vaziuoji. Gali pravaziuoti 7km o kompas nurasys 1 :)