Traukos ir uzkurimo problemos

Pradėjo sablinskis, Spalis 06, 2013, 10:29:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

Naitras

Citata iš: TYRAN Įrašytas Spalis 07, 2013, 20:44:12 PM
Na tai ir pradėk: patikrink šlangą nuo oro filtro link turbinos - ar nekiaura, tada pasikeisk kuro filtrą - prieš žiemą ir taip rekomenduojama, dar reikėtų patikrinti turbiną (gal iš viso užstrigus ir nedirba), pravalyk oro sklendę, patikrink SCV vožtuvus. Taip atmetimo būdu ir surasi bėdą. O kaip su kuro sąnaudom?
kuro sanaudos tai normalios mieste iki 8l ima

TYRAN

Citata iš: Naitras Įrašytas Spalis 08, 2013, 18:14:53 PM
kuro sanaudos tai normalios mieste iki 8l ima

Dar mįsliju apie katalizatorių... Ką kiti kolegos galvoja?

Naitras

Citata iš: TYRAN Įrašytas Spalis 08, 2013, 19:52:12 PM
Dar mįsliju apie katalizatorių... Ką kiti kolegos galvoja?
mastai kad reikia ispjauti?

TYRAN

Citata iš: Naitras Įrašytas Spalis 08, 2013, 19:52:50 PM
mastai kad reikia ispjauti?

Jei tame bėda, nežinau kito sprendimo, kaip išpjauti ir dėti rezonatorių, tik paskui su technikine gali būti sunkiau...

Awriuxx

Nepradėkit tų katalizatorių pjaustyti. Diagnostiką pirma jungt reikia, kad ir nedega engine check. Padaris bandomąjį važiavimą, pasižiūrės parametrus.

Avensis Verso 2005.07

Paskaityk mano temą, ten aprašiau viską, t.y. gal ir tau koks "trombas" yra kuro bako vamzdelyje  :think:

Toshis

ispjaut katalizatoriu visada spesi  ;)

SAUMAT45

Žinai Naitrai,bandyk išsivalyti erg vožtuva turėtų trauka pagerėti.Man taip irgi buvo,išvaliau vožtuvą auto atsigavo.

gintaras15

Sveiki prasau patarimo.Sendie po darbo masiniukas sukvailiojo , uzkurus biskely pasildzius pradejau vaziuot gal koky 100m ir staiga dingo galia is vis masina sustojo ir uzgeso,uzsidege variklio lempa,isjungiau degima ir vel uzvedziau ji jau nedege bet vaziuot buvo neymanoma nes traukos nebuvo teko palikt darbe.Mechanikas patare pakeis kuro filtra bet as jy siu metu pradzioj buvau keites,abejoju ar tai pades,yra padideja kuro sanaudos ir reikejo dapylt tepalo man tai buvo keista. :E prasau padekit nezinau nuo ko pradet.

MindaugasB

Citata iš: gintaras15 Įrašytas Lapkritis 23, 2013, 02:58:30 AM
Sveiki prasau patarimo.Sendie po darbo masiniukas sukvailiojo , uzkurus biskely pasildzius pradejau vaziuot gal koky 100m ir staiga dingo galia is vis masina sustojo ir uzgeso,uzsidege variklio lempa,isjungiau degima ir vel uzvedziau ji jau nedege bet vaziuot buvo neymanoma nes traukos nebuvo teko palikt darbe.Mechanikas patare pakeis kuro filtra bet as jy siu metu pradzioj buvau keites,abejoju ar tai pades,yra padideja kuro sanaudos ir reikejo dapylt tepalo man tai buvo keista. :E prasau padekit nezinau nuo ko pradet.

Nuo diagnostikos ir klaidu nuskaitymo.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

gintaras15

filtra pakeiciau bedos pakolkas pasibaige :) .bet dar ziuresiu rytoj isryto kaip kursis.gero kelio jums.

gintaras15

Viskas gerai masina vaziuoja problemu nera.Sekmes visiem.

nmeras

va viskas paprasta, kitas jau purkstukus israuna nesulaukes :D  kitas rezia katalizatoriu, o technikinese nemato ar jis ten yra ar nera :P be to galima isideti metal katalizatoriu jei jau taip reikia jis pigesnis zymiai nei oe.

Naitras

Sveiki na pagaliau issprendziau savo bedas, buvo ju nemazai : turbinos asinis laisvumas buvo reikejo tvarkyti, bei katalizatorius :/ kai laisvumas turbinoj buvo uznese katalizatoriu ir nebuvo traukos. dabar masiniukas rieda gerai :)

Bemsas

O gal visgi tik katalizatorius buvo uzsikimses ir nebuvo traukos? :D O turbina sutvarke, nes arteja dovanu metas ir reikia pinigu (y). Pabandikit nuvezti i Turboservisa gera turbina patikrinimui, vistiek jie lieps remontuoti.