Dėl avensio pusašio.

Pradėjo Egiz, Spalis 06, 2013, 17:48:06 PM

« ankstesnis - sekantis »

Egiz

Sveiki,
aš čia naujokas, paieškoje šį tą radau, bet deja nelabai naudingo. Baigia subyrėti pusašis prie dėžės (vidinė granata), tačiau pasirodo gaut ją yra gana sudėtinga. Automobilis avensis 1999, 2.0td 66kw. Gal kas esat bandę burt? Gal guoliukai tinka nuo kito modelio, gal tinka pusašis nuo benzininio avensio, ar picnic (kaip suprantu tie patys varikliai stovi dyzeliniai) ar dar ko? japancars.ru kodą duoda lyg pusašio, bet neišeina rast kam jis dar galėtų tikti apart avensio...

Iškarto dėkoju už normalius pasisakymus :)

P.S. jei kas ardo avensį ir turi šią detalę taip pat pasiskelbkit :) kalba eina apie trumpąjį pusaši.

eceris

bendradarbis turejo toki avensi. pardave vien del to, kad problema su detalemis. o problema todel, kad anglijoj ju negamino, todel kainos ziaurios ir nera kur pirkti srotuose....

katana7

Citata iš: eceris Įrašytas Spalis 06, 2013, 19:11:10 PM
bendradarbis turejo toki avensi. pardave vien del to, kad problema su detalemis. o problema todel, kad anglijoj ju negamino, todel kainos ziaurios ir nera kur pirkti srotuose....
Neklaidink žmonių Avensis I buvo gaminamas Anglijoje.

Bemsas

Man atrodo visi Avensiai UK gaminami?

eceris

hmm, na man taip sake kolega, tai atkartojau. turejo kazkoki nesskaidriom farom. pirko kita,jau skaidriais stiklais-tipo siam problemu nera su detalem. keista, negi zmogus turejes ta auto bene 3 metus galejo taip klaidinti....

Raiforas

Jei neklistu japonijoje buvo surenkami tik universalo kebulu.

AvensisGK

Egiz

Vyrai, nedarom OT. Geriau patarkit ką nors iš to, ko temoje klausiau :)

egijus

Pernai ir as turejau sita beda. Kiek domejausi, tai visi sake, kad nieko suburti nepavyks, reiks keisti visa desnes puses pusasi. Siaip be vargo gavau Siauliuose auto lauzyne, net galejau pasirinkti is keliu. Parsivezus, su meistru nustatem, kad jis lengvai issiardo ir kadangi man naujasis nelabai patiko, tai isemem is jo guolius ir ta vadinama puodeli. Surinkom ir vsio, bedos buvo issprestos. Dar kiek domejausi veliau, tai tu guoliu atskirai niekur nera, bent jau tada nebuvo.
egijus

Egiz

Dėkui už info. Ką gi, teks ieškoti tokio paties, nors kol kas nesiseka rasti :)

Egiz

Internetu tai aš moku naudotis, jeigu tą turi galvoje :) Tačiau reikia auto sutvarkyt gana skubiai ir minimalesnėm išlaidom.

Raiforas

ernisz

Sveiki galima gauti senajam Avensiui vidinė grantą Acuroj bent jau mano 1999 metų 2,0 td  Avensiui surado pagal VIN  taivanį gamintą už 250 lt, lyg minėjo kad ir D4D varikliam turi

wikcia

Sveiki, paskutiniu metu aktuali man tema. Reikia ilgojo pusasio vidines granatos. Kol kas apskambinau kelias parduotuves ir rezultatas toks : Acura 400 Lt, (lenkiskas), Lirostoje 350 Lt. Ar kas esate bandes deti tokius, kazkaip kyla abejoniu del kokybes....