Sveki kolegos. Sugedo sankaba,noriu patarimo

Pradėjo algisg78, Spalis 14, 2013, 12:13:06 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tiutis

Ant rankinio vaziuojant variklis minimaliai pasikelia vos vos normos ribose... greiciausiai greiciu dezes... 

Tiutis

Sakiu celenblokai turi dideli laisvuma pakilojau su montiruote ir kilojasi laisvai i virsu, bet jie neplyse... tai manau problema rasta :) Jeigu kam bus aktualu tai ju kaina 40lt vnt Yato ar kazkas panasaus japonu firma.

Tiutis

Keicia man celentblokus, pastebejom kad abieju sakiu seni celentblokai ne iki galo ipresuoti... Gal kas zinote cia taip turi buti?

ToyotaClub

Gal gali paklausti del yario ? nes man cia Kaune uz 150 vnt nori uz seilenbloka. Tai biski ir neaiskuma. Orginalus 300 sake.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Bemsas

Citata iš: Tiutis Įrašytas Birželis 18, 2014, 14:38:39 PM
Keicia man celentblokus, pastebejom kad abieju sakiu seni celentblokai ne iki galo ipresuoti... Gal kas zinote cia taip turi buti?

Svarbiausia kad normaliai idetu, ir tinkamai ant masinos uzsuktu. Nes jei prisuks salenblokus ant kabancios masinos be atremtos pakabos - ilgai nelaikys. Maciau ir tokiu servisu.

Tiutis

Pakeite tuos calentblokus jokio pagerejimo... vienu zodziu sako reikia reguliuot ta priekine pagalve  :-]   krc uzp....gali but kad ji reguliuojasi nes greiciu deze jis iseme ir idejo ir visa dainele prasidejo  (!?)

Venza

As nemaciau,kad butu reguliuojamos variklio pagalves  :think:
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Tiutis

nu pabande jis pareguliuot ja... ji tik pasikelia i virsu apie 1cm... pasitempia ko pasekoje atsirado grubus variklio uzvedimas, pastatys per vidury ja kaip ir priklauso... meistro isvada sankaba visa nauja ir jautri stveria iskarto jautriai...  ka as zinau kiek cia tiesos... Paduskos visos sveikos nesuplysusios... kaip jus manot kolegos??