kokia turi būti avensio prošvaisa?

Pradėjo barzda, Spalis 18, 2013, 13:06:00 PM

« ankstesnis - sekantis »

barzda

Sveiki...
gal kas žino kokia turi buti tarkim naujo automobilio prošvaisa? man kaip tai atrodo maniškis jau labai palei žemę važiuoja...:) juk ateina žiema...sakau gal pasikeisti i naujas? Dabar pamatavau tuščiam automobiliui: priekyje nuo apatines "lūpos" iki žemes - 15 cm, gale 26,5 cm. O gal čia taip ir turi būti?
Ačiū...
(2004 Avensis wagon, 2,0 benzinas)

adrenaLinas

kad sitie visi turbut tokie.... kieme ziema atbulam pavaziavus ir nepasiziurejus gali tekt lupos ieskot ant pavasario naujos....
catch me

Saulius SSS

Pas mano priekyje 16,gale 30. Karavanas.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ketvirtasis

Žiemos metu per pūsnys pateriosit visas plastmases.

Raiforas

Jo turiu du avensius pirma ir antra, su pirmu po ofrodus gali vazinet o antra gamintojai tai visai nuleido ant pilvo. Gal kas bandet kelt, kokie rezultatai?

barzda

barzda

aš galvoju pirma pasikeist galines spyruokles...jei bus efektas - galvosiu apie priekį... mat maniškis jau 270 tukst. pralekes...

adrenaLinas

gali bandyt isukt gumas spec. tarp viju isisuka. bent ziemai taip pasikelsi pora cm. o vasarai isimt atgal. zemnesne=stabilesne
catch me

ToyotaClub

Bet ar nebus kietesnis vaziavimas isukus gumas?
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

barzda

turetu buti kietesnis vaziavimas... yra ir ivores kurios dedamos po spyruokle...

bimas

jeigu nori kad minkstumas liktu tas pats reikia nusiimti amortizatoriu ir deti intarpus tarp kebulo ir amortizatoriaus.As tekinausi is kapralono ir dar reikia prasiilginti spilkes,su priekiu taip pat

barzda

tai va... kad nereikėtų tų papildomų priemonių, dėsiu naujas spyruokles...:)

adrenaLinas

kietumas nepasikeis praktiskai, jei isuksi gumas i pati spyruokles gala :) gale spyruokles vija beveik prisispaudzia prie kitos taigi is esmes spyruokles "amortizuojanti" vieta lieka nepakitusi. O su naujom spiralem tai zinai :) originaliu vistiek nedesi. o tai ka parduoda nuseda per pusmeti(bent jau mano gyvenimo patirtis taip sako)
catch me

zuviss

:)
Citata iš: barzda Įrašytas Spalis 21, 2013, 08:20:19 AM
tai va... kad nereikėtų tų papildomų priemonių, dėsiu naujas spyruokles...
Abejoju ar bus naudos jau vien delto,kad desi neoriginales spyruokles,nebent originalios nebrangios :)

gisas

mano universalas irgi tokio pat aukščio, stumdau aš tuos pusnis(kiek jau stumias) ir nieko tai lupai neatsitinka, visgi ne bordiūras o sniegas. o tie pora cm neišgelbės, jei reikia pravažumo keiti avensį džipą ar SUVa.
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D