Avensis 2005 navigacijos displėjus

Pradėjo justelis, Spalis 19, 2013, 18:07:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

justelis

Sveiki,

pas mane navigacija ir ekranėlis toks kaip šioje nuotraukoje.

Problema kad dingo, to mazo ekranėlio kur rodo kuro sunaudojimą ir javigaciją, ekrano pašvietimas. T.y vaizdas matosi bet tik kol yra šviesu, sutemus tas ekranėlis nešviečia geltona spalva.

Kokie galimi sprendimai, gal ten yra kokios lemputės kurias galima pakeisti.Ar čia reikėtų keisti visą bloką.

Akumuliatoriaus atjungimas nepadėjo.

Dėkoju už patarimus. 
Jes

ketvirtasis

Tas ekranėlis lengvai išsiima ir tuomet darosi tech apžiūra

Saulius SSS

justeli, ne i tema,bet cia tavo masinos nuotrauka? vairas visiskai naujas... :V
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

MnDs

tai gi matosi kad ta foto kaip is fotostudijos  ;)

justelis

Ketvirtasis o galėtum trumpai pakomentuoti kaip reiketu jį išsiimti?

Masina tikrai ne mano, čia nuotrauka šiaip iš interneto.

Beje klausimas o gal imanoma vietoj sito ekranelio isideti atlenkiama ekraneli ir jis veiktu su esama navigacija. Navigacija ta sena kuri dedasi po vairuotojo sedyne.
Jes

Saulius SSS

o tau ne paprasciau butu prie stiklo prisiklijuoti normalia navigacija? cia panasiai kaip lempiniam TV pajungti BLUE RAY .

gisas

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Spalis 20, 2013, 21:58:01 PM
o tau ne paprasciau butu prie stiklo prisiklijuoti normalia navigacija? cia panasiai kaip lempiniam TV pajungti BLUE RAY .
o kuo blogai šita? turiu garminą ir yra orginali, apart nepatogaus valdymo- nematau jokio skirtumo. randa visokius kaimukus, nuveda visada tiksliai ten kur reikia, dar nebent būna sunkiau su atnaujinimu
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Saulius SSS

Tai jei veikia viskas ok. Bet zmogus nori puse navi pakeisti. Visu pirma pinigai.Detales,darbas. Didelis klausimas veiks ar ne. Tai kam tada ieskoti slieku jei pigiau ir zymiai patogiau prisiklijuoti normalu GPS. Pas mane didzioji navi ir tai nesizaviu as ja. Kai kur rimciau ko ieskau,tai visad jungiu garmina.

ketvirtasis

Citata iš: justelis Įrašytas Spalis 20, 2013, 18:26:48 PM
Ketvirtasis o galėtum trumpai pakomentuoti kaip reiketu jį išsiimti?

Nuimi tą bjaurią ryžą juostą, tiesiog su ranka už durelių užkiši ir patrauki. Tik reikės atjungti dvi fiškutes: avarinio ir saugos diržai. Ją nuėmęs, matosi du juodi medvaržčiai, juis atsukus nusiima visa "konsolė" atjungi kontaktines kaladėles - fiškes ir turi rankose. Toliau pagal situaciją žiūrai kas ir kaip ten su tom "lemputėm". Man atrodo kad ten LED-ai, reikia žiūreti.

justelis

Aciu ketvirtasis pabandysiu pasikrapstyti. Galvojau kad bus sudetingiau :)

Jes

gisas

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Spalis 21, 2013, 15:27:08 PM
Nuimi tą bjaurią ryžą juostą, tiesiog su ranka už durelių užkiši ir patrauki. Tik reikės atjungti dvi fiškutes: avarinio ir saugos diržai. Ją nuėmęs, matosi du juodi medvaržčiai, juis atsukus nusiima visa "konsolė" atjungi kontaktines kaladėles - fiškes ir turi rankose. Toliau pagal situaciją žiūrai kas ir kaip ten su tom "lemputėm". Man atrodo kad ten LED-ai, reikia žiūreti.
jeigu ten ledai ar nebus jie lituoti?
Avensis '04 2.0D-4D

gisas

biški ne į temą, bet irgi apie apšvietimą :) ar šitie mygtukai turi šviesti?  (H-)

Avensis '04 2.0D-4D

naujas32

gisas

Avensis '04 2.0D-4D

naujas32