Avensis 2005 navigacijos displėjus

Pradėjo justelis, Spalis 19, 2013, 18:07:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

gisas

Citata iš: naujas32 Įrašytas Spalis 27, 2013, 17:32:14 PM
o kam tau tas apsetimas?
ateinu ryte važiuoti ir trinu tą panelę, kol randu mygtuką ir atlenkiu veidrodėlius, gerai kad ji ne moteris, dar susijaudintų :D
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Bemsas

Toyota sutaupe ant veidrodziu apsvietimo.  Niekur nemaciau sviecianciu veidrodeliu reguliavimo mygtuku.

Raiforas

Gisas, o is kur pas tave tas apsvietimas kur pedalai? Pats prisabacinai lempecke ar cia taip turi but?

Toshis

Citata iš: Raidas Įrašytas Spalis 28, 2013, 04:02:49 AM
Gisas, o is kur pas tave tas apsvietimas kur pedalai? Pats prisabacinai lempecke ar cia taip turi but?
Cia jauciu pas ji kaip su atverciamais veidrodeliais kad nebutu dasidare  :-]

gisas

Citata iš: Toshis Įrašytas Spalis 28, 2013, 08:07:25 AM
Cia jauciu pas ji kaip su atverciamais veidrodeliais kad nebutu dasidare  :-]
o kas tiem veidrodėliam negerai? man atrodo, kad pas visus avensius jie lankstos viskas čia orginalu, o apšvietimas panašu, kad neorginalus, nors nesigilinau. bent jau pas pora pažįstamu su tokias avensiais nėra, arba nuo kompletacijos priklauso (H-)
Avensis '04 2.0D-4D

Toshis

Citata iš: gisas Įrašytas Spalis 28, 2013, 19:02:26 PM
o kas tiem veidrodėliam negerai? man atrodo, kad pas visus avensius jie lankstos viskas čia orginalu, o apšvietimas panašu, kad neorginalus, nors nesigilinau. bent jau pas pora pažįstamu su tokias avensiais nėra, arba nuo kompletacijos priklauso (H-)
Del veidrodeli knopkes trynimo patraukiau tave per danti  :D :D :-] :-], siaip pas mane irgi nera apsvietimo koju.

gisas

Citata iš: Toshis Įrašytas Spalis 28, 2013, 22:04:46 PM
Del veidrodeli knopkes trynimo patraukiau tave per danti  :D :D :-] :-], siaip pas mane irgi nera apsvietimo koju.
tai tas kojų apšvietimas ir yra nereikalinga snavarotas
Avensis '04 2.0D-4D

Bemsas

Citata iš: gisas Įrašytas Spalis 29, 2013, 07:21:43 AM
tai tas kojų apšvietimas ir yra nereikalinga snavarotas

Kaip tai nereikalingas? Tai nakti vaziuojant matai kurios pedalus spaudi (y)

Citata iš: gisas Įrašytas Spalis 27, 2013, 18:03:12 PM
ateinu ryte važiuoti ir trinu tą panelę, kol randu mygtuką ir atlenkiu veidrodėlius, gerai kad ji ne moteris, dar susijaudintų :D

Padaryk paprasciau - pajunk veidrodeliu atlenkima prie signalkes. Uzrakini masina - susilanksto, atrakini - atsilenkia.

O tas mygtukas aukscio reguliatorius zibintu pas mane sviecia tik pats skaiciukas.

Toshis

Citata iš: Bemsas Įrašytas Spalis 29, 2013, 07:44:31 AM
O tas mygtukas aukscio reguliatorius zibintu pas mane sviecia tik pats skaiciukas.
Kaip ir visu Avensiu  (+)

vitiok

CitataPadaryk paprasciau - pajunk veidrodeliu atlenkima prie signalkes. Uzrakini masina - susilanksto, atrakini - atsilenkia.
tas tai gerai siltais orais bet ziema gali nebeatsilenkt  :D

MindaugasB

Man tas automatinis veidrodėlių užlenkimas žiemą kažkoks skausmingas. Kai kieme apsninga, ledas suima tuos lankstus ir varikliukai bando priglausti veidrodžius prie šonų. Braška ten, nepajudina. Teko matyti KIA (hetčbekas) atvažiavo į aikštelę, sustojo moteris ir išlipdama užrakino + veidrodžiai užsilenkti pradėjo. Bandė bandė su tuo liūdnu džik džik džik garsu, bet vienas tesugebėjo pusiau prisiglausti, o kitas nepajudėjo visai. Moteriškė nuėjo net neatsisukus.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

gisas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Spalis 29, 2013, 07:44:31 AM
Kaip tai nereikalingas? Tai nakti vaziuojant matai kurios pedalus spaudi (y)

Padaryk paprasciau - pajunk veidrodeliu atlenkima prie signalkes. Uzrakini masina - susilanksto, atrakini - atsilenkia.

pajungti galima, bet bus žiemą bėdų :(
apsvietimas dar kelis kart pagelbėjo, kai kas nors nukrenta ant grindų naktį :)
Avensis '04 2.0D-4D

Toshis

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Spalis 29, 2013, 17:21:10 PM
Man tas automatinis veidrodėlių užlenkimas žiemą kažkoks skausmingas. Kai kieme apsninga, ledas suima tuos lankstus ir varikliukai bando priglausti veidrodžius prie šonų. Braška ten, nepajudina. Teko matyti KIA (hetčbekas) atvažiavo į aikštelę, sustojo moteris ir išlipdama užrakino + veidrodžiai užsilenkti pradėjo. Bandė bandė su tuo liūdnu džik džik džik garsu, bet vienas tesugebėjo pusiau prisiglausti, o kitas nepajudėjo visai. Moteriškė nuėjo net neatsisukus.
Cia gi moteris ;). As sneku ne apie visas(prasu neisizeisti, tarp vyru irgi yra blondinu :D :D :D)

Kidas

Citata iš: justelis Įrašytas Spalis 21, 2013, 16:21:02 PM
Aciu ketvirtasis pabandysiu pasikrapstyti. Galvojau kad bus sudetingiau :)

Turiu tą pačią bėdą :( Ar pavyko kažkaip sutvarkyt?