Xenon žibintų apiplovimas

Pradėjo slashas, Sausis 23, 2017, 15:08:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Sveiki,
Neradau čia atsakymo, dėl žibintų apiplovimo.
Problema tame, kad po kiekvieno auto užkūrimo purškiant ant lango pirmą kartą purškia ir ant lempų, kas erzina kai šalčiau, nes apšala tuo momentu ir dangteliai kenčia.
Klausimas ar tai programuojasi? Nes yra atskiras mygtukas lempų apsiplovimui ir man nereikia to kiekvieną kartą kai bandau langus nusivalyti.
P.s. Šviesų išjungimas apiplovimo metu ne sprendimas, nors ir veikia :)

pikciurna

Po kapotu saugiklinėj yra rėlė, kurią išėmus ant lempų nebepurkš tau apiplovomo.  Visa kita veikia, kalba t apie stiklų plovimą

sinkleris

Tokia pat problema ir pas mane, tik pas mane kas trečią kartą plaunant langus suveikia ir lempu plovimas. Kadangi lempos paprastos ne xrenon, tai nereikalinga ta funkcija. Įdomu kaip rėlė turėtų būt užvardinta saugiklių bloke?

Egis_

lupat lauk po kapotu prie akumo esancoj saugiklinej mano nurodyta 30A saugikli ir apiplovimas neveiks ;)

slashas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Vasaris 19, 2017, 15:16:55 PM
lupat lauk po kapotu prie akumo esancoj saugiklinej mano nurodyta 30A saugikli ir apiplovimas neveiks ;)
Na aš noriu, kad veiktų, bet ne nuo valytuvų. Nes tas pirmas valytuvų panaudojimas su apiplovimu lango ir kartu lempas apipurškia tai non sense kai yra atskyras mygtukas tam...