Smakracio keitimas i paprasta vienmasi

Pradėjo algisg78, Spalis 21, 2013, 19:07:35 PM

« ankstesnis - sekantis »

algisg78

Sveiki, taiva parejo smakratis,tojota avensis 2005 2.0-85kw,d4-d nusprendziau pabanditi statit vienmasi. Man kainavo su darbu 1500lt,jo pigiau nei plaukiojantis jis su darbu  virmos Luk 3200lt. Taiva isvada tokia pavazinejau savaite  nepatiko vaziojant is vietos kratosi masina,poto vazioja viskas tvarkoi, nusprendziau statiti normalu.vienmasi smakrati parduosiu gal :think:

TYRAN

Čia vos ne "dyngo šo bia odigos". Kur pirkai "vienmasi smakrati" ir kas dėjo?

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

gisas

Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Toshis

Citata iš: algisg78 Įrašytas Spalis 21, 2013, 19:07:35 PM
Sveiki, taiva parejo smakratis,tojota avensis 2005 2.0-85kw,d4-d nusprendziau pabanditi statit vienmasi. Man kainavo su darbu 1500lt,jo pigiau nei plaukiojantis jis su darbu  virmos Luk 3200lt. Taiva isvada tokia pavazinejau savaite  nepatiko vaziojant is vietos kratosi masina,poto vazioja viskas tvarkoi, nusprendziau statiti normalu.vienmasi smakrati parduosiu gal :think:
Baisu kas daros su tuokiais rastais, nebijai kad lietuviu kalbos mokytoja pamatys ir paraudonuos.

gisas

vilnius.... nesikabinėkit, gal žmogus ne lietuvis :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Myjack

:-)
Citata iš: gisas Įrašytas Spalis 21, 2013, 21:30:25 PM
vilnius.... nesikabinėkit, gal žmogus ne lietuvis :)
Tai ne pretekstas negerbti kitų forumo skaitytojų ir LT kalbos...
Bet ačiū "algig78" už patirties pasidalinimą. Bet, kaip sakė "TYRAN", dar neaišku kas dėjo ir kaip sudėjo... (gal taip pat dėjo, kaip "algig78" lietuviškai rašo ) :-)

algisg78

Del kalbos tai rusu mokiausi o del statimo tai normaliam servise state ne garaze

Toshis

Esu sakes su tuo vienmasiu smagraciu, kad pasekoje gaunasi kitoks vaziavimas jei yra numatytas dvimasis

MindaugasB

Citata iš: algisg78 Įrašytas Spalis 22, 2013, 07:28:50 AM
Del kalbos tai rusu mokiausi o del statimo tai normaliam servise state ne garaze

O kokiame servise?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

virme

Citata iš: algisg78 Įrašytas Spalis 21, 2013, 19:07:35 PM
Tai pavažinėk mėnesį, du kol prisidirbs ir tada nebejausi jokio skirtumo. Pakeitus į dvimasę irgi iš pradžių jausi daug skirtumų lyginant su senąja iki to laiko kol prisidirbs.

TYRAN

algisg78

TYRAN

katana7

Citata iš: TYRAN Įrašytas Spalis 22, 2013, 19:11:52 PM
Martonas?
Martonas.
Bet, kad keičiant smagratį nelabai ką ten yra ne taip sumontuoti.