Kur patarsit nuvaryt paremontuot?

Pradėjo Marius512, Spalis 23, 2013, 15:10:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

Marius512

Sveiki, forumiečiai.
Ar turėtumėt pasiūlyt kokį vieną kitą servisą Vilniuje mano dyzelinio Avensio remontui?
Tokį servisą:
- kur labai neapgaudinėtų
- suprastų gerai dyzelius (kuro sistemas)
- galėtų paremontuoti ir kitokius gedimus (starterius, generatorius ir tt)
- apskritai kad galėtum varyt drasiai ir negalvot kad ka nors sulaužys ar pan...
Ar aš čia per daug noriu?

Nes bėda tai tokia, kad šaltas (pvz. šiandien prie +4) negriebia iškart, o reikia pasukti kokius 6-10 "abarotų". Kai šiltas variklis - viskas OK. Pastovėjo valandą šiandie - ir vėl reikėjo kokius 4-6 kartus apsukt, kad pagriebtų. Anksčiau tai iš 1-2 apsisukimų kurdavosi.

P.S. Pakeičiau naują akumą, užvedimo spynelės kontaktus.

Saulius SSS

o kada tu paskutini karta keitei pakaitinimo zvakes ?
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Bemsas

Zvakes dar neveikia. Greiciausiai ora gaudo. Per valanda karstas variklis tikrai neatsala iki lauko temperaturos, tad motoras bus siltas vistiek.

egariukas1

Arba oras sistemoj,arba kompresija pabegus.Zvakiu dar nenaudoja variklis

Saulius SSS

Mano pirmam 2.0TD jau jausdavosi prie +4,reikdavo kaip reikiant zulinti,tai gal jau jungdavo zvakes. Pakeitus zvakes kurdavosi kaip bite.

Bemsas

Na TD visai kita sistema, ant senu dyzeliu net vasara zvakes sildo.

Saulius SSS

sutinku. bet klausejas niekur neuzrases koks pas ji variklis. tai kaip visada ,mes bandome ATSPETI ka jis turi mintyje :think: .

egariukas1

Jo,turetu temoj but nurodytas variklis,seip pas ji d4d 2001 metu avensis.Senojo td be zvakiu aisku kad nepakursi,jei labai geras variklis vistiek reikia pasukt,o d4d iki -5 tu zvakiu praktiskai nereik.Temos autorius buvo sukures kita tema del siurblio voztuvu,db vel nauja tema del to paties nesikurimo

S_Kulikauskas

Minju

reikėtų patikrinti starterį ,t.y. bendiksas gali panašiai elgtis,pas taip buvo pasireiškę.

TYRAN

O ko pats kolega, temos kūrėjas diskusijoj nedalyvauja? Neįdomu?

naujas32

Rober

Citata iš: Marius512 Įrašytas Spalis 23, 2013, 15:10:04 PM
Ar turėtumėt pasiūlyt kokį vieną kitą servisą Vilniuje mano dyzelinio Avensio remontui?
Tokį servisą:
- kur labai neapgaudinėtų
- suprastų gerai dyzelius (kuro sistemas)
- galėtų paremontuoti ir kitokius gedimus (starterius, generatorius ir tt)
- apskritai kad galėtum varyt drasiai ir negalvot kad ka nors sulaužys ar pan...
Ar aš čia per daug noriu?
Ne per daug. Yra vienas toks servisas, kuris tikrai atitinka visus aukščiau išvardintus reikalavimus:
http://www.tokvila.lt/apie-toyota-servisa/

TYRAN

Citata iš: Rober Įrašytas Lapkritis 04, 2013, 15:12:32 PM
Ne per daug. Yra vienas toks servisas, kuris tikrai atitinka visus aukščiau išvardintus reikalavimus:
http://www.tokvila.lt/apie-toyota-servisa/

Ir tai nevisada

rav4ltd

Starterius generatorius taiso UAB "Telgesa" ir UAB "Autostarteris".