toyotos previos kablys

Pradėjo Kesteliss, Balandis 29, 2009, 16:36:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kesteliss

Sveiki, ieskau kablio toyotai previai2001. parduotuvej paprase 560Lt. gal kas kokis skyle zinot kur koki padeveta gauti, nes perskambinau visa autopliusa - parduota, nera ir t.t., net kainos padeveto nezinau :( Aciu uz info
tel.868737941

Raraz

na kaune butum - tai sakyciau savaitgaly paziuretum aleksoto turguj, jei nerastum - tai bent jau pasakytu kur gali rast...
o siaip jei naudoto reikia - tai ziurek betkuriam srote, vistiek tvirtimai tinka tie patys daugumai auto...

Kesteliss

matai srotuose kazkaip ju mazai. tai jei busi tame turguj paziurek, jei bus pazek kokios kainos,paimk tel. susiskambintume ir as atlekciau.
tel.868737941

Kesteliss

tai va siaip taip kaunan prisiskambinau, siulo uz 350 nenauja. tai jei negausiu kitu variantu sestadieni leksiu nusipirkti
tel.868737941

Kesteliss

grazus oras sutrugde isvaziuoti. Jei kas kur pamatytumet ta kabli, duokit zinoti
tel.868737941

Kesteliss

na pagaliau gavau ta kabli. ziuriu teisingas posakis: kas iesko tas randa. Tai galiu pasidalyti ieskojimo istorija. Parduotuvej lenkiskas 560 Lt su nuolaida + 200 imontavimas, skelbimuose buvau kaune rades uz 370,bet nespejau. O nupirkau uz 150. tiesa teko net i jurbarka nulekti, o idejo uz 100 litu. tai dabar visas laimingas tampau priekabas :)
tel.868737941

Edvatronas

CitataKesteliss parašė:
na pagaliau gavau ta kabli. ziuriu teisingas posakis: kas iesko tas randa. Tai galiu pasidalyti ieskojimo istorija. Parduotuvej lenkiskas 560 Lt su nuolaida + 200 imontavimas, skelbimuose buvau kaune rades uz 370,bet nespejau. O nupirkau uz 150. tiesa teko net i jurbarka nulekti, o idejo uz 100 litu. tai dabar visas laimingas tampau priekabas :)
Nepatruk tik... :d

Memelis

Geras dalykas, ypac dviracius vezioti...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Kesteliss

tai matai verkiant reikejo. ir priekaba ir nameli turiu :) dabar ramus
tel.868737941

sigisss

Sveiki, aš irgi ieškau Previjai nuo 2000m. kablio. Gal kas turit parduot? Ar galit patart kur ieškot? Kiek skambinau šrotuose nieks neturi.

Kesteliss

nera ju labai daug, as ieskojau, ieskojau autogide, autopliuse, radau :) kaip sako: kas iesko, tas randa :)
tel.868737941

sigisss

Taigi po ilgų ieškojimų radau kablį,perskambinau  turbūt pusę Lietuvos  šrotų,niekas neturėjo,o gavau pas tuos kas mašinas pardavinėja,jie ima nuo mašinų,prieš  parduodant, kad būtų tipo gera mašina,neužtampyta be kablio.:)

Kesteliss

tel.868737941

previs

Gal kas gali nufotkinti ar nupasakoti kaip atrodo Previos kablys. Paprasciausiai radau viena, bet pagala mane kaskoko dar jam truksta kad prisukti prie masinos.
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

sigisss

previos kabliai būna 2  tipų.vieno tvirtinimas apeinant duslintuvo bakelį iš viršaus(kiek mačiau tai lenkiški tokie http://www.autohak.com.pl/upload/Toyota%20Previa%20O60%20angielska.pdf  )
kitas  variantas  apeina šonu duslintuvą ,nu nežinau kaip čia tiksliai paaiškint.