repair manual t27

Pradėjo bio, Spalis 27, 2013, 12:35:23 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Ką tai reiškia: "dalį įsigijymo naštos"?

UfO

Reiškia tai, kad aš nesu labdaringa organizacija ir sutikčiau dalintis tik su tais, kurie norėtų už manualą paaukoti kažkiek europos piniginių vienetų. Jeigu klausi skaitinės išraiškos - PM.

ketvirtasis

Sonixas

jei kazkam reikes is forumo dalyviu tokios informacijos kreipkites.suteiksiu nemokamai ;)  Jei zmogus atejo i foruma ne su kitais pasidalint ir padet o uzsidirbt pinigeliu.Beje manuala turiu visom toyotom tik ne amerikonam:D Taigi asortimentas didesnis bus ;)
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

UfO

Ech... o kur tu anksčiau buvai, kai žmonės klausinėjo apie manualą. Ir aš būčiau norėjęs nemokamai :-( nesu pardavėjas, čia tiesiog būtų kaip draugiškai bare sąskaitą pusiau sumokėti  :)

Zaroliz

Tu sėdi bare, gurkšnoji alų, pasistatęs kokius keturis bokalus, pasikvieti pro šalį einantį ir sakai jam pirk iš manęs alų?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

UfO

Kažkoks absurdas... Tu pažiūrėk koks temos pavadinimas ir autoriaus postas.

Citata iš: bio Įrašytas Spalis 27, 2013, 12:35:23 PM
Kas zyno kur galima nupirkti ar atsiusti repair manuala ?
avensis 2009-2011 d4-d

O jei tempti iki tavo pavyzdžio Zaroliz: mano pasiūlymas yra vieną alaus bokalą išgerti pusiau ir pasidalinti sąskaitą.

Sonixas

Visada cia bunu ir kiek kartu dejau manula.tik dedu ne visa manuala o tik ta ko reikia zmoguj.tam tikra diagrama ar remonto manuala.
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

Zaroliz

Citata iš: UfO Įrašytas Gruodis 17, 2017, 21:17:09 PM
Kažkoks absurdas... Tu pažiūrėk koks temos pavadinimas ir autoriaus postas.

O jei tempti iki tavo pavyzdžio Zaroliz: mano pasiūlymas yra vieną alaus bokalą išgerti pusiau ir pasidalinti sąskaitą.
Tavo variantas būtų, jei dar nebūtum nusipirkęs ;-)

spybr3ak

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Gruodis 17, 2017, 20:52:45 PM
Tu sėdi bare, gurkšnoji alų, pasistatęs kokius keturis bokalus, pasikvieti pro šalį einantį ir sakai jam pirk iš manęs alų?

o kas cia bloga jei siulo nupirkt alu uz puse kainos? gali pirkt bare uz visa, arba prasyt is kitu uz dyka, no problemo.

BTW, tas "sent fro my shitty phone" nesha i blondines kur default telefono setingu nemoka pakeist.

ketvirtasis

Čia labiau tiktų:
"Ateini į barą ir visiems siūlai: vot turiu čia kažko panašaus į alų ir siūlai davai per puse"
Juk sužinosi tik po to ką gavai ir ar tau to reikia.

Zaroliz

Tas per pusę, tai ne visai aišku, kai nežinai kiek kainavo :-)

UfO

Kad būtų patenkintas Zaroliz ir ketvirtasis smalsumas, manual'as, kurį turiu ir siūlau yra toks koks pvz. čia:
https://toyota-workshopmanuals.blogspot.lt/2017/07/toyota-avensis-models-diesel-service.html

Bet ko jūs čia varot offtopic'ą? Į temą nė žodžio, o iš išsakytų minčių galima manyti, kad jum to manual'o (kad ir koks jis bebūtų) ir taip nereikia.

Update: buvau blogai įdėjęs nuorodą, dabar atsidaro.

Zaroliz

Į tai kainą parodyti gali?

ketvirtasis

Čia labiau smalsumas, o naudos iš to jokios. Beje ten kažkotais neatidaro: nerastas serveris