Toyota Previa D4d akumuliatorius

Pradėjo previs, Lapkritis 01, 2013, 17:49:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

previs

gal kas zino koks akumuliatorius tinkai previai dyzeliui. Kiek Ah turi buti. Kazkaip niekur nerandu  (H-)   Pas mane akumas 75Ah, numire pries kelias savaites. Noriu pirkti kita bet vienoj parduotuvei man pasake kad turi buti 90Ah. Patarkit . . .  :think:
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

TYRAN

Citata iš: previs Įrašytas Lapkritis 01, 2013, 17:49:48 PM
gal kas zino koks akumuliatorius tinkai previai dyzeliui. Kiek Ah turi buti. Kazkaip niekur nerandu  (H-)   Pas mane akumas 75Ah, numire pries kelias savaites. Noriu pirkti kita bet vienoj parduotuvei man pasake kad turi buti 90Ah. Patarkit . . .  :think:

http://www.24batteries.com/lt/automobiliu-akumuliatoriai/Toyota/Previa/Previa-(ACR3)-2,0-D-4D-(08.00-)/

naujas32

dek koks buvo, pas tevo previa berods 70ah 540 stovi ir nieko kuresi vaziuoja jau 2metai, o seip kur nuoroda duota auksciau tai toks ir turetu buti. Tai spresti paciam

previs

dekui uz nuoroda. Manau pirksiu sita:YUASA SILVER CAR BATTERY HSB096
    • Startup Power: 760amps
    • AH Value: 80ah

• galvojau galingesni, bet kad kaina jau labai kandziojasi  :)  mano senas akumas atlaike gal 2 - 2.5 metu. Sitam Yuasa akumuliatoriui gausiu 5m garantija. jai masinos neuzvedu, jie duoda nauja akuma  :D
    [/list]

arytis

Todįl ir atlaikį tik 2 metus, nes per silpnas.
    O kad duotų akumui 5 metų garantiją, kuris netinka, pagal gamintojo reikalavimus ir nepamatavus generatoriaus krovimo...
    Tikriausiai tik UK taip būna.

previs

UK smagi salis  :)  ziurejau 90Ah akuma, tai biski per ilgas,kokiais 2cm. reiks paziureti ar ymanoma ideti toki...  o tas 75ah tai tikrai manau kad silpnas.

naujas32

Citata iš: previs Įrašytas Lapkritis 05, 2013, 15:11:57 PM
    UK smagi salis  :)  ziurejau 90Ah akuma, tai biski per ilgas,kokiais 2cm. reiks paziureti ar ymanoma ideti toki...  o tas 75ah tai tikrai manau kad silpnas.
    nepersilpnas dek ir pamirsk