Variklio garsas

Pradėjo Henris, Balandis 29, 2009, 18:28:51 PM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

Nu va idejau savo video 1min i youtube, cia linkas:
http://www.youtube.com/watch?v=zUsV30Az83I
Ypac nuo 00.41s paklausykit, jauciamas toks zemas daznis variklio gargaliuoja, kaip ir dyzelio garsas, nu bet paklausykit ivertinkit. Kai atlikau siuos bandymus buvo apie +17 oro temp. Va grizinejant is darbo temp lauko buvo +26, tai tas zemas garsas didesnis. Ir siaip kuo karsciau tuo atrodo kad maziau auto traukia. Ar cia kazi viskas ok? Nejau kai karsta lauko temperatura, ant tiek suliesina kuro misini, kad trauka mazesne? Gal padangos patyzta ant aukstesnes temp? Kiti sako kad turba nemegsta karsto oro, del to trauka mazesne? Ir tas garsas atsidarius langa kaip furos man kazkaip keistai atrodo ypac isibegejant..
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

kubilas

Ispūdis toks ,kad nekilo įtarimu, viskas tvarkoj su auto. lek kap vejas. ir normaliai tas dieseliukas dirba.ir atrodo gražiai

Henris

Dekoju, uz pagyrima, o kaip pas jus su trauka karstesnem dienom? Kondiskes ijunges nebuvau...

NNZ

tai patikek kiek maziau traukos karsta diena viskas ten tvarkoj, kuo karsciau tuo sunkiau auto turbinine vaziuos, O ten kur sakai nuo 41 sek tai apsuko artejo jau prie 3k aps.?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

ketvirtasis

O tu nebūni Kaune? Galėtume palyginti, nes man irgi aktualu. Sudėtume du į krūvą ir pažiūrėtume koks garsas. Turiu "garažioką" jei kas.
   Ai einu ir toliau Lenkišką alų gerti, stiprus velnias. Keistokas skonis, bet uch.... veža.

Henris

Turiu vienus draugus kauna i pora menesiu karta uzlekiu. To: NNZ,
na apsukos kazkur apie 2500rpm, tada as mazdaug permetineju siaba

ketvirtasis

CitataHenris parašė:
Turiu vienus draugus kauna i pora menesiu karta uzlekiu. To: NNZ,
na apsukos kazkur apie 2500rpm, tada as mazdaug permetineju siaba
Vasarą dažnai būnam prie JÛROS tai bus galima kažkaip susisiekti ir palyginti garsus. Bet tai dar labai toli

kaktusas

Na kai karšta tikrai prasčiau traukia, + dar kondicionierius savo pasiima...

Memelis

Man tai irgi ten nieko neiprasto nesigirdi. O vasara daro savo, ne tik zmonems sunku karscius pernesti ;)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Tuziukas

nujauciu kad ir pas mane toks garsas zinok yra..bet man tas garsas eina tik kol saltas variklis toks vaziuoji koki 25-30kmh kazkoks toks keistas lyg variklyje barsketu kas taip, zodziu neyprastai dirba, gazo paduodi dingsta tas garsas..

mana manymu visaks cia pas tave gerai, lakstyk i galvos nesuk..;)

mmersass

Sveiki,
gal ir ne cia rasau, bet yra toks klausimas kai uzvedes atsuki teplao kamsti oras turi pusti ar traukti? :|
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

HDPaulius

Pūsti tikrai neturi, o juo labiau taškytis tepalu.

HDPaulius

Nors seniau skaičiau forumuose apie Ford Mondeo, kur eidavo varikliai TDCI ten pūsdavo gerai, bet rašo, kad juose tai būdavo normalus reiškinys. Nors galvojant, tikrai neturėtų taip būti.

mmersass

pas mane tai kai ranka uzspaudi tai jauciasi putimas
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

gintaras15

sveiki turiu avesy01 d4d.gal kas yra susidures su keistu garsu.laisvom apsukom variklis dirba gerai bet pasiekus 1500 atsirand svilpimas pabreziu garsus svilpimas.dabar esu tokioj situacijoj kad neturiu pas ka pasiklaust.