d-cat dpf supirkimas?

Pradėjo kepure, Spalis 31, 2013, 15:18:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

kepure

Gal kas yra isioperave dpf"a ir kiek uz ji gavo?

Toshis

Itariu maisai su katalizatorium
:D

kepure

koks skirtumas ar katalizas ar dpfas turinys tas pats tik uz dpfa daugiau moka.jau tiek toyotu ardes ir turejas kad tikrai nieko nemaishau:)ir klausimas kas susidures su pridavimu butent d-cato nes seniau vilnieciu nr turejau uz nemaza suma paimdavo tik kontaktai dingo.

S_Kulikauskas

Kaskas cia netaip:

http://en.wikipedia.org/wiki/Diesel_particulate_filter

Viska perskaiciau bet kaskaip neradau, kad DPF turetu kokiu brangiu medziagu, na nebent tas silicono karbidas, bet abejoju, o stai ka raso apie katalizavimo metoda:
A Diesel Oxidation Catalyst or DOC is another exhaust aftertreatment device for diesel engines. DOCs contain palladium and platinum which serve as catalysts to oxidise hydrocarbons and carbon monoxide into carbon dioxide and water in the following reactions:
2CO + O2 → 2CO2
CxH2x+2 + [(3x+1)/2] O2 → xCO2 + (x+1) H2O

naujas32

pats dpf yra bevertis, katalizatorius stovi uz dpf tad kaip tau isoperuoja dpf gali paprasyti kar ir katalyza isluptu

kepure

Gal jus ir teisus,bet po 1000lt uz dpfus mokejo ir patys atvaziuodavo pasimti pats esu pridaves nepjauta visa bakeli tai manau ne bevertis jei net lietuvis supirkinedavo ir poto kas savaite skambinedavo ar turiu dar.

naujas32

na jeigu tu kalbi apie dar gyva dpf tada tikiu nes juos sudedavo i kitas auto dabar deda emuletorius visokius, o sudeges dpf bevertis paskaitinek kitu auto forumus ten pilna info

kepure

pas mane auto ardyme su 30,000km rida tikra,tas dpfas blizga.

S_Kulikauskas

Tai laikyk, gal atsiras kas nenores kastruoti jau uzsikisusio, gal Tuvlita privers atgal sudeti jau ispjautus :), tada prisireiks ;) ir uz tukstanteli tikrai iseis :).

Realiai, kaina gaunasi ta pati ar kastruojant ar deti perkant is taves.

kepure

http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-corolla-verso-yra-variklis-d-cat-2011metu-30-000km-rida-3246518.html?mano_skelbimas
Va imeciau linka savo skelbimo galite perziureti niekas nera plauta tik ardant varikli skusciai kaip bega kaikur gali but pasitepalave bet cia su dvieju megapixeliu prastu fotiku darytos foto gyvai dvigubai geriau atrodo.Rida reali.

Andriuxxsss

Kiek norėtum už dpf filtra ?

kepure

Man vilnieciai mokedavo 1000lt priesh pusmeti,dabartines kainos nezinau.Minimaliai 800lt noreciau jei tik dpfa o jeigu su apatiniu katalyzu dar +200lt.

Venza

O kiek mazdaug toks variklis kainuoja?Man idomu,ar verta ji taisyt uz 3 - 4 tukstancius jeigu sugenda,ar geriau is taves pirkt kita ir ana dalimis parduot?  :think:
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kepure

Uz varikli as noreciau 2000lt kadangi rida maza.o sheip sake jie vaiksto su 150,000-200,000km rida po 1600-1800lt

Toshis

Jei is tikro rida reali tai aisku geriau mti nauja varikli kad ir uz 2k