avensis II purvasaugiai

Pradėjo Mirro, Lapkritis 04, 2013, 13:28:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mirro

Nzn ar gerai matosi bet idedu tu purvasaugiu nuotraukas:)

Toshis

Uzsidejau pagaliau ir as :D, vis rankos neprieidavo  :-] :-] :-]

Gincius

Tvirtinasi paprastai, bet purvasargiai turi būti pritvirtinti labai tvirtai. Reikia nepamiršti, kad Avensis II yra tikrai labai žema mašina. Teks nuvažiuoti ir nuo bortelio ir įvažiuoti nedideliu greičiu į gilesnę duobę. Avensis pirmiausia pasikabina ant priekinių purvasargių ir juos plėšia.
[mail][/mail]

Toshis

gisas

va dabar jau tikra pensininko mašina :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Toshis

Nesvarbu kaip atrodo svarbu kaip vaziuoja, beje pensininku masina kas tai? Pavyzdziui ne viena kart maciau ir BMW pensininka vaziuojanti  :P

dainilandija

kokiais varstais prisukote, kad laikytusi

Toshis

Tais paciais kur buvo ideti i pakuote ir kiti tiko tie kur dabar pritvirtinti posparniai

MaXas

Paimčiau is as komplektą purvasaugių

virmas

Su tvirtinimu priekio viskas kaip Foto aukščiau. Su galu jau buvo  reikalų- reikėjo  grežioti po skylę į bamperį ir vieną panaudoti esamą,ištraukus plastikinį kaištį ir pagal ją padarius kiurymę purvasaugyje,  nes pas mane 07 avensy yra uždėtos plasmasinės juostos ant bamperio kanto.Kaimyno  iki 07 metų- tai pas jį juostų nėra, tuomet geriau purvasaugio guma priglunda prie bamperio.

Toshis

Uzsidejo, kolkas viskas normaliai, paziuresim kai sniego bus ir pasals.

kapsis

Citata iš: Toshis Įrašytas Sausis 08, 2014, 00:07:22 AM
Uzsidejo, kolkas viskas normaliai, paziuresim kai sniego bus ir pasals.
viskas normalai ir ziema , isbandytas variantas, niekas neluzta, gera plasmase,  galima drasiai laipiot per provezas ir bordiurus.... tik gali isijudint galiniu purvasaugiu tas vienas varstas kur is apcios sukasi, ten jis ir bamperio galus laiko,  tenka ji biski storesni isukt,kadngi ten man atrodo i plasmasine ivore sukasi, o galu parkuojant i visas pusnis  ir uszalusius bordiurus purvasaugiais  atsiremus isijudina......  uztat kaip lengvai vos pastuksenus i purvasaugi nukrenta visas susikaupes sniegas is po ratu :)   

virmas

Citata iš: kapsis Įrašytas Sausis 08, 2014, 01:13:34 AM
viskas normalai ir ziema , isbandytas variantas, niekas neluzta, gera plasmase, 
Gal originalas yra plasmasė, čia kur pirkom lenkiškus yra guma.Gal tai irgi yra tam tikras pliusas važinėjant parkinge

Saulius SSS

Virmai,klausimas:apie kokias juostas tu cia kalbi?  Nera pas mane jokiu juostu. Cia gal kokias neoroginalias uzdejo kas? Pafotkink jei gali. Man labai idomu paliko.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Toshis

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Sausis 08, 2014, 10:14:56 AM
Virmai,klausimas:apie kokias juostas tu cia kalbi?  Nera pas mane jokiu juostu. Cia gal kokias neoroginalias uzdejo kas? Pafotkink jei gali. Man labai idomu paliko.
Yra yra ir pas mane yra