avensis II purvasaugiai

Pradėjo Mirro, Lapkritis 04, 2013, 13:28:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mirro

(H-)
sveiki, turiu klausima, gla kas naudojate neoriginalius purvasaugius savo avensyje?
kur pirkote?
bandziau surasti srotuose, taciau bergzdzias reikalas :)

ketvirtasis

Antram Aensiui netinka jokie neoriginalūs purvasargiai - per žema mašina.

Toshis

itariu gautum tik atstovybej arba shrote jei toki avensi ardo su purvasargiais :O

Mirro

Mirro

beje gal kas is cia besilankanciu tuir pardavimui? :)

Toshis

Nu kiek esu vazinejes neteko pastebet vaziuojancio Avensio su purvasargiais :think:

virmas

Klausiau seniau autotojoj priekinių  purvasaugių  komplektas 2vnt.Atsakymas. Reikia uzsakineti vietoj neturim pristaymas 3 darbo dienos, kaina 113lt
Šrote prašė virš 100.

zuviss

Pas mane sudeti ir priekiniai ir galiniai.Visi tik uzsakinejami ir apie 100lt.atidavineja,galiniai 10-15lt pigiau.Yra likes tik priekinis kaires puses.

Mirro

Jaroslav

Gariūnuose yra po 15lt,pats pirkau :-)

jara

zuviss

Citata iš: Jaroslav Įrašytas Lapkritis 04, 2013, 18:50:22 PM
Gariūnuose yra po 15lt,pats pirkau :-)

Originaliu po 15lt.?Ko gero fufliaku guminiu.

kapsis

Citata iš: Toshis Įrašytas Lapkritis 04, 2013, 16:47:33 PM
Nu kiek esu vazinejes neteko pastebet vaziuojancio Avensio su purvasargiais :think:
siaip verta demesio investicija (y)  tokviloj teko pakloti apie 200 lt  uz visus keturis, bet verta... auto nors ir zema, bet originalus purvasaugiai labai  stiprus, va jau 2 metai "bruzinu" as juos  nuo bardiuru laipiodamas, laiko kuo puikiausiai :)  o  su jais ir be ju  labai jau didelis skirtumas,   su purvasaugiais  masina  gerokai ilgiau islieka svari, neapdulkejus.... siaip , man su jais( originaliais) dar ir graziau atrodo  avensis :) 

Mirro

Bemsas

Mirro

priekis galas ~120 lt gaunasi :) pigiau grybo :) tik neaisku kaip su siuntiu, reikes broliu lenku pazistamu klausti :) gal nemokamai gautisi - atveztu :)
gal dar yra norinciu? :)