Stabdžių kaladėlės ir diskai

Pradėjo donisk, Gegužė 04, 2009, 07:38:45 AM

« ankstesnis - sekantis »

Aivis

CitataD4D parašė:
Sveiki,
Pasidalinkit patirtim.Kokios firmos kaladeles pirkti?
ABS vok 140 LT
kashijama (japoniskos) 123 LT
Ar dar kokias kita rekomenduotumet, gal kas vazinejat jau su tokiom kaip eksplotuojasi?Keisiu priekines tai norisi kad butu patikimos.
Dekui uz atsakymus is anksto ! ;)
Tu čia kaina parašei visu kaladėliu,ar tik priekiniu? Aš pirkau japoniškas,bet man tiek 1 tiltui nekainavo.Jei neišmečiau dėžutės,tai pažiurėsiu kokios firmos buvo.
Gazas dugnas .......

Kalapiziukaz

As pries tai turetai masinai dejau pigius lenkiskus diskus ir japoniskas kaladeles tai baisiai cype rezultate. Bet cia tikriausiai del disku.
Dabartinej dejausi TWR angliskos kaladeles. Kol kas patenkintas. Siaip kai keiciausi dar buvo originalios BOSH su Toyotos zenklu idetos, bet konsultavausi su pardaveju tai BOSH nerekomenduoja, nes neaisku kur gamintos papuls ar Brazilijoj ar Vokietijoj. Jei Vokietijoj tai viskas ok bet jei ne tai lotereija prasideda :)

Liutukas

Bet tikrai lievai su tom kaladelem. Gerai, kad atejo laiaks keisti ratus, tai pamaciau, kad jau privaloma ir kaladeles pasikeisti. Nelabai ka ten isgirsi. Dabar, kai jau zinau, tai isgirdau, bet kai muzonas groja, sekmes besiklausant. Gal kas ka rekomenduotu?

AVENSIS D4D CHIP

TRW gera produkcija kiek teko susitikt,jeigu žinoma nenori originalo(dabar -25% stabdžiu dalims atstovybese)

Liutukas

Skambinaus i mototoja, su nuolaida virs 500 Lt. gaunasi vien tik uz kaladeles + darbas. Tai speju, kad 700 - 800 Lt. atsistotu. Tuo tarpu vokiskos priekines apie 140 Lt. o galines apie 80 Lt. sumoje uz 300 susitvarkysiu. Vadinasi du kartus naujas susidesiu ir dar siek tiek liks ;)

Tuziukas

o su bulgarke verta priekiniu disku kanciukus nuimti? technikinis nujauciu knisis del disku kanciuko..sakau gal nusimti diskus ir su bulgarke praeiti?ar niekas taip nedaro?disku nauju nenoriu deti nes nezinau ar ilgai dar ta masina turesiu..

ir prie to pacio..gale kai pirkau masina buvo kaladeles nusibaigusi ir grioveli isvare.. per visda diska..pakeiciau kaladeles..galvoju butu neblogai nutekinti panaikinti ta grioveli..melga ziuriu reklamuojasi jog nutekina nenueme disko..kaip ten kas gal kas koki komentara?:)

dainilandija

melgoj tekina diskus, del nuemino nezinau nemaciau, taciau jei dar yra ka tekinti tai padaro gerai. Del bulgarkes :) gal auksarankiai pasisakys.

Toyminde

Diskus galima pratekinti keliais būdais, vienas jų - įrenginys, kuriuo pratekina ir nenuėmus disko. Bet rekomenduoju pasilyginti kainas, nes ant tekinimo staklių ima apie 30Lt už disko išlyginimą.

previs

man technikinio nepraleido del ale per didelio stabdzio disku isidevejimo. Gryzau namo, su bulgarke tuos krastus praejau, Po poros dienu nuvaziavus patikrino ir vuolia, viskas gerai, diskai nebesusideveje :)
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

Tuziukas

o kiek mm turi buti diskas?pas mane nemazas kanciukas galvoju gal jau reikia pirkti naujus. o siaip melga pasiule po 60lt vieno nutekinimas nenuimant disko.man pagrinde vienas diska, labai jau didelis yra nubrezimas..

katana7

Originalai ne BOSCH, o TEXTAR trinkelės, BOSCH tik pakuoja ir deda savo logotipą.

AVENSIS D4D CHIP

ir suportai ir kalades bosch originalai,kalbu apie 250 avensi

laurysas

Norejau pasiteirauti, kiek domejausi kad necyptu kaladeles rekia su vario tepalu istepti kaladeliu NEdarbini pavirsiu ir kreipianciasias, tik pas mane tu kreipianciuju (metaliniu strypeliu nera) o yra tik kaip begeliai i kuriuos statosi kaladeliu ausys, tai tas vietas taip pat verta tepti tuo verio tepalu?, ar nesigaus biciu pikis nuo dulkiu ir nebejudes kaledeles visai?

AVENSIS D4D CHIP

Citatalaurysas parašė:
Norejau pasiteirauti, kiek domejausi kad necyptu kaladeles rekia su vario tepalu istepti kaladeliu NEdarbini pavirsiu ir kreipianciasias, tik pas mane tu kreipianciuju (metaliniu strypeliu nera) o yra tik kaip begeliai i kuriuos statosi kaladeliu ausys, tai tas vietas taip pat verta tepti tuo verio tepalu?, ar nesigaus biciu pikis nuo dulkiu ir nebejudes kaledeles visai?
nepades nuo cypimo o kad nestrigtu tai  pradziai isvalyti tuos begelius kaip vadini,skrdeles pacias ir po jom,be kreipianciuju suportas nesilaikytu,tai du strypeliai i kuriuos varztai isisuka;)

laurysas

Supratau dabar ka turi omeny, pas mane tos kreipiancios suteptos ir vaiksto gerai, matyt reiks keisti tada pacias kaladeles.