Corolla Check lempute

Pradėjo Reda, Lapkritis 15, 2013, 18:18:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

Toshis

Tai kodel mano nemete? Praita meta pats suradau, salciam atejus? Pats su laidu nuemes plastmasines variklio apdailas radau kad viena zvake neveike visiskai o viena silpnai veike is keturiu, ir jokio check nemete. Corola 2005 85kW

Modka

Citata iš: Toshis Įrašytas Lapkritis 18, 2013, 22:37:33 PM
Tai kodel mano nemete? Praita meta pats suradau, salciam atejus? Pats su laidu nuemes plastmasines variklio apdailas radau kad viena zvake neveike visiskai o viena silpnai veike is keturiu, ir jokio check nemete. Corola 2005 85kW
na jei tau nemete tai negalima sakyti kad niekam nemes. meta atrodo kada dvi ir daugiau nebeveikia. o kad silpnai veikia niekada neparodys.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

haplitas

na mano check lempute uzsidege birzely, berods. nuvariau pas kompiuterista, viska susake, viskas super: purkstukai, siurblys, tik va kuro slegio davikliai sugedo. norint pakeist- 1000 lt. sakau, nenoriu keist. tada patare atjungt kuro temperaturos davikly. vazineju ligisiol su deganciaa check lempute, i nesuku galvos, tik va, tech apziura bus rugpjuti, nu tj ... nzn kaip ten bus su dumingumu, nes be tu davikliu nezinia kaip kuro misiny maiso ta velnio elektronika.
  va taip i pamasciau... turejau ,,VENTO,,. jokiu elektroniku, jokiu comon railu, siurblys, vamzdis, purkstukas. viskas nu daba... ekonomiskiau? ne! vento 7 ltr po miesta, ir corola 81 kw 7. uzmiesty vento 4,9  corola, 6,5 ltr. nu kam ta velnio elektronika? kad inzinieriai pateisintu savo diplomus? tipo tobulinam masinas? tfu !

E.L

Pas mane ir uzsidege check'as neseniai, zvakes ziema visos pakeistos, per salcius kuresi, siaip variklio darbas nepasikeite, speju bus dacikas koks nuejes.

Venza

Aisku gali speliot,bet pasijungus diagnostika galima ir tiksliai problema nustatyt  :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

TYRAN

Citata iš: haplitas Įrašytas Gruodis 03, 2013, 11:28:45 AM
na mano check lempute uzsidege birzely, berods. nuvariau pas kompiuterista, viska susake, viskas super: purkstukai, siurblys, tik va kuro slegio davikliai sugedo. norint pakeist- 1000 lt. sakau, nenoriu keist. tada patare atjungt kuro temperaturos davikly. vazineju ligisiol su deganciaa check lempute, i nesuku galvos, tik va, tech apziura bus rugpjuti, nu tj ... nzn kaip ten bus su dumingumu, nes be tu davikliu nezinia kaip kuro misiny maiso ta velnio elektronika.
  va taip i pamasciau... turejau ,,VENTO,,. jokiu elektroniku, jokiu comon railu, siurblys, vamzdis, purkstukas. viskas nu daba... ekonomiskiau? ne! vento 7 ltr po miesta, ir corola 81 kw 7. uzmiesty vento 4,9  corola, 6,5 ltr. nu kam ta velnio elektronika? kad inzinieriai pateisintu savo diplomus? tipo tobulinam masinas? tfu !

Papasakok plačiau, kaip ten su "tada patare atjungt kuro temperaturos davikly", kad nekeisti SCV.

Raymisss

tikriausiai bus scv i ccv voztuvai kuro siurbli, mano corrola irgi kol salta tamposi ir gesta, meta klaida variklio P1228. Rytoj su ultra garsu vaziuosiu i turbocentra pravalyti kuro siurblio. papasakosiu ar padejo.

E.L

Tai va gal zinote koki patikima zmogu Kaune, kuris daro diagnostika, nes ir man idomu pasidare :)

Raymisss

Po pravalimo masina siek tiek dar tamposi, idealiai kad vaziuotu reiketu keist naujais voztuvais, esme tame kad masina jau nebegesta kai pradedi vaziuot salta, manau problema isspresta:)

tevas

Citata iš: haplitas Įrašytas Gruodis 03, 2013, 11:28:45 AM
.

ekologija... Ir mersas vos ne 30 metu senumo 124 2.0 55kw 5-6 l dyzelio tesrebia.