avensis nebesildo

Pradėjo naujas32, Lapkritis 14, 2013, 20:15:31 PM

« ankstesnis - sekantis »

naujas32

Sveiki sendien po darbo pastebejau kad nebesildo salono (nepucia silto oro peciukas) klima veikia vejelis pucia, kaip reguliuoji temp. girdisi kaip atsidaro uzsidaro bet nepucia silto oro pries tai viskas buvo gerai silde gerai. Patikrinus slangas kur eina i peciuka jos saltos (drugnos) variklio temp 90%. Ryte buvo pasale i darba vaziavau isijunges prechyteri viskas veikia kuo puikiausiai. Kas galetu buti kur pradeti ziureti? Gal yra zmoniu susidurusiu su tokiu gedimu? Aciu  :(

vitiok

Citata iš: naujas32 Įrašytas Lapkritis 14, 2013, 20:15:31 PM
Sveiki sendien po darbo pastebejau kad nebesildo salono (nepucia silto oro peciukas) klima veikia vejelis pucia, kaip reguliuoji temp. girdisi kaip atsidaro uzsidaro bet nepucia silto oro pries tai viskas buvo gerai silde gerai. Patikrinus slangas kur eina i peciuka jos saltos (drugnos) variklio temp 90%. Ryte buvo pasale i darba vaziavau isijunges prechyteri viskas veikia kuo puikiausiai. Kas galetu buti kur pradeti ziureti? Gal yra zmoniu susidurusiu su tokiu gedimu? Aciu  :(
antifrizo norma? gal uzsiorino jei kazka darei ...

naujas32

nepakites bet dar dapyliau iki pilno tikejausi kad prades sildyti bet jokio efekto. pompa keista pries 2sav.

naujas32

gal kaip ir bmw yra tokia vadinami kiausiniai kurie variklui silant atsidaro ir paduodamas karstas frizas i peciuka gal kazkas panasaus neisivaizduoju kas galetu buti ryte viskas ciki o po darbo jau nebesildo kaip tai imanoma 

vitiok

jei variklis sila normalei ir slangos karstos tada manau kazkur prie  peciuko radiatoriaus oro kamstis arba jis uzsikiso nuo brudnaus antifrizo su laiku,pradziai nuorink...

Toshis

gal sklende pastringa, kurioj nors padeti?

Venza

Citata iš: Toshis Įrašytas Lapkritis 14, 2013, 23:10:20 PM
gal sklende pastringa, kurioj nors padeti?

Raso,kad slangos iki peciuko saltos,tai prie ko cia sklendes?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Venza

Citata iš: naujas32 Įrašytas Lapkritis 14, 2013, 20:15:31 PM
Nuleisk tosola,numauk slangas nuo padavimo i peciuka ir i viena peciuko vamzdeli pajunk vandeni is vandentiekio slangos.Pabandyk praplaut peciuka.Paziurek kaip prabega vanduo pro peciuka.Labai gali but,kad uzsikiso.

naujas32

Citata iš: Venza Įrašytas Lapkritis 14, 2013, 23:18:45 PM
Nuleisk tosola,numauk slangas nuo padavimo i peciuka ir i viena peciuko vamzdeli pajunk vandeni is vandentiekio slangos.Pabandyk praplaut peciuka.Paziurek kaip prabega vanduo pro peciuka.Labai gali but,kad uzsikiso.
bet ar nebutu tada tik viena slanga salta jeigu uzsikises pats peciukas dabar jos abi saltos? Bandysiu sendiena atsekti iki kur saltos tos slangos jeigu pavyks rasti kazka pranesiu.

Venza

Citata iš: naujas32 Įrašytas Lapkritis 15, 2013, 08:01:24 AM
bet ar nebutu tada tik viena slanga salta jeigu uzsikises pats peciukas dabar jos abi saltos? Bandysiu sendiena atsekti iki kur saltos tos slangos jeigu pavyks rasti kazka pranesiu.
Tai jeigu pro peciuka nepraeina tosolas,kaip gali but viena slanga salta kita silta?Paprasciausiai nera cirkuliacijos ir abi slangos saltos.Plaunant peciuka is pardziu gali visai neprabegt net vanduo pro ji,tai reikia padavinet vandeni pakaitom tai i viena puse,tai i kita puse ir taip prasimus.

naujas32

na praplauti nereikejo isvaziavus i trasa 100km iskar pradejo pusti silta ora, dabar ir mieste sildo bet termostatas kvailioja truputi plaukioja 90-85C karts nuo karto, pvz duodant gazo temp truputi pakyla vaziuojant tolygiai pakrenta.
buvau pas meistriuka tai paziurejo slangas sako viena salta (prie vandens pompos)  nevyksta cirkuliacija normali o variklis buvo pries atvaziuojant uzsildytas iki 90C, kada tikrino buvo 80-85C.
Bandziau nusiorinti tai supyliau 500ml iki pilnos normos, palaykius gaza 3000mpg viska isvare lauk ir siltam variklui yra low norma ( peciukas sildo)
Tai ytarimas yra ant termostato kuri pasikeisiu tik kita sav arba galvos tarpine prapusta zodziu stebesiu ar kinta atifryzo lygis ir taip toliau.

Toshis

Pasitikrink pries tai ismetimo dujas ausinimo sistemoj baisiai jau man panasu i mano buvusi pastebejima man nesilde antros puses keleivio puses.

naujas32

benzui tai 100%kad parodytu o dyzelui 50% tie testai teparodo tos teisybes, keisiu termostata ir ziuresiu tada nes jis konkreciai gryba pjauna.

naujas32

Citata iš: Toshis Įrašytas Lapkritis 15, 2013, 11:46:32 AM
Pasitikrink pries tai ismetimo dujas ausinimo sistemoj baisiai jau man panasu i mano buvusi pastebejima man nesilde antros puses keleivio puses.
benzui tai 100%kad parodytu o dyzelui 50% tie testai teparodo tos teisybes, keisiu termostata ir ziuresiu tada nes jis konkreciai gryba pjauna.

Toshis

paprastai patikrint ir be testo
Salta varikli ijungi ir pasisziuri i padavimo slangute kur jungiasi prie pletimosi bakelio ar burbuliuoja ar ne jei burbuliuoja tai termostato pakeitimas nepades :V