Kiek litrų alyvos į 2 ltr. dyzelio variklį?

Pradėjo vyva, Lapkritis 21, 2013, 22:49:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

vyva

Noriu paklausti kiek litrų alyvos reikai pilti į toyota auris 2ltr D-4D variklį. 4 ltr ar 5 ltr. bakeli ? dar ten klausimas, nežinau ar reikia kažkuom kitokios alyvos kai yra PDF filtras, beje nežinau kaip patikrinti ar yra pas mane tas filtras? mashina 2007-10-22 metu, variklis ADE150L-DHFNXW(1A). Padėkit please :)

MindaugasB

Man rodos net ir mes nepadesim, kai tamsta galva nesinaudojat :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

katana7

Reikia apie 5,5 l alyvos. Jei yra DPF reikalinga speciali alyva kuri atitinka C2, C3 reikalavimus (būna parašyta ant bakelio), kaip pvz. Mobil1 ESP Formula 5W30.

Modka

Citata iš: vyva Įrašytas Lapkritis 21, 2013, 22:49:53 PM
Noriu paklausti kiek litrų alyvos reikai pilti į toyota auris 2ltr D-4D variklį. 4 ltr ar 5 ltr. bakeli ? dar ten klausimas, nežinau ar reikia kažkuom kitokios alyvos kai yra PDF filtras, beje nežinau kaip patikrinti ar yra pas mane tas filtras? mashina 2007-10-22 metu, variklis ADE150L-DHFNXW(1A). Padėkit please :)
pasiieskok paieska pilna temu kaip atskirti yra ar nera dpf.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

S_Kulikauskas

Jai neklystu 6,3 Litrai oficialiai skaitosi, bet pilu 6-is ir užtenka 10000 pralekti be dapylimu.

vyva

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Lapkritis 21, 2013, 23:33:52 PM
Man rodos net ir mes nepadesim, kai tamsta galva nesinaudojat :)

Ačiū visiems, kas atsakėt. Pirksiu 6 Ltr. C2 markės.
O MindauguiB, tai kodėl aš nesinaudoju galva? Naudojuosi ir labai daug. Forumas ir yra greitas radimas atsakymo. Aišku galiu viską pats rasti, automobilis tai ne kosminis laivas, tikrai įmanoma viską išsiaiškinti, bet kažkiek laiko tam reikės. O kad ir patys prirašėt apie PDF radimą kelis psl. su visokiom X ir Y raidėm , 5-ais purkštukais ir kt... jei jau taip paprasta kaip čia Mindaugas nuduoda, tai kodėl tiek prisiskutavot :)

Ačiū dar kartą ir sėkmės / Vygandas

MindaugasB

Citata iš: vyva Įrašytas Lapkritis 24, 2013, 13:38:23 PM
Ačiū visiems, kas atsakėt. Pirksiu 6 Ltr. C2 markės.
O MindauguiB, tai kodėl aš nesinaudoju galva? Naudojuosi ir labai daug. Forumas ir yra greitas radimas atsakymo. Aišku galiu viską pats rasti, automobilis tai ne kosminis laivas, tikrai įmanoma viską išsiaiškinti, bet kažkiek laiko tam reikės. O kad ir patys prirašėt apie PDF radimą kelis psl. su visokiom X ir Y raidėm , 5-ais purkštukais ir kt... jei jau taip paprasta kaip čia Mindaugas nuduoda, tai kodėl tiek prisiskutavot :)

Ačiū dar kartą ir sėkmės / Vygandas

suradau per 2 min kiek reiketu pilti alyvos i konkretu masinos modeli internete be papildomu uzklausimu :) kodel jums nesigavo?

No hard feelings here :)
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

vyva

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Lapkritis 24, 2013, 13:50:21 PM
suradau per 2 min kiek reiketu pilti alyvos i konkretu masinos modeli internete be papildomu uzklausimu :) kodel jums nesigavo?

No hard feelings here :)

Sunku paaiškinti, bet žmonos mašinai Toyota Aygo aš radau per 2 sek. , o auris ne, tai ir kreipiausi į forumą. Bet kuriuo atveju dėkui už info.

Sėkmės / Vygandas

MindaugasB

robertas 5

isigijau t.auris pries metus 2008m.Kai man reikejo suzinoti koki ir kiek tepalo,tai firmoje kurioje pardavineja tepalus,paziurejo pagal kataloga suvedus visus auto duomenis ir pasake kiek ir kokio reikia.Tai tiek...Geru svenciu :-)

Saulius SSS

Mes tik ir laukiam nekantriai kada kas nusipirks masina prisiregistruos ir paklaus kiek kokio tepalo,ar pas ji yra DPF,kodel lietuvoj neveikia navi su vakaru eur.disku,kaip pamatuoti tepala,nes vienoj pusej matuokles idubimas,o kitoj iskilimas ir baisiausia,kad ta matuokle susitepaluoja. Ir tie klausimai praktiskai is visu naujoku vienodi. Tai mes ir lankomes cia tam ,kad kas spes pirmas atsakyti i toki pat klausima ,kaip ir vakar ir uzvakar,ir pries savaite. Taip,kad labai dziaugiuosi kad ir ne pirmas siandien ,bet pasakysiu 93kw pilasi 5.9 l tepalo. Gal dar turite klausimu i kuriuos mielai pulsime atsakyti. Ir tai uztruks greiciau,negu,kad jums reikes ieskoti,skaitineti,gaisti savo brangu laika. Su pagarba...
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

eceris

kolega sauliusSS siandien jauciasi kad po svenciu  ;) viskas konkreciai ir aiskiai... :-] (h)

ketvirtasis

Mažiau negatyvo per šventes, o tokius klausinėjimus reikia tiesiog ignoruoti.
Pažiūrau, kad naujokas ir NULIS dėmesio - tai tik vienadienis postas ir tokių buvo ir bus [spamas]. Su visais nepakariausi, sau tik nuotaiką ir laiką sugaišti.

arunaskeras

Ko jus cia visada pykstat ant naujoku. Jei zmogus nezino tai ir klausia o jei nenorit atsakyti galit  nusisipsoti ir patyleti. Kiekvienom zmogui jo klausimas atrodo svarbiausias ir is kur zinoti kurie klausimai kvaili kurie ne, kai nezinai nieko apie masina.Jei visi naudotus paieska tai cia klausimu jau niekas neberasytu nes jie per ilga laika visi yra isnagrineti ir kartojasi priklausomai nuo sezono ar kito auto isigijimo.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

TYRAN

Buvo labai gerai senasis forumas temomis suskirstytas. Turbūt ir mažiau tokių visokių besikartojančių klausimų būdavo