Veidrodėliai

Pradėjo jemelia, Rugsėjis 29, 2014, 12:19:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

jemelia

Sveiki gyvi :)

Norėčiau aurininkų paklausti - ar jūsų aurio šoninan veidrodėliai užlenkiami?... 2007-ųjų metų modelis čia toks ir nei kairysis nei dešinysis neužsilenkia... Ar ten koks slaptas mygtukas, ar čia jie jau man priklijuoti?.... Ar jie apskritai nesilanksto?  (H-)

Bemsas

Man atrodo visose EU masinose veidrodeliai uzlenkiami. USA tai retai uzsilenkia. Gal pas tave "modifikuoti" veidrodeliai, sutvirtinti "samariezais".

ketvirtasis

Pvz.: toji Toyota Verso, kurią ketinom pirkti tai joje irgi vedrodėliai tik su ranka užsilenkia (n) (n) . Abi priekinės durys neturi to pritraukimo, reikia pačiam pilnai uždarinėti. :-/ :-/
Paklausiau perekūpo, kodėl taip tas akis pastatęs naglu snukiu: - o kad taip ir tūri būti, kas čia per naujovės? Tipo durnius nežino kas tai.

Bemsas

Tai rankutem sulenki. Buna Toyotos net maximalios komplektacijos rankom susilenkia veidrodeliai, o ne mygtuku. Tiesiog yra masinu, kur aplamai nelanksto.

jemelia

Tai aš jau neturiu iliuzijų, kad jie elektra lankstomi, bet kad net ir iš jėgos pasistengus rankom užlenkti - net nejuda... visiškai nič-niekur nesimato kokių nors samariezų ar kitų liaudies meistrų darbų požymių...  :V

MindaugasB

Stipriai ranka pastumk is inercijos ir uzsilenks. Ten tokia duobute yra i kuria isoka. Nebijok, nenulausi :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis