pavaros keistai junginejas

Pradėjo haplitas, Lapkritis 26, 2013, 14:19:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

haplitas

nu kazkaip keistai padaznejo visokie problem su ta carova (carola) mano. nei is sio nei is to pavaros jungias kaip pas rusiska BTR,a . 1,3,5, viskas oki, 2,4, R- ykist reik kaip y plastilina, istraukt pavaru svirti tai kaip is patokos, ir ytaikyt y sekancia pavara, tj jau.... sunkiau nei jaunystej klasiokei  :D kas ydomiausia, kad visa sita atsirado iskart. an rytojaus. ne palaipsniui. kas susiduret? gal vaistu recepta turit?

Toshis

o kaip sankabos pedalas lengvas? nieko nepasikeite?

haplitas

nieko, viskas po senovei su sankaba. visu ko klausiu, rauko peciais,

Toshis

Nu ir man tada lieka tik peciais patraukiot ir nieko neatsakyt, ai pabandyk dar rankini uztraukes pavaziuot ar eis atleist sankaba ir varaiklis ar uzges ar ne

dzuku_tankai

Pas mane panaši problema, nuvariau diagnostikai - pasakė, kad sankabą reikia keist ir kad tas malonumas atsieis didelius pinigus, tad pasikeičiau sankabą kitur, tačiau problema vis tiek nedingo :/ tik pas mane lengvesnis ligos variantas, keistai jungiasi 2-a ir 4-a pavaros, duokit žinot jeigu kažką išsiaiškinsit  (H-)

haplitas

issprendziau sia problem: buvo apsivele tersalais traukes, antgaliai ten kur y pavaru deze yeina. remontas apsiejo kapeikas palyginus kiek nuardyt ten reikejo kol dasikase zmogus.