Vairo stiprintuvas

Pradėjo Tiutis, Lapkritis 22, 2013, 20:24:29 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tiutis

Sveiki forumieciai, noriu paklausti, ar cia tik mano avensio 2003m vairas toks sunkesnis nei kitu auto? Ar cia pas visus avensius iki 2006m vairas sunkesnis?  Ar stiprintuvo skystis nauju issprestu sia problema? Gal palengvetu vairas? Nes skyscio yra max jokiu pasaliniu garsu nera....

Renis

Manau kad cia norma avensiam. Pas mane irgi sunkesnis jis lyginant su kitom auto.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

egariukas1

Na ziurint su kuo lyginsi.pvz audi daug lengvesnis,peugeot 605 turejau,tai vietoj sukant lengvesnis nei toyotos,bet vaziuojant sunkeja nuo greicio.Avensio toks viduriukas manau,nepalaidas greiciau vaziuojant kaip kokios audi

naujas32

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Lapkritis 23, 2013, 18:28:42 PM
Na ziurint su kuo lyginsi.pvz audi daug lengvesnis,peugeot 605 turejau,tai vietoj sukant lengvesnis nei toyotos,bet vaziuojant sunkeja nuo greicio.Avensio toks viduriukas manau,nepalaidas greiciau vaziuojant kaip kokios audi
audi gal lengvesnis nes elektrinis vairo stiprintuvas yra kaip vw

Tiutis

Snd Modka is klubo pervaziavo su mano tai sake gali buti vairo kolonke paverzta uz tai toks ir sunkesnis...Bandysiu pakeisti skysti nauju jei nepades tai tikrai kazkas su kolonke vairo yra...

egariukas1

Apacioj koloneles toks varztas yra,jei buvo koks laisvumas paverze.Bet vairas neturejo pasunket,jei perverze tai turi vaziuot kaip begiais,fiksuojasi vairas.Skysti pakeist aisku reikia,bet abejoju ar palengves

Tiutis

Nelb supratau... kaip suprast fiksuojasi ir vaziuoja kaip begiais?

egariukas1

Paprastai,vairas sukasi lengvai,nes stiprintuvas padeda,bet kolonele uzverzta ir sukant vaira kazkiek stringa.

Raiforas

Citata iš: Tiutis Įrašytas Lapkritis 23, 2013, 21:57:07 PM
Snd Modka is klubo pervaziavo su mano tai sake gali buti vairo kolonke paverzta uz tai toks ir sunkesnis...Bandysiu pakeisti skysti nauju jei nepades tai tikrai kazkas su kolonke vairo yra...

Nemetik pinigu i bala su skysciu, pradziai pasiziurek vairo krizmes, jei itartinos keisk.

egariukas1

Citata iš: Raidas Įrašytas Lapkritis 24, 2013, 18:22:57 PM
Nemetik pinigu i bala su skysciu, pradziai pasiziurek vairo krizmes, jei itartinos keisk.
Su stiprintuvo skysciu pinigu nieks nemeto,nepakenks.Ktyzme stringa kai baiginejasi,nelabai ten ka paziuresi

Toshis

Raiforas

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Lapkritis 25, 2013, 18:42:14 PM
Su stiprintuvo skysciu pinigu nieks nemeto,nepakenks.Ktyzme stringa kai baiginejasi,nelabai ten ka paziuresi
Taip pas mane pradzioj striginejo irgi, bet po kurio laiko paliko sunkus vairas toks kaip be stiprintuvo ir nestriginejo , pakeite krizme problema dingo, tiesa cia buvo su avensis 2001m

saulius1966

Pabandyk su WD gerai parapurksti kryzme, pasukinejant vis vaira, jei palemgves, keisk

Tiutis

O kur ta kryzme randasi? Kaip iki jos daeit?

Toshis

Gal Bemsas susidures su siuo atveju? ;)