Turbina

Pradėjo Darius, Kovas 31, 2015, 21:00:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

Darius

Sveiki, masina 66kw 2L D4D (1CDFTV 2000CC DIESEL TURBO)
gal kas is forumo dalyviu arba sio automobilio turetoju galetu apsviesti apie turbina.
Situacija tokia,prisiskaiciau internete, kad nuemus oro padavimo i turbina zarna neturi buti jokio tepalo,o pas mane kai nuemiau zarna tepalas tiesiog varvejo is turbinos. Tad klausimelis butu toks ar taip ir turi but.

ToyotaClub

-->Atsakyti-->Papildomi nustatymai-->Prideti
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

robertas1993

Siaip turi buti zarna tepaluota nes turbina turi buti tepama nes kitu atveju susigadintu :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Alpine

Pas mane toks pat variklis, tai pas mane sausa kol kas - is abieju pusiu-tiek oro padavimo, tiek isejimo....Mano manymu tepalo neturi ten buti, nes juk tepasi ne per oro zarna :bedantis:   Tepasi kiek zinau turbinos guolis , o ne sparnuote  manyciau :D . Dar jei but interkuleris, tai dar suprasciau...Kokie reiskiniai pasaliniai yra atsirade?

robertas1993

Svarbu kad turbinos sparniuotes neklibetu ( gali klibet isilgai siek tiek, tai cia dar gerai)  :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

kajima

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Balandis 19, 2015, 00:24:48 AM
Svarbu kad turbinos sparniuotes neklibetu ( gali klibet isilgai siek tiek, tai cia dar gerai)  :-)
jei turbinos asele-sparnuote klebes isilgai reiskia turbina jau prie pabaigos. I sonus trupuciuka gali judet - tai normalu.

robertas1993

Kajima tu teisus,  ne taip parasiau :-D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211