V - Kartos dujų įranga ICOM JTG

Pradėjo Frencas, Lapkritis 24, 2013, 10:52:30 AM

« ankstesnis - sekantis »

horn

Citata iš: eceris Įrašytas Sausis 05, 2014, 22:01:40 PM
ar garaze ar negaraze deta iranga, tas itakos neturi del duju pasibaigimo ispejimo-viskas priklauso nuo pacios yrangos. daugelis deda pigiausia, lenkiska-tame tarpe ir as-tad jokiu ispejimu nera-baigesi dujos, perejo ant benzo ir tiek ziniu. esu turejes ir as tokia kuri ispedavo-ipyrus cypimas tesdavosi keliolika km-bet reikedavo pereiti i benza ir vel vaziuodavai be cypimo. taciau cia ne apie tai klausiama (-)
Kaip tai nėra įspėjimų? Pas mane pigiausia lenkiška įranga-užsivedi-mirksi diodai, reiškia su benzinu užsivedė, tas pats jei iš vis nedega diodai, reiškia dujų kompas atsijungė/tas. Važiuojant pradeda greičiau mirksėti diodai-persijungia į dujas. Diodai dega-važiuoji dujomis, o diodų skaičius rodo dujų lygį. Dujos baigėsi-garsinis zūmerio signalas ir automatiškai persijungia į benzą, paspausdamas dujų mygtuką išjungi garsinį zūmerį, bet iš benzo neperjungi.
Ne tu kaltas kad tau blogai įrangą sudėjo-nuvažiuok ir kalk į galvą.

eceris

Citata iš: horn Įrašytas Sausis 06, 2014, 14:13:49 PM
Kaip tai nėra įspėjimų? Pas mane pigiausia lenkiška įranga-užsivedi-mirksi diodai, reiškia su benzinu užsivedė, tas pats jei iš vis nedega diodai, reiškia dujų kompas atsijungė/tas. Važiuojant pradeda greičiau mirksėti diodai-persijungia į dujas. Diodai dega-važiuoji dujomis, o diodų skaičius rodo dujų lygį. Dujos baigėsi-garsinis zūmerio signalas ir automatiškai persijungia į benzą, paspausdamas dujų mygtuką išjungi garsinį zūmerį, bet iš benzo neperjungi.
Ne tu kaltas kad tau blogai įrangą sudėjo-nuvažiuok ir kalk į galvą.
kas sako kad blogai idejo ? diodu mirgejimas neerzina vaziuojant tamsiu paros metu? pas mane jie uzkisti uz vairo, kad neziburiuotu nakti...pasilenkt nesunku, kad paziuret, bet...diodu skaiciaus degimas pjauna totalu gryba del duju likucio bake-ir tai jau treciam auto-visuose iranga deta skirtingu meistru-du is ju gyvena kaune, vienas vilniuje, vadinas ne meistru kalte...bet del viso sio kolegos horn aprasymo apie vizualu ispejima nieko nera geriau, kaip vadovautis odometro parodymu-nuspaudei, nunulinai ir orientuojies kiek liko duju. dar nebuvo kad pavestu....kaip minejau kazkada auksciau-pats nevazineju dujomis-mano brangioji vazineja. tad jei jau moteriai problemu nekelia tokia duju iranga, vadinas ji tikrai nera bloga, ar blogai sumontuota-nuvaziuoja 500 km su balionu ir jau zino kad reikia uz keleto ar keliolikos km pilti-uzpyle pilna baliona ir vel 500 km :)

Frencas

Sveiki. Ačiū už patarimus, tik nesuprantu vieno - kodėl pas mane dega tie patys ledai ar benzas ar dujos :think:

eceris

tai gal uzvedimas nuo duju padarytas. knopkyte yra prie diodu-nemeginot pspaudinet?

Vladas55

As pvz.negirdejau kad uzvedimas butu nuo duju.

eceris

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Sausis 06, 2014, 21:19:41 PM
As pvz.negirdejau kad uzvedimas butu nuo duju.
kiekviena yranga ji turi-tik ne visi meistrai pasako...matosi kad ne visu postus skaitet. juk rasiau auksciau, kad kazkurios irangos buvo kad neveikiant varikliui ir ijungus degima  galima padaryt ar nuo duju kuriasi ar benzo ar auto rezimu veiks. tarkim siuo metu pas mano brangiaja sumontuotoj yrangoj, kad uzvesti dujomis, reikia laikyti nuspaausta knopkyte prie diodu ir uzvesdinet varikli

horn

Citata iš: eceris Įrašytas Sausis 06, 2014, 14:38:04 PM
   kas sako kad blogai idejo ? diodu mirgejimas neerzina vaziuojant tamsiu paros metu? pas mane jie uzkisti uz vairo, kad neziburiuotu nakti...pasilenkt nesunku, kad paziuret, bet...diodu skaiciaus degimas pjauna totalu gryba del duju likucio bake-ir tai jau treciam auto-visuose iranga deta skirtingu meistru-du is ju gyvena kaune, vienas vilniuje, vadinas ne meistru kalte...bet del viso sio kolegos horn aprasymo apie vizualu ispejima nieko nera geriau, kaip vadovautis odometro parodymu-nuspaudei, nunulinai ir orientuojies kiek liko duju. dar nebuvo kad pavestu....kaip minejau kazkada auksciau-pats nevazineju dujomis-mano brangioji vazineja. tad jei jau moteriai problemu nekelia tokia duju iranga, vadinas ji tikrai nera bloga, ar blogai sumontuota-nuvaziuoja 500 km su balionu ir jau zino kad reikia uz keleto ar keliolikos km pilti-uzpyle pilna baliona ir vel 500 km :)
:) Viską reguliuoja kompiuteris, ponas eceri :) Jei galite nuvažiuoti su savo automobiliu pas meistrą, kad jis savo mažom kreivom rankytėm pajungtų prie dujų kompiuterio savo lopų-topą ir pareguliuotų kuro daviklio varžos nustatymus, pagal kuriuos degs 1-2-3-4 lemputės ir atskaitos taškus, kuriuo momentu jos išsijungs. Tokiu būdu galima sureguliuoti lempučių užgesimą, kuris 10km tikslumu rodus likučio bake kiekį. Man tos lemputės irgi mažai piešia, 10-20km prieš pabaigą pradedu dairytis kolonėlės arba jei mieste-važiuoju kol užsibaigia pilnai.
Lemputės naktį neerzina, neryškiau nei skydelis.

eceris

visai as nesuku galvos del tu diodu. pagal kilometraza visuomet vadovaujuos... (+)

Frencas

:P Aš dėl to kada baigsis dujos irgi nesuku galvos, bet suku galvą kai važiuoju ir nežinau - ar benzu važiuoju, ar dujomis !!!

eceris

tai ar yra pas jus blokelis su diodais ir knopkyte?

Frencas

Taip, blokelis yra ir kai jame paspaudęs knopkutę palaikau tai arba atsijungia dujų siurblys arba įsijungia, bet aš turiu išlipti iš mašinos, atidaryti bagažynę ir klausytis ar dirba dujų siurblys.

eceris

Citata iš: Frencas Įrašytas Sausis 07, 2014, 21:12:53 PM
Taip, blokelis yra ir kai jame paspaudęs knopkutę palaikau tai arba atsijungia dujų siurblys arba įsijungia, bet aš turiu išlipti iš mašinos, atidaryti bagažynę ir klausytis ar dirba dujų siurblys.
ir niekas neuzsidega-neuzgesta kai paspaudziat ?

Frencas

Kas degė, tas ir dega jiokkių emocijų, bet plivat ant dujų, dabar gaunu benzą už dyką 8:8

eceris

vitiok

nx dujas det jus man paaiskinkit i apinaujas masinas?  cia kaip el cigarete rukyt vietoi paprastos,tokius baslius mokat uz tackes o benzui babkiu ner,ar cia jau kraujije pas lietuviu taupyt ant bele ko :)
gamykliskos dujos taip bet list perdarinet konstrukcija paprastos tai jau iskrypimas.
kalbu apie naujas arba apinaujas