V - Kartos dujų įranga ICOM JTG

Pradėjo Frencas, Lapkritis 24, 2013, 10:52:30 AM

« ankstesnis - sekantis »

eceris

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 08, 2014, 22:42:46 PM
nu tai kiek to benzo sudegina per menesi kas ryt kol persijungia ant duju idomu?
reik i benzo vistiek pilt,nera taip kaip seniau vien ant duju o bakai rudijo :)
iranga sureguliuota, kad ikaitus varikliui iki 25 laipsniu, pereina ant duju. tokiu oru isvaziavus is garazo ir pavaziavus gal 100 m persijungia. ziema prie minus 10-15 apie  2-3 km. benzo yra visuomet. vasara mano brangioji 10 l ipila gal dviem menesiam o gal ir visiems trims....vasara uzvedei, is garazo isvaziavai ir persijungia.
reikalui esant, gali uzkurt ir ant duju. bet benzu rekomenduojama pavazinet. netgi tas mano nustatytas +25 perjungimas yra per zema temperatura. siaip daro +35 meistriukai kiek zinau

vitiok

Citata iš: eceris Įrašytas Sausis 08, 2014, 22:49:43 PM
   iranga sureguliuota, kad ikaitus varikliui iki 25 laipsniu, pereina ant duju. tokiu oru isvaziavus is garazo ir pavaziavus gal 100 m persijungia. ziema prie minus 10-15 apie  2-3 km. benzo yra visuomet. vasara mano brangioji 10 l ipila gal dviem menesiam o gal ir visiems trims....vasara uzvedei, is garazo isvaziavai ir persijungia
1500 gabalo cia realiai isidet daba su garantija?

eceris

2 metai garantija ir aptarnavimas.
   bet ispeju-kolegai Venza mano meistriukai kreivarankiai :-] . bet man gerai-as nepriekabus-auto vaziuoja ;)

vitiok

Citata iš: eceris Įrašytas Sausis 08, 2014, 22:52:55 PM
2 metai garantija ir aptarnavimas.
   bet ispeju-kolegai Venza mano meistriukai kreivarankiai :-] . bet man gerai-as nepriekabus-auto vaziuoja ;)
viskas aisku,dekoi kad prasvietet

Frencas

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 08, 2014, 21:49:08 PM
nx dujas det jus man paaiskinkit i apinaujas masinas?  cia kaip el cigarete rukyt vietoi paprastos,tokius baslius mokat uz tackes o benzui babkiu ner,ar cia jau kraujije pas lietuviu taupyt ant bele ko :)
gamykliskos dujos taip bet list perdarinet konstrukcija paprastos tai jau iskrypimas.
kalbu apie naujas arba apinaujas

Vitiok, šita dujų įranga kainuoja 3 K eurų ir važiuojant su šitom dujom, varyklis tarnauja dvigubai ilgiau. Lietuvoje kol kas nemontuoja V - kartos dujų įrangos. Įdėmiau skaityk. :D

Venza

Labai dziaugiuosi,kad ir nemontuoja tokios irangos,o ipac uz 3K euru  :-] :-] :-] Vargu ar atsirastu tokiu kvailiu,kuriems uz tiek pinigu reiktu duju irangos  (!?) .Priedo,mes su savo lenkiskom puikiai susitvarkom pas savo meistrus ir nereikia bedavot cia,forumuose  :goodboy:
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

eceris

beje, audi su 4tos kartos dujom nuo gimimo iki kapitalinio remonto pravaziavo pas vokieti 270 tuks. nera taip ir blogai...

vitiok

Citata iš: Frencas Įrašytas Sausis 09, 2014, 20:59:27 PM
Vitiok, šita dujų įranga kainuoja 3 K eurų ir važiuojant su šitom dujom, varyklis tarnauja dvigubai ilgiau. Lietuvoje kol kas nemontuoja V - kartos dujų įrangos. Įdėmiau skaityk. :D
uz 3 stukes euru proto reik turet kad detis  :D  duju maniaku reik but turbut :-]

Frencas

Seniai nebuvau užėjęs į forumą. Noriu pasidalinti įsprūdžiais. Susiremontavęs pats dujas, jau pravažiavau apie 2000 km ir tikrai važiuojant 100km per h - 6,7 l dujų sanaudos. 130 km/h - 8,0 l. Į šitas sanaudas dar ieina dalis kelio po miestą - žodžiu super. Trauka- benzininės lieka dulkėse. (h)

vitiok

Citata iš: Frencas Įrašytas Kovas 03, 2014, 14:31:43 PM
Seniai nebuvau užėjęs į forumą. Noriu pasidalinti įsprūdžiais. Susiremontavęs pats dujas, jau pravažiavau apie 2000 km ir tikrai važiuojant 100km per h - 6,7 l dujų sanaudos. 130 km/h - 8,0 l. Į šitas sanaudas dar ieina dalis kelio po miestą - žodžiu super. Trauka- benzininės lieka dulkėse. (h)
nepyk bet netikiu  (h)

Vladas55

Netikiu, as turejau auto su gera italiska iranga,trauka kaip su benzinu bet negeresne,ryjo tiek kiek ir benzino ;)

Venza

Ir as netikiu.Darbininkas vazineja su Yariu 1.5 automatas,daugiau uzmiestyje ir vidurkis 8 litrai duju.Zmona vazinejo kazkada su Matrix 1.8 automatas,tai vidurkis buvo apie 10,o mieste 12 litru.Ir nesakyk,kad ta iranga sukurta kosminiu technologiju pagrindu.Variklio cilindru turi reikia uzpildyt optimaliu kuro-oro misiniu ir nepavyks jo apgaut paduodant daugiau oro ir maziau kuro  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

horn

Citata iš: vitiok Įrašytas Kovas 03, 2014, 21:42:06 PM
nepyk bet netikiu  (h)
Vieni netiki, kiti girdėjo, treti naudoja ;) Čia kiekvienas žmogus turi savo teisybę, kaip pvz mano tėvas-jis važiuoja su dujom, prasideda sąnaudos nuo 9-10 ir daugiau, pasiėmiau aš savaitei, nuvežiau pas meistrus - 8,5 L/100 km, du bakus išvažinėjau, atidaviau, galvojau džiaugsis... nusivežė pas savo meistrus ir vėl 9L ir daugiau, mažiau-niekaip. Panašiai ir su kitais pažįstamais, susidėjom vienu metu į 4 mašinas tam pačiam servise, pas mane buvo 10, pas juos 13, nuvežiau reguliuoti, gavosi man iki 8, visi rėkė NESĄMONĖ.. po dviejų mėnesių nuvažiavo vienas, jam pasidarė 10L, po mėnesio dar du, irgi 10L pasidarė. Dėl sąnaudų skirtumo-tai carina 1,8, a4-1.8, passat 2.0 (150ag) ir sharan 2.0.

Bemsas

Nesupratau, kam veze tevas masina vel pas savo meistrus? Aisku galima suregulioti kad masina afigenai trauktu ir valgytu 15L, o galima suregulioti kad visiskai netrauktu ir valgytu po 5L.

horn

Citata iš: Bemsas Įrašytas Kovas 04, 2014, 10:50:36 AM
Nesupratau, kam veze tevas masina vel pas savo meistrus? Aisku galima suregulioti kad masina afigenai trauktu ir valgytu 15L, o galima suregulioti kad visiskai netrauktu ir valgytu po 5L.
Todėl, kad jis protingas, o visi kiti ne :D Aš reguliuodamas prašau, kad reguliuotų atsižvelgdami į variklio taršą, kuri normaliai sureguliavus ir yra pati mažiausia, bandant sumažinti ar padidinti sąnaudas, tarša padidėja. O šiaip ten normalus neužmuštas variklis 115.000km, bet kaip 1.6 sąnaudos pasirodė didokos, todėl pamaniau-padėsiu, bet aš tik vienas taip galvojau.