Amortizatoriai avensis

Pradėjo tasdomas, Lapkritis 25, 2013, 10:06:28 AM

« ankstesnis - sekantis »

egariukas1

Jo,sitas.Maniskes viena labai jau prastai atrode,bet nekeiciau.Kazkaip sugrudau negirgzda.Pirkt buna,bet turbut reiks palaukt,kol parvez

Artūras Alytus

Pakeitė amortizatorius jau kokia 3 men . Kairėje prasidėjo kažkoks girgždėjimas važiuojant. Kartais jis yra , kartais nesigirdi. Panašu lyg kokia guma kur trintųsi. Tikrai ne metalas į metalą. Pasigirsta lyg kai orai keičiasi (sausa-dregna). Gal yra kokių minčių ?

Viktoras777

Jei priekis girgzda, tai bus amortizatoriu gumos kur dedasi spyruokles ant amortiztoriu lekstutes... 

RDeEsser

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Vasaris 22, 2017, 15:08:33 PM
Pakeitė amortizatorius jau kokia 3 men . Kairėje prasidėjo kažkoks girgždėjimas važiuojant. Kartais jis yra , kartais nesigirdi. Panašu lyg kokia guma kur trintųsi. Tikrai ne metalas į metalą. Pasigirsta lyg kai orai keičiasi (sausa-dregna). Gal yra kokių minčių ?
Gali būti kad surenkant spyruoklė įsidėjo kažkiek susisukus,ta prasme neatsistojo tiksliai į savo vietą.O kai gniuždosi galbūt ir skleidžia garsą dėl netikslios padėties.Teko stebėti kai skubantys "rimtų" servisų meistrai surinkinėja nekreipdami dėmesio į nieką,svarbu greitai...Pas mane tos lėkštės gumos visai kiauros<bet niekas negirgžda,nes matyt todėl kad pats susirinkau :D .
E

Viktoras777

Na pas mane pradejo girgzdeti, pas avensi t25 tai matosi kad gumos kiauros kur lekstute dedasi, is ten garsas sklinda... grynai spyruokle trinasi i metala....

Artūras Alytus

Radau kame problema. Pas mane amortizatorius KYB, tai ant jo yra toks kaip ,,žiedukas''. Nuorodoje matosi jis lyg aukso spalvos .  Esmė tame, kad apsauginė guma, kuri dengia štoką (strypą) įdėta ne taip kaip priklauso, ji kreiva, ir trinasi kai sausa, į tą žiedą. O jeigu tą žiedelį truputį nušlifuočiau iš tos pusės kur trinasi ? https://cdn.autodoc.de/thumb?m=1&id=7901584&lng=lt

RDeEsser

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Kovas 06, 2017, 11:35:53 AM
Radau kame problema. Pas mane amortizatorius KYB, tai ant jo yra toks kaip ,,žiedukas''. Nuorodoje matosi jis lyg aukso spalvos .  Esmė tame, kad apsauginė guma, kuri dengia štoką (strypą) įdėta ne taip kaip priklauso, ji kreiva, ir trinasi kai sausa, į tą žiedą. O jeigu tą žiedelį truputį nušlifuočiau iš tos pusės kur trinasi ? https://cdn.autodoc.de/thumb?m=1&id=7901584&lng=lt
Man atrodo kad čia ruošies chu....nia kažkokią daryt.Jei priežastis tikrai tame,tai paprasčiausiai paimk ir patepk tos gumos vidinę puse įkišęs piršta su silikoniniu tepaliuku,bent jau kuriam laikui galėsi ramiai miegot...
E

Artūras Alytus

Tu kaip visada CHU...nias kažkokias fantazuoji. Aš tik paklausiau, o nesakiau, kad jau ruošiuosi. Problema tikrai tame . Asmeniškai tau galėsiu ir  nufotografuoti. Matosi apsauga nusibrūžinus iš vidinės pusės. Nepadės jokie tepimai. Vienai dienai ,,galėsi ramiai miegot....'' Kiek ten galima pritepti. Trinsis kol supliš apsauga .

RDeEsser

Tai nafig klausi tokiu nesmoniu.Koki vaidmeni atlieka tas sudelis kuri nori paslifuot?Ogi jokio,tai visai nupjauk ir baigsis  vargai.Reikejo gumas susidet normalias o ne kazkokiais hemarojais uzsiiminet.

Sent from my iPad using Tapatalk
E

Artūras Alytus

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Kovas 07, 2017, 10:55:32 AM
Tai nafig klausi tokiu nesmoniu.Koki vaidmeni atlieka tas sudelis kuri nori paslifuot?Ogi jokio,tai visai nupjauk ir baigsis  vargai.Reikejo gumas susidet normalias o ne kazkokiais hemarojais uzsiiminet.

Nežinau ar būna normalesnių negu KYB. Visas komplektas dėta KYB. Gumos kaip gumos , tiesiog sudėjo blogai. Nestovėsiu gi prie kiekvieno šūdarankio meistro ir nesakysiu daryk taip ar anaip. O dėl funkcijos tu klysti. Beviltiškas

RDeEsser

Na nežinau,kaip jas galima ten įdėt blogai tai neįsivaizduoju,kita vertus man pridėtos KYB gumos visai netiko,buvo per trumpos ir kažkokios kietos kaip plastmasė,teko pirktis kitas,normalias gumines.
Beje radau netyčia savo archyve ir nuotraukėlę atminčiai kaip man "tiko" KYB apsaugas kurios buvo prie amortizatoriaus tokiu pačiu pavadinimu.Skirtumo kaip ir nėra tarp naujo KYB ir seno  ne KYB :D
E

slashas

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Kovas 07, 2017, 12:01:11 PM
Na nezinau,man pridetos KYB gumos visai netiko,buvo per trumpos ir kazkokios kietos kaip plastmase,teko pirktis kitas,normalias gumines.

Esu susidūręs su tą pačia bėda su kitu auto.

latronke

Turėjau aš taip pat tokią problemą, o aplamai kalbant apie šūdmeistrius, tai jau keletas metų netaupau savo automobilio remonto kaina, varau į patikrintus servizus, tai išlošiu visomis prasmėmis :)