Amortizatoriai avensis

Pradėjo tasdomas, Lapkritis 25, 2013, 10:06:28 AM

« ankstesnis - sekantis »

tasdomas

Sveiki,
galiniai mano avensis (2002 m., 1.6L benz. hečbekas) amortizatoriai pradėjo kiečiau važiuoti (o per duobes važiuojant girdis pabildėjimas). Gal galit patarti, kur ieškoti tinkamų amortizatorių? Kokiose parduotuvėse juos perkate?

Servise siūlė šias firmas (su atitinkamom kainom):
Profit - 160Lt
Magnum - 200 Lt
Monroe - 290 Lt
KYB - 250 Lt

Kuriuose patartumėte rinktis? Nesinori išmesti daug pinigų trumpam malonumui.

Dėkui

Toshis

KYB(KAJABA) siulyciau bent jau mano manymu

Artūras Alytus

Pirkčiau KYB. Manau tai kokybė už prieinama kainą.

pinokis

Toshis

Gal ju dar nepradejo blogos kokybes daryt ;)

privatefor

Bildejimas gali buti  netik is amortizatoriu, o jei amortizatoriai baigiasi jie tikrai nesukieteja o priesingai masina pasidaro kaip laivas.

Artūras Alytus

Gal kokios gumos amortikų suplušę, todėl ir baladojasi labiau.

Toshis

Pradzioj sukieteja kai i pabaiga eina, bet tokiu ziauriu minusu dar nebuvo neturetu sukietet

mind

Bildesys greičiausiai nuo stabilizatoriaus, dėl amortikų kietumo neturiu nuomonės.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

AvensisGK

Pas mane bildejo surudije galiniu amortizatoriu virsutiniai tvirtinimai.

Artūras Alytus

Turbūt reikia viduje apdaila ardyti norint galinius amortikus išimti ?

AvensisGK

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Lapkritis 28, 2013, 16:34:44 PM
Turbūt reikia viduje apdaila ardyti norint galinius amortikus išimti ?
Pas mane universalas ir as prie galiniu amortizatoriu tvirtinimu prieinu be dideliu problemu. Aisku reikia truputi ardyti

privatefor

Man pakeitus stabilizatoriaus gumas bei stabilizatoriaus traukutes, amortizatorius su naujais atraminiais vistiek bildejimas liko. O bildejo suvedimo traukes plaukiojantis sailentblokas. Jo kaina 60 Lt, bet galima sutaupyti ir ideti pasprasta sailetbloka is honda civic 15 Lt. Pas mane taip padaryta pravaziuota apie 5000 km jokiu problemu. Kas moka rusiskai placiau apie idejima cia http://www.drive2.ru/cars/toyota/avensis/avensis_i/krambumbes/journal/288230376152091284/

wikcia

Sveiki, arteja amortizatoriu keitimas, kokiu gamintoju rekomenduotumet?
Siuloma KYB apie 180 Lt/ vnt
             Nipparts 150 Lt/ vnt
na ir nelabai girdeta Profit uz 100 Lt/vnt?

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis