Isiurbimo kolektorius

Pradėjo Tiutis, Lapkritis 25, 2013, 14:36:18 PM

« ankstesnis - sekantis »

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

MindaugasB

Citata iš: Tiutis Įrašytas Vasaris 28, 2014, 14:58:38 PM
Usidege vsc trc ir check... Bet avarinis joks neuzsidege kaip ant dcat modelio usidega ir kurie turi DPF filtrus.

Nepagaunu koks avarinis turetu uzsidegti?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Tiutis

Avarinis rezimas uzsidega DCATAMS ir kurios auto turi DPF filtrus kiek zinau... Tai ir vaziuoja vos vos arba isvis nevaziuoja.

Donis7

Ne užsidega, bet suveikia tokia variklio ar turbos el. apsauga (avarinis rėžimas nuvažiuoti iki artimiausio serviso)....nes apsukos daugiau nei 2000 nekyla. Nors užgesinus auto bei truputį pastovėjus ir vėl užkūrus, apsūkos normaliai kyla. Bet tai irgi ne visada suveikia.

kalava

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Vasaris 27, 2014, 12:55:12 PM
Tikrai,nesiseka zmogui su masinom. Tai tas, tai anas

Ne jakm vienam.
Praeita savaite norejau supykes ir savo avensi i metalo lauza priduot - uzsidege legendine triju lempuciu kombinacija ir neliko traukos.
Cia nepraejus nei 2 men nuo slegio voztuvo keitimo ( neskaiciuojant prieas tai darytu remontu per paskutinius 3 metus).
Nu ka, pridaciau i LBM - diagnoze - uzsikises EGR ( nuemus sake nuodeguliai isbyrejo), remontas -300lt(plovimas), is ju diagnostika - 150lt.
Autotoja uz 400lt siule isvalyt egr, 5-a purkstuka ir priverstini dpf valyma.
Cia palyginimui, kokias kainas kaip 'brangias' nurode Tiutis sioje temoje.
Atsiprasau uz offtopic, taciau mane mano avensis irgi baigia uzveikti.
Sekanti auto bus greiciausiai ne dyzelis ir me toyota... Ir cia po prie tai turetu dcieju toyotu...
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Venza

Nusipirktum tu Priusa ir vaziuotum,vaziuotum,vaziuotum,vaziuotum.... aisku cia labai netautiska,bet pamynus tautinius interesus...  :-] :-] :-]
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

Citata iš: kalava Įrašytas Vasaris 28, 2014, 22:57:33 PM
Ne jakm vienam.
Praeita savaite norejau supykes ir savo avensi i metalo lauza priduot - uzsidege legendine triju lempuciu kombinacija ir neliko traukos.
Cia nepraejus nei 2 men nuo slegio voztuvo keitimo ( neskaiciuojant prieas tai darytu remontu per paskutinius 3 metus).
Nu ka, pridaciau i LBM - diagnoze - uzsikises EGR ( nuemus sake nuodeguliai isbyrejo), remontas -300lt(plovimas), is ju diagnostika - 150lt.
Autotoja uz 400lt siule isvalyt egr, 5-a purkstuka ir priverstini dpf valyma.
Cia palyginimui, kokias kainas kaip 'brangias' nurode Tiutis sioje temoje.
Atsiprasau uz offtopic, taciau mane mano avensis irgi baigia uzveikti.
Sekanti auto bus greiciausiai ne dyzelis ir me toyota... Ir cia po prie tai turetu dcieju toyotu...

Tai kad nera ka pirkti. Dyzeliai nauji lepus labai ir brangiai remontuojami. Benzinai nauji ziuriu irgi ne ka geresni. Tas pats dyzelis, tik i baka benza pili. Taspats siurblys auksto slegio ir t.t cia apie FSI, TFSI kalba eina VAG. Ziuriu daug kas dairosi i USA variantus, ten nors ir tuscios komplektacijos, bet motorai seni stovi be jokiu tiesioginiu ipurskimu.

Venza

Eina ir ten i ta puse,bet gan veluoja,tai dar galima kai ka rast.Priedo pas juos yra flexfuel,tai galima ta etanoli be perdirbimo pilt.

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kalava

Citata iš: Venza Įrašytas Vasaris 28, 2014, 23:21:55 PM
Nusipirktum tu Priusa ir vaziuotum,vaziuotum,vaziuotum,vaziuotum.... aisku cia labai netautiska,bet pamynus tautinius interesus...  :-] :-] :-]

Hmm, naujo neiperku, o devetu geru turbut nepasitaiko :/
ainu pagooglint, kiek mazdaug 3 metu priusai sdbar kainuoja...
nors is esmes man ji truputi per maza - 2 mazi vaikai su visa "reikalinga" manta greiciausiai netilps

kalava

Citata iš: Bemsas Įrašytas Vasaris 28, 2014, 23:22:24 PM
Tai kad nera ka pirkti. Dyzeliai nauji lepus labai ir brangiai remontuojami. Benzinai nauji ziuriu irgi ne ka geresni. Tas pats dyzelis, tik i baka benza pili. Taspats siurblys auksto slegio ir t.t cia apie FSI, TFSI kalba eina VAG. Ziuriu daug kas dairosi i USA variantus, ten nors ir tuscios komplektacijos, bet motorai seni stovi be jokiu tiesioginiu ipurskimu.
nu va, o as kaip tik Octavia buvau susidomejes - 1.4 tfsi benzas su DSG.
:/

tevas

Citata iš: kalava Įrašytas Kovas 01, 2014, 00:35:52 AM
nu va, o as kaip tik Octavia buvau susidomejes - 1.4 tfsi benzas su DSG.
:/

tai ir pirk, svarbu ne is garaziuko, sulipdyta, "dazais kvepiancia"

Bemsas

Tai motorai nelabai laiko. Grandines barska nuo 80.000 ridos. Paskaitykit rusu forumus, ten daug aprasyta tokiu problemu. Ir ridos tikros, nes zmones perka naujas masinas is salono.

MindaugasB

Citata iš: kalava Įrašytas Kovas 01, 2014, 00:30:56 AM
Hmm, naujo neiperku, o devetu geru turbut nepasitaiko :/
ainu pagooglint, kiek mazdaug 3 metu priusai sdbar kainuoja...
nors is esmes man ji truputi per maza - 2 mazi vaikai su visa "reikalinga" manta greiciausiai netilps

Yra Prius + septynviete masina. Tik neatsimenu nuo kuriu metu jas pradejo leisti, ar jau bus naudotu ar dar laukti reikia.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Tiutis

Matau bisky ne i tema TEMA pakrypo  :) Tai snd pasidariau ka ir rasiau kad darysiu... Siaip labai yra ka veikt nuimt klokektoriu... Visa diena su uosviu( cia iskaitant ir plovima kolektoriaus su egr). Pas meistriuka paklausiau kiek paimt uz nuemima uzdejima ir isplovima +EGR. Apie 200Lt sako. Rezultatas - siek tiek pagerejo trauka, nes buvo ziauriai uzaugia tokia tirsta kose...Bisky pavargau kol kolektoriu idealiai isploviau, meistriukas dave chemijos stiprios tai mane isgelbejo bei dratinis sepetys :) Angos buvo beveik dvigubai susiaurejusios... Turbut pensininko rezimu vazineta belgijoj... Sutaupiau 200Lt  :) Bet problema taip ir liko :think: Beje, droseline sklende taip pat praploviau carbcleaner bet ji nestriginejo laisvai vaiksciojo... Taigi nebezinau kur slieku ieskoti... Nebent kazkas gal su turba yra.. Gal kas nors ten pastrigineja... Bet prie ten jau nebelisiu... Arba TOKVILA arba pas Modka varyt ir ant salto motoro kompa jungti. Dekui uz demesi :-]