uzsidege geltonas kraniukas chege ingene ant paneles

Pradėjo nerius3232, Lapkritis 26, 2013, 10:36:40 AM

« ankstesnis - sekantis »

nerius3232

sveiki. noreciau paklausti uzsidege geltonas kraniukas paneleje vadinamas chek engine yaris verso 2001m 1.5 benzinas kas galetu buti per problema gal kam buvo ? buvau numuses ta klaida po 3 paru vel atsirado ?
nerka

ketvirtasis

Citata iš: nerius3232 Įrašytas Lapkritis 26, 2013, 10:36:40 AM
sveiki. noreciau paklausti uzsidege geltonas kraniukas paneleje vadinamas chek engine yaris verso 2001m 1.5 benzinas kas galetu buti per problema gal kam buvo ? buvau numuses ta klaida po 3 paru vel atsirado ?
"Neburk iš kavos tirščių" varyk diagnostiką. Su tokiais klausimais geriau kreiptis pas ekstrasencus anie per atstumą gali kažką nuspėti, bet ir jiems reikia daugiau info. pvz.: savo jario nuotraukos

nerius3232

tu jei nezinai ka ATRASYTI TAI NERASYK NESAMONIU. AS PATS ZINAU KAD REIKIA VARYTI I DIAGNOSTIKA . AS TIK NOREJAU PAKLAUSTI GAL BUVO KAM TAIP !
nerka

nerius3232

Buvau nuvaziaves pas elektrika parode klaida CODE P1349 vvt ( varitable valve timing system malfunction). tipo sako buktai varikio grandine reikia keisti ziureti ! Noreciau forumieciu paklausti gal kam buvo taip?
nerka

Mirro

TYRAN

Nia, bus varikliukas, kurį kai kurie blogai interpretuoja kaip čiaupą (kraniuką). Stobal čekas vienžuo.