Dirzu keitimas

Pradėjo fidelis, Gegužė 09, 2009, 22:11:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

guners

Apie kokius cia dirzus snekat (pagrindini), ar ta kuris suka generatoriu, pompa, kondiške .... Ar viskas cia sumalta.
Vat man idomu kas kiek km keiciasi tas antras mano ivardytas variantas? ir kas keiciasi kartu su juo dar?
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

OSU_FC

taigi parase - pagrindini :)

guners

Man pasirode kad apie viska cia sumalta.:D
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Edvatronas

Citataguners parašė:
Man pasirode kad apie viska cia sumalta.:D
Buvo keli postai man rodos ir apie generatoriaus...

RomualdasB

Ar patartumėte, kur Vilniuje/Kaune atlikti keitimą?
--
romualdas@symbol.lt

MantasT

Bandyk Autotojoje - dabar kaip tik akcija vyksta serviso darbams. Man paskaičiavo panašiai kaip ir kituose kauno servisuose

grybas

Keičiausi neseniai "Solorinoi" Klaipėdoje galit įvertinti,viskas su pvm.

Diržas paskirstymo toyota    190 lt
įtempėjas toyota                 325 lt
guolis       toyota                 184 lt
guolis       toyota                 216 lt
diržas       toyota                  97 lt
diržas       toyota                  71 lt
siurblys     toyota                 447lt
antifrizas   toyota                  26 lt
darbas                                336lt

viskas dar pridėjus plovimą gavosi1.893 lt.
Viskas prasidėjo kaip visada,buvo sutarta už pakeitimą apie1100lt,bet kai išardo sako siurblys blogas,dėl įtempėjo net neskambino.
Kai nieko nesupranti kas gali normaliai pasakyti,kad blogas siurblys ar įtempėjas,nes čia tokia sritis kur lengva apgaudinėti.
Mono siūlymas būtų prieš remontą sužinoti detalių kainas ir jeigu pardavėjas pažystamas iš karto visas maksimaliai pasiimti, kurios atliks gražinsi,nes servisai gudrauja,o dar geriau ieškoti patikimo normalaus meistro.

AVENSIS D4D CHIP

pagrindinis dirzas su 2 guoliais,2 aksesuariniai dirzai,pompa pakeista tai cia ka bloga kaina:ovisai normali kaina,o pompos jose visose leidzia tai manau geriau is kart pasikeist negu moketi antra karta,tuo labiau garantija duoda;)

NNZ

oij čia visai gera kaina tau paskaičiavo viską, nes jei pompos nereikėtų keisti ir būtų tas 1,1k lt. o taip jei aš su savo kainom žinok neką tik sutaupau tai čia žinok normaliai tau viską pakeitė,
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Memelis

Manes irgi laukia sis malonumas. Idomu buvo suzinoti kainas is pirmu lupu. As buvau klauses pries kokius metus, gal truputi daugiau. Tada irgi sake, kad dirzo su itempejais keitimas apie 1,2 tuks. Kaip matau, kaina nesumazejo...:(
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

grybas

grybas

Dar lenkai
Oferta specjalna

ROZRZĄD TOYOTA D-4D

OPCJA I ( Z POMPĄ WODY)

1. pasek (UNITTA) - nr OE 13568-27010

2. rolka I (NSK) - nr OE 13505-27010

3. rolka II (NSK) - nr OE 13503-27010

4. napinacz hydrauliczny (NTN) - nr OE 13540-27011

5. popma wody (AISIN) - nr OE 16100-29135 (pompa do 2003r)

lub 16100-29185 (pompa po 2003r)

RAZEM 878zù brutto

OPCJA II (BEZ POMPY WODY)

1. pasek (UNITTA) - nr OE 13568-27010

2. rolka I (NSK) - nr OE 13505-27010

3. rolka II (NSK) - nr OE 13503-27010

4. napinacz hydrauliczny (NTN) - nr OE 13540-27011

RAZEM 625zù brutto

gonzikas

Sveiki visi !
Noriu pasidalinti patirtim keiciant dirza.
Taigis is musu formumiecio Plikio nusipirkau vandens pompa, du guoliukus ir pagrindini dirza. Visa tai man kainavo 565 litukus. Nuvaziavai i Anykscius pas pazystama, kuris man per 4 val pakeite dirza uz 150 lt. Taigi dirzo keitimas man kainavo 715 LT. Patariu Jums masinas remontuoti rajonuose. Ten meistrai kuklesni ir dirba tikrai neblogiau. Kaune uz dirzo keitma manes paprase nuo 300 iki 450 lt. Skirtumas yra ? Spreskite patys. Meistra Anyksciuose galiu parekomenduoti....
Sekmes
Mokyis niekada nevelu :)

ketvirtasis

Citatagonzikas parašė:
Sveiki visi !
Noriu pasidalinti patirtim keiciant dirza.
Taigis is musu formumiecio Plikio nusipirkau vandens pompa, du guoliukus ir pagrindini dirza. Visa tai man kainavo 565 litukus. Nuvaziavai i Anykscius pas pazystama, kuris man per 4 val pakeite dirza uz 150 lt. Taigi dirzo keitimas man kainavo 715 LT. Patariu Jums masinas remontuoti rajonuose. Ten meistrai kuklesni ir dirba tikrai neblogiau. Kaune uz dirzo keitma manes paprase nuo 300 iki 450 lt. Skirtumas yra ? Spreskite patys. Meistra Anyksciuose galiu parekomenduoti....
Sekmes
daugiau apie tą meistrą parašyk ir telefoną jo na ir kaip jį ten rasti ir panašiai.

gonzikas

Meistras patikimas, remontuoja variklius seniai, turi visa iranga. Jis gyvena Anyksciuose. Dalis reikia savo tureti. Telefono neviesinsiu. Rasyk i PM
Mokyis niekada nevelu :)