Dirzu keitimas

Pradėjo fidelis, Gegužė 09, 2009, 22:11:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

fidelis

Sveiki, nusipirkau Avensis 2000 metu D4D, norejau Jusu paklausti. Jei keiciant pagrindini dirza reikia butinai keisti ir guolius? kiek kainuotu viska pakeisti? kiek esate mokeje uz pakeitima? ir dar vienas klausimelis, gal zinote kiek kainuotu kablys avensiui? Aciu.

guminis

zinoma, kad keiti viska - dirza ir guolius.

Gytyto

kabli buvau srote susrades tai prase 85lt

mind

Citatafidelis parašė:
Sveiki, nusipirkau Avensis 2000 metu D4D, norejau Jusu paklausti. Jei keiciant pagrindini dirza reikia butinai keisti ir guolius? kiek kainuotu viska pakeisti? kiek esate mokeje uz pakeitima? ir dar vienas klausimelis, gal zinote kiek kainuotu kablys avensiui? Aciu.

Bendradarbis nesenai pirko tokį ir keitė diržus guolius, tai paklausinėsiu kiek jam tai kainavo. Þinau tik tiek, kad daug brangiau nei maniškiam benzui.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Memelis

As kazkada klausiau, kiek maniskei kainuotu dirzu keitimas pas Toyotos atstovus. Bijau pameluot, bet lyg sake 1200 lt. Cia ieina ir dirzai, ir itempejai su guoliais, ir darbas.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

fidelis

Treciadieni vaziuoju pas meistra, ziuresiu ka jis pasakys ir kiek kainuos :)

Edvatronas

Taip keiciasi dirzas, itempimo guolis ir parazitinis guolis
mototojoj, sake kaina apie 1000 Lt su viskuom jei nereikes keisti to hidraulinio itempejo, kuris virs 300 lt dar kainuoja.
darbas 3h x 135 Lt.
Tokviloj 1200 Lt.
Bet nupirkau lirostoj guolius, dirzo tik neturejo, bet turi gaut.
Tai apytiksliai kainos:
Dirzas 102 Lt;
Guolis 180 berods, turejo ir taivanio pigiau bet emiau japan.
Kitas guolis 140 atrodo irgi japan, taivianio kazkiek pigiau
Ai bendra suma atsimenu 420 lt detales kainuoja jei imi japan. Ir jei nereikia keist hidraulinio itempejo, kurio kaina 325 berods.

Saulius SSS

dar reikia  atkreipti demesi i vandens pompa.nes man kai keite dirzus tai sake ,kad sekanti keitima rekomenduotu keisti ir vandens pompa,kadangi variklio dirzas eina per ja.vandens pompa gaunasi kaip dar viienas atraminis guolis.(variklis turbo dyzelis).
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

NNZ

na aš kaip visada savo trigrašį ikišiu :) kečiau tik pgr. diržą kuris formos continental kainavo man 80 lt. kai keitė sakė kad vandens pompą irgi baiges, pakeitimas 300. Jei keisi guolius, sėkmės perkant ;) Mano nekeisti ilgiau (daugiau km, didesnėm apkrovom)laiko nei SKF ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Edvatronas

Paziurejau kur nuriuos nupirkau - NSK.
Na jei geri guoliai, galbut galima ir nekeisti, bet kazin ar prabege 100 000 km, jie geri ir dar geri tiek, kad prabegtu dar kaip min 80 000 km.
Manau, geriau pasikeist ir buti ramiam...
O vat kaip patikrinti hidraulini itempeja? Nes turiu toki itarima, kad celicoj jis nepakankamai itempia dirza.

Henris

Keiciau klaipedoje dirzus su visais itempejais isskyrus vandens pompa, nes sake nepadrekus niekur neleidzia garsu neskleidzia, tai nekeite. O tai detales man gavos 650lt darbai 350lt cia neofciaialiam servise.
beje pompa dirza suka per nugara, tai yra jei ji ir sustotu dirzas netruktu, o tiesiog antifrizas isbegtu, tai jei p[ompa geros kokybes neverta keist nes kaina vien jos virs 300lt
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Edvatronas

CitataHenris parašė:
Keiciau klaipedoje dirzus su visais itempejais isskyrus vandens pompa, nes sake nepadrekus niekur neleidzia garsu neskleidzia, tai nekeite. O tai detales man gavos 650lt darbai 350lt cia neofciaialiam servise.
beje pompa dirza suka per nugara, tai yra jei ji ir sustotu dirzas netruktu, o tiesiog antifrizas isbegtu, tai jei p[ompa geros kokybes neverta keist nes kaina vien jos virs 300lt
Jei pompa uzklynitu, manau dirzas nutruktu... ;)
Aisq pirmiau ji turetu pradet leist antifriza, leist garsus ir t.t.

Henris

Nu jau su uzklinita pompa ilgai turetum varyt, kad jau be freezo uzkaistu tiek kad nusvilintu dirza

Henris

manau pirmiau pastebetum variklio kaitima nei dirzo nutrukima :)

Pretendent

O kaip galima pasitikrint dirzo ir guoliu bukle, turiu galvoj nusiimt dangteli, pasukiot dirza ir t.t.?
Zinau, kad geriau bet kuriuo atveju pasikeist, bet vis del to..