Dirzu keitimas

Pradėjo fidelis, Gegužė 09, 2009, 22:11:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

jo tai reikia įtempt arba keist vairo stiprintuvo diržą
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

FUX

Mototojoj sake, kad itemptas kiek reikia. Matyt reiks keist. Siaip sausu oru necypia, bet kai buna dregna ar palija tada pradeda cypauti
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Memelis

Man buvo pradeje cypti. Cypdavo kaip budavo labai salta ir smarkiau pasukdavau vaira. Patempiau ir visos bedos baigesi.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

fidelis

Tai ziurekit, kiek reikia nusipirkt ir kokiu guoliu, kad normaliai be galvos skausmo butu galima vazinet? Dirza jau nusipirkau. Tik va dar vienas dalykas, variklis mano d4d tai variklio kairiajame sone ar tai tepala ar ka leidzia, nesuprantu, paciame virsuje kur slanga kazkokia ateina, gal ten guols koks jau baiginejasi ir tepasi..

NNZ

ten tikrai tau tepasi ar kai pyle tepala prapyle ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

fidelis

Tikrai tikrai, nes buvau nuvales, tai vel uzsitepe.. o tepalas auksciau pilasi, na nzn kas ten yra, ar tai guolis ar dar kazkas, as kai toks "meistras" tai tik speliot galiu:)

Henris

O geras turim dar viena toki pat jei apie ta pacia vieta tepaluota snekam. Cia toj variklio pusej kur is oro filtro storas vamzdis plastamasinis eina i turba? Jei ten tai man meistrai sake kad variklio virsuje kairei (atsidarius kapota desinei virsui) yra vakumine pompa kazkokia ir leidzia per sandarinimo zieda kur jungiasi su variklio dangteliu. Man sake nesiparint, kai turesiu laiko gales pakeist darbo nedaug, arba nuimt ir hermetiko uzpurskt, nes sake tie ziedai nelaiko ir nauji. Cia aisku jei ten pat tau tepa...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

fidelis

Nu kaip, bent jau man , kai as atsidarau kapota , tai kaireje puseje, nereikia nuimi net variklio plasmasines dalies ir matosi pasiziurejus

Henris

ten kur visi dirzai? Toj pusej? Nes pas mane tai priesingoi nei dirzai..
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

fidelis

Edvatronas

Citatafidelis parašė:
Tai ziurekit, kiek reikia nusipirkt ir kokiu guoliu, kad normaliai be galvos skausmo butu galima vazinet? Dirza jau nusipirkau. Tik va dar vienas dalykas, variklis mano d4d tai variklio kairiajame sone ar tai tepala ar ka leidzia, nesuprantu, paciame virsuje kur slanga kazkokia ateina, gal ten guols koks jau baiginejasi ir tepasi..
2 guoliai eina - itempimo ir parazitinis.
Jei parejes pats hidraulinis itempejas, gali tekti keisti ir ji, kaina apie 320 Lt.

fidelis

Nu va, buvau pas meistrus, sake viskas gerai dar su tais guoliais, tai pasikeiciau pagr. dirza, tepalus ir filtrus. Uz viska isejo 330 lt

pauliusdd

fideli, pasakyk kuriame servize keitei, nes ir mano dirzo limitas senka. Neuzilgo reikes keisti.
टोयोटा इस बल.

Jordan

Citatafidelis parašė:
Nu va, buvau pas meistrus, sake viskas gerai dar su tais guoliais, tai pasikeiciau pagr. dirza, tepalus ir filtrus. Uz viska isejo 330 lt
idomu kaip jie nuspejo to guolio tarnavimo laika, kad siandien gerai nereiskia kad po 30 000 km bus gerai. o tada jau nepaziuresi...
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

guminis

tokie ir meistrai jei guoliu nekeicia tik pagrindini dirza .... nebent pats biudzeta apkarpei tam reikalui :)
p.s. vienam kolegai su audi TDI 85kw padejom pigiau dalis surinkt, velenelis, voztuvai ir visa kita, gavosi netoli 3000 Lt be darbo, jis irgi guoliu nekeite, tik dirza..... uzklinijo guolis, nutruko dirzas ......