Pravaziavusi Toyota 200 000 myliu kas daugiau?

Pradėjo longasas, Lapkritis 27, 2013, 16:45:00 PM

« ankstesnis - sekantis »

naujas32

darbe turim vw jeta benzina 07m pirkata salone nauja, 230k km prasukta salonas kaip naujo atomobilio, per turgus, aiksteles praejus retai pamatysi tokios bukles salona taip kad pasmus su 250k km nupirkti auto nedauzta yra dar visai gerai. 1 metai 40k km vokietija, prancuzija kaip minimum su dyzeliu. Nebukim naivus :)

Bemsas

Gmc

Ir esmine problema yra ta, kad zmones neperka masinos su didesne rida. Jei pirktu - niekas ju nesukinetu :)
Aisku yra variantu kai rida maza ir pan., bet tada ir kaina buna atitinkama.
As pvz pardaviau savo dyzeline Corsa, kuriai buvo 3.5metu su 33 000km tikra rida, nes pats emiau nauja.
Taip pat kolega teisus, kad jei salonas padarytas gerai, tai jis ilgai islieka tvarkingas, o pakeisti vaira, pedalus ir pan irgi nesunku :)
Kitas dalykas, kad dauguma ziuri metus ir kaina. Nu ir tada dar kad rida maza butu ir nedauzta :D ir navarotu kuo daugiau :D

egariukas1

Pazystamas kadais pirko Peza,15 metu senumo,su 100000 rida,dauzta.Tipo maza rida,nes dauztasTai sakau gal paskutinius 10 metu prastovejo sudauzytas

longasas

Tas pats anglijoj 12 metu masinai pravaziavus 50 000. Atidariau varikli tai ten gal puse varztu nera matosi vaziuota maziausiai 150 000 barska kaip traktoriuso pardavejas man aiskina jojo genuine 150 000.

naujas32

anglijoj kada gyvenau  varydavau pas babaju uz papildoma 10 svaru i mot irasydavo kokius noriu parodymus tai buvau atsisukes spydika iki 40k km ir motai kas metai buvo pakoreguoti tai kada pardavinejau gerai gavau nes tipo maza rida yra yrodantys dokumentai ir t.t. :D

TYRAN

Citata iš: naujas32 Įrašytas Gruodis 02, 2013, 18:11:14 PM
anglijoj kada gyvenau  varydavau pas babaju uz papildoma 10 svaru i mot irasydavo kokius noriu parodymus tai buvau atsisukes spydika iki 40k km ir motai kas metai buvo pakoreguoti tai kada pardavinejau gerai gavau nes tipo maza rida yra yrodantys dokumentai ir t.t. :D

Kas yra motai?

kiaules galva

MOT yra technine apziura. UK naujam auto pirma technikine apziura buna po 4 metu, paskui kas metus.

horn

Citata iš: naujas32 Įrašytas Gruodis 02, 2013, 18:11:14 PM

po 150.000km mašina atrodo vos vos važiuota, skirtumai nuo naujos labai maži. Gal vairas ir pedalai vos matomai pasitrynę, gal kilimėlis pasiglamžęs-tik tiek.

arunaskeras

Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Mari1us

Šiuo metu 309k ar kažkas tokio :) Rieda puikiai. Manau nebuvo atsukta, nes iš toyotos serviso imta su dokumentais Belgijoj. Pastoviai kilometražas buvo registruotas :)

Gmc

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Gruodis 03, 2013, 18:51:48 PM
Ir vel visi giriames
Patinka zmonems girtis :)
Mano nseniai pirktas 2008m Passat TDI turi 260 k :)

Venza

Ir as noriu pasigirt  :-) .Nupirkau pusseserei Foresteri su 79 myliu rida  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

TYRAN

Citata iš: Venza Įrašytas Gruodis 04, 2013, 09:29:50 AM
Ir as noriu pasigirt  :-) .Nupirkau pusseserei Foresteri su 79 myliu rida  :D

Pedalai/vairas sutrinti? :)

Bemsas