Pravaziavusi Toyota 200 000 myliu kas daugiau?

Pradėjo longasas, Lapkritis 27, 2013, 16:45:00 PM

« ankstesnis - sekantis »

Saulius SSS

Citata iš: Venza Įrašytas Gruodis 04, 2013, 09:29:50 AM
Ir as noriu pasigirt  :-) .Nupirkau pusseserei Foresteri su 79 myliu rida  :D
Tai is dilerio tiesiai i ACCIDENT'a .
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

tevas

Esu mates toyota corolla verso 2.2 dcat 790.000 km Vokietijoje aikstelej, pagalvojau, gal turkas nebuvo spejes atsukti, nes atrode, kaip Lietuvoj turguj 250000km. Dabar stebiu lietuviskus skelbimus, gal atsiras kur parduodama :) nes turkas sake, kad lietuviai atvaziuoja pasiimti.

horn

Citata iš: tevas Įrašytas Gruodis 04, 2013, 11:13:00 AM
Esu mates toyota corolla verso 2.2 dcat 790.000 km Vokietijoje aikstelej, pagalvojau, gal turkas nebuvo spejes atsukti, nes atrode, kaip Lietuvoj turguj 250000km. Dabar stebiu lietuviskus skelbimus, gal atsiras kur parduodama :) nes turkas sake, kad lietuviai atvaziuoja pasiimti.
Prieš kelias savaites mačiau atvarytą toyotą avensis 2.0D su >300.000 mylių, neskaičiavau kilometrais, bet bus nemažai. Tiesa, ten 2006m

longasas

Reiskias mano 200 000 myliu dar visai nauja masina - vazinet ir vazinet dar

Minju

Ką norit rašykit...jei Avensis buvo normaliai eksploatuotas  ir neatsuktas...tai iki 250 t.km bėdų nėra..pirkau 5m. su 113 t. km rida.,atvažinėjau jau 7m. ir neturėjau nieko rimto...tikiu,kad nebuvo atsuktas,nekreipiant dėmesio į buvusią serviso knygelę ,aptarnavimų sąskaitas faktūras,kurias gavau pirkdamas....nes dar važinėju su originalia sankaba,nėra bėdų su purkšukais ir turbina....tiesa ji buvo aptarnaujama,man eksploatuojant Tokviloje. Pirkti mašiną iš antrų rankų -loterija,o mašinos gyvenimas priklauso nuo šeimininko...kiek įdėsi ė aptarnavimą,priežiūrą ..tiek ir turėsi... Mano nuomone ji ramia važiuos iki 400t.km(žinoma ,pakeitus sankabą)

kapsis

Citata iš: Minju Įrašytas Gruodis 06, 2013, 21:17:51 PM
Ką norit rašykit...jei Avensis buvo normaliai eksploatuotas  ir neatsuktas...tai iki 250 t.km bėdų nėra..pirkau 5m. su 113 t. km rida.,atvažinėjau jau 7m. ir neturėjau nieko rimto...tikiu,kad nebuvo atsuktas,nekreipiant dėmesio į buvusią serviso knygelę ,aptarnavimų sąskaitas faktūras,kurias gavau pirkdamas....nes dar važinėju su originalia sankaba,nėra bėdų su purkšukais ir turbina....tiesa ji buvo aptarnaujama,man eksploatuojant Tokviloje. Pirkti mašiną iš antrų rankų -loterija,o mašinos gyvenimas priklauso nuo šeimininko...kiek įdėsi ė aptarnavimą,priežiūrą ..tiek ir turėsi... Mano nuomone ji ramia važiuos iki 400t.km(žinoma ,pakeitus sankabą)
ir pakeitus variklio tarpine :)  jei jos dar nepakeite buves seimininkas....  na man du purkstukai ir tarpine parejo prie 150 tukst....  tai toliau tikiuosi eksplatuoti be dideliu investiciju,  iskyrus sankaba.....

looking4snow

egariukas1