kuro parodymai

Pradėjo trolyno, Gegužė 10, 2009, 20:18:23 PM

« ankstesnis - sekantis »

trolyno

kaip suprast kuro parodyma avensije 1998 m. kai telpa 60l, o 15 litru rodo ties puse. :|
Duok durniui kelią ir busi pirmas!
Nespausk akceleratoriaus, o buk žmogus!

vaidaschi

Pas mane tapati beda, kuro daviklis prastai dirba. Karta nakti dedalinej teko kura pilti i bambalius nes daviklis suklydo 15 litru.
No one can kill TOYOTA

Henris

Cia manau visiem yra. Pas mane irgi avensije uzsipili pilna t.y. apie 50ltr iki lemputes, tai kai nukrenta iki puses, esu isvazinejes apie 35l, o rodo puse bako is tikro ten like 15l. Jau sita issiaiskinau pries metu ir nebesuku sau galvos. Japonu ismislai idomus cia :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

trolyno

o tai gerai, tada nuo puses iki virsaus, kaip skaityt ta parodyma rodykles, iki pries paskutinio bruksnio kiek, ir iki paskutinio kiek.Kad manuale nieko neraso.:@

mind

Pjauna gryba ten tas daviklis kaip reikiant- laikau dabar baką artipilnį ir nesuku galvos
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

trolyno

bet kaip rimtai priklauso but. kad pjauna, zinau, bet kaip gamikliskai ?

Henris

Nuo pilon bako bruksnio, iki nuo virsaus pirmo DIDESNIO bruksnio yra apie 20l. Nuo DIDESNIO virsutinio bruksnio iki VIDURIO apie 15l, nuo VIDURIO iki lemputes uzsidegimo irgi apie 15l. CIa ne manuale parasyta, cia pagal mano ilgalaikius ismatavimus..

Nes pas mane kai uzili pilna baka, rodykle nuo pilno bako pradeda krist pravaizavus apie 130km. Nesuk galvos ir sek kilometraza, trasoje nuo pilno bako uzpilymo iki lemputes as nuvaziuoju apie 950km, jei mieste tai nuo pilno iki lemputes apie 670km.

trolyno

na aciu uz issamu paaiskinima, tikrai, ilgai kankino tas klausimas

Henris

Cia apytiksliai nupasakoju, gali buti 1-2l paklaida, nes gal pvz mano auto per daug kuro ryja, tada tai nebus tie parodymai labai tikslus :)

Aurimas

Viska cia gerai su tais davikliais, rodykle pasvyra kartu su auto, apie tai nepagalvojot ne vienas? Jei truputi i prieki auto pasvires tai ir rodykle nusvyra ir tada rodo,kad kuro daugiau yra,jei auto i gala daugiau pasvires stovejo tai ir rodo rodikle kad kuro maziau, elementaru, o jus cia vaikiskai klausinejat, auto lb retai kada tiesiai stovi,o rodykles sviravimai tik parodo,kad daviklis veikia!!!

Henris

ne apie svyravimus kalba eina ponas...
kalba eina apie tarp padalu neisku litru skirtuma. Kad neaisku kaip padalos suskirstytos, kiekviena padala po kiek litru reiskia. O cia atsibudo apie svyravimus. Beje svyravimai nuo auto stovejimo pozicijos pas avensius minimalus, nes pas mane ten jau elelktronois daviklis stovi, kai turejau lanceri, tai rodykle nuo gazo paspaudimo net nukrisdavo i apacia, paskui masinai issilyginus vel atsistatydavo...
bet tema ne apie tai...

Memelis

Tas daviklis tai tik plius minus ir man rodo. Beje ir bako talpa idomi. Nesu ipyles daugiau nei 55 l, nors talpa 60 l nurodo, o kompas rodo kad vos kelis km gali nuvaziuoti. Pas maniskes Corolla Verso savaitgali pyliau, tai rode kad liko nuvaziuot 20 km, o ipyliau tik 46 l. Talpa 55 l. Nesuprantu cia. Kiek teke girdeti, tai pas vokiskas dar daugiau supyla nei gamintojas nurodo... ;)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Henris

Siaip jauciu japonai nurodo 60l su visa kuro sistema, o vokieciai gal be jos. Nes i mano buvusi mitsubishi irgi rasydavo 40l o daugiau kaip 34l nesu supyles. Nors siaip tai ir nelaukiu minutes tos, kad jau sustociau vissiskai be kuro :) Kai isisziebia lempute bake lieka 10proc bako talpos, tai butu apie 6l. jei dar sistemoje kokie 2l, tai jau minusuok apie 8l is 60l gaunasi apie 52l (cia uzsidegus lempai). Tai gal ir yra cia tiesos kazkiek :)

Jordan

Man buvo variantas kad uzgesinus masina rode kad liko ~30km nuvaziuot, po kokios valandeles ja uzkurus parode kad liko 0 km iki tuscio bako, nors rodykle dar negulejo nukritus. Tai nuvaziavau dar apie 10 km uzsipyliau pilna baka (su privarvinimu) ir visvien nesigavo daugiau 55 ltr.
   O kas liecia ta rodykle tai labai tiksliai Henris nupasakojo... Nuo pilno bako rodykle pajuda tik nuvaziavus apie 150 km.  iki puses ji krenta taip vidutiniskai, o vat jau likusioji puse tirpsta akyse.. :)
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

Memelis

Pas mane tas tirpimas irgi identiskas. Cia matomai pas visus taip jau yra. Keista, kad kazkaip negali tiksliau padaryti.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport