Purkstuku praplovimas

Pradėjo maltakava, Lapkritis 28, 2013, 17:48:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

maltakava

Norejau pateiraut,ar yra kas bande praplauti toyotai purkstukus?Yra kazkoks specialus skystis jiems praplaut.Situacija tokia,kad sunkiai kurdavosi saltas variklis(kartais ir siltas sudurniuodavo).Daryta diagnostika,rodo kad du purkstukai dega raudonai.
Idomu,ar tas skystis galetu atgaivinti purkstukus,ar jau vis tik reikia keist juos?
Dar klausimas,kas yra pirke nenaujus purkstukus,ar numeriai butinai purkstuku turi sutapt su mano esamais ?
Ar tikrinat pursktukus pries perkant?Nes vienus buvau radus,tikrinau...blogi,o 90lt paaukota uz pursktuku patikra.Tai taip mastau,kol atrasiu gerus su patikrom,gali ir naujas iseiti. :)
Labai prasau,kurie nores tik pareplikuot ar pamoralizuot....apeikit sia tema... :)

naujas32

yra pilna tu skysciu praplovimui vieni giria kiti peikia bet jusu atveju jeigu jau nustate kad konkreciai blogi praplovimai nepades, buna atveju kada pacius purkstukus stato ant stendo ir jos prapucia kelis kartus kartais atsistato i norm. ribas bet cia tik girdejau nesu asmeniskai susidures, nauji purkstukai brangus.

waldosius

ivesk i youtube "wynns diesel system purge" pamatysi kaip ir su kuo valo. girdejau kad ir kazkuriam toyotos centre  tokia paslauga atlieka. valiklis berots apie 40 lt kainuoja. asmeniskai esu bandes ant toyotos(per salcius salta nesikurdavo, pries tai diagnozuota, kad vieno purkstuko parametrai "nenorminiai") po plovimo problema nesikartojo, bet ir dideliu salciu nebuvo :) .

TYRAN

Labai noriu pareplikuot ir pamoralizuot...  (8-)

ketvirtasis

Toyotos centro purkštukų neplauna, reikia pas dyzelistus. Tas specialus skystis WINS PURGE irgi su juom ten ne viskas OK, jo pats į baką nesisipilsi. YOTUBĖ-je kaimynai (rusai) yra parode kaip tai galima pačiam padaryti, paprasta ir gan labai efektyvu. Kiek yra tekę pas garažninkus teiraustis dėl to praplovimo - niekas neapsiima (anksčiau).

maltakava

Aciu atsakiusiems.Visgi labai knietejo juos praplauti :) ,nu maza ka,o gal nors tam kartui atsigaus(skestantis griebiasi ir siaudo :-) ).Tai bus matyti,pagal masinos uzsikurima,ar bus kokia nauda,ar ne....
Parasysiu kokie rezultatai.

naujas32

Citata iš: maltakava Įrašytas Gruodis 01, 2013, 09:22:58 AM
Aciu atsakiusiems.Visgi labai knietejo juos praplauti :) ,nu maza ka,o gal nors tam kartui atsigaus(skestantis griebiasi ir siaudo :-) ).Tai bus matyti,pagal masinos uzsikurima,ar bus kokia nauda,ar ne....
Parasysiu kokie rezultatai.
butinai parasyk ar padejo nes man kaip skeptikui tu plovilkliu labai idomu

Farmeris

ir manajai Corollai verso 2006 2,2 100kw yra kazkoks 'gliukas'..maždaug nuo 0 temperatūros lauke, nebenori kurtis iškarto..ta prasme greibteli truputi o paskui suk nesukes nesikuria..kuri vėl iš naujo griebia bet nesikuria.. ir taip kokius 5 kart kol užsiveda..kame čia reikalas? purkštukas koks nedirba? kuro filtrą pakeičiau,papompuoju su pompele nepadeda.. :(
panaudojau Wynns purge system..nepadėjo..
Corolla Verso.

ketvirtasis

O bandei kuro filtrą pažiūrėti, gal kas su kuro padavimo sistema netvarkoj?

Farmeris

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Gruodis 01, 2013, 14:16:16 PM
O bandei kuro filtrą pažiūrėti, gal kas su kuro padavimo sistema netvarkoj?
o kodel tada kai buna +5 uzsikuria gerai?? idėjau pabandymui atbulini voztuva nepadeda.. tada lieka purkštukai ir kazkokie vožtuvai stovi siurblije..bet jie neturėtu turėti itakos šaltam kurimuisi..
Corolla Verso.

Myjack

Citata iš: naujas32 Įrašytas Gruodis 01, 2013, 10:41:42 AM
butinai parasyk ar padejo nes man kaip skeptikui tu plovilkliu labai idomu
Mano Avensis is Belgijos. Kazkada perziurejau visus patarnavimo lapus, tai ten kas ~ 40 tukst. km uzpiltas "Toyota injection cleaner" (https://www.toyota.com.au/owners/parts/fluids-cleaner/fuel-injector). Svogeris gyvena UK, vazineja su 2011 m. Avensis dyzeliu, tai prie 120 tukst. km taip apt uzpyle to paties "cleanerio" (beje, antra karta).
Anglu forumuose visur zmogeliai dalinasi patirtimi ir nurodo, jog kas 40 tukst. km Toyota atstovai (turi leidimus aptarnauti garantinius auto) uzsipila "BG244" (http://www.bgprod.co.uk/AutoProducts/Fuel&Air/BG244.htm)....
Tai ir suprask zmogus, kad nori. Pats dyleris pila, atstovai taip pat. Tad, arba tai musu nepamatuotas "bailumas" arba is lupu i lupas sklindanti dezinformacja (suprask, nepasiseke vienam (dar klauimas ar tikrai nuo valiklio), tai ir visus prigasdina).
"Farmeris" vale - ir, kaip surantu, nieko blogo nepadare, tik tiek kad jam ir nepadejo . Bet profilaktiskai gal ir nekenkia tokie dalykai...  :-)

Farmeris

Citata iš: Myjack Įrašytas Gruodis 01, 2013, 14:30:24 PM
Mano Avensis is Belgijos. Kazkada perziurejau visus patarnavimo lapus, tai ten kas ~ 40 tukst. km uzpiltas "Toyota injection cleaner" (https://www.toyota.com.au/owners/parts/fluids-cleaner/fuel-injector). Svogeris gyvena UK, vazineja su 2011 m. Avensis dyzeliu, tai prie 120 tukst. km taip apt uzpyle to paties "cleanerio" (beje, antra karta).
Anglu forumuose visur zmogeliai dalinasi patirtimi ir nurodo, jog kas 40 tukst. km Toyota atstovai (turi leidimus aptarnauti garantinius auto) uzsipila "BG244" (http://www.bgprod.co.uk/AutoProducts/Fuel&Air/BG244.htm)....
Tai ir suprask zmogus, kad nori. Pats dyleris pila, atstovai taip pat. Tad, arba tai musu nepamatuotas "bailumas" arba is lupu i lupas sklindanti dezinformacja (suprask, nepasiseke vienam (dar klauimas ar tikrai nuo valiklio), tai ir visus prigasdina).
"Farmeris" vale - ir, kaip surantu, nieko blogo nepadare, tik tiek kad jam ir nepadejo . Bet profilaktiskai gal ir nekenkia tokie dalykai...  :-)
mano atveju dėl blogo užsivedimo nepadėjo..bet dumingumas kažkiek sumažėjo..
Corolla Verso.

naujas32

Gal ir gerai tas praplovimas bet naujai pilti visa laika o jau 10m auto nemanau kad kas pasikeis aisku jeigu butu beda su purkstukais ir as bandyciau kazka pilti tai pigiau kainuoja

Myjack

Citata iš: Farmeris Įrašytas Gruodis 01, 2013, 14:32:59 PM
mano atveju dėl blogo užsivedimo nepadėjo..bet dumingumas kažkiek sumažėjo..
Diagnostika nieko neparode?

Farmeris

Citata iš: Myjack Įrašytas Gruodis 01, 2013, 16:09:47 PM
Diagnostika nieko neparode?
tiesakant bandaug atmesti variantus kuriuos pats galiu išspresti..kad paskui diagnostikai nevarinėtu filtru keistis it t.t...
Corolla Verso.