Idle Up mygtukas

Pradėjo Praetor, Lapkritis 28, 2013, 21:53:26 PM

« ankstesnis - sekantis »

Praetor

Norėčiau forumiečių paklausti, gal kam taip buvo nutikę ir kur pradėti ieškoti galų.
Iki šios dienos Idle Up veikė tvarkingai, pakeldavo apsukas apšildyti varikliui. Tačiau šiandien įjungus mygtuką įprasto padidinto burzgimo neišgirdau, nors variklis buvo šaltas (auto stovėjo lauke dvi valandas po paskutinio važiavimo ir variklio temperatūros indikatorius užvedus variklį švietė mėlynai). Žodžiu mygtukas į spaudinėjimą nebereaguoja.  :-{
Iš anksto dėkui už patarimus.

arytis

MindaugasB

Dvi valandos - nera visai atsales. Is po nakties -5 laipsniu suveiks.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

nmeras

jis veikia berods nuo 9 ar nuo 10 laipsniu silumos zemyn. paziurek po nakties jei nebekils tai tada ieskok bedu ;)

Praetor

Dėkui visiems už atsakymus. Iš tiesų, po nakties pastovėjus auto, Idle Up vėl veikė kaip turi.  (y)  Per anksti supanikavau.  ff

robercius

Nekuriant naujos temos...
Paspaudus idle mygtuka siek tiek sukyla apsukos, bet po 5min jokio proceso, pucia vos vos drugna ora, kaip sakant po tiek laiko patimasina jau uzsilus buna. Kazka forume skaiciau kad kazkas paspaudus idle dar ir kondyskes mygtuka nuspaudzia, ar uztenka tik idle mygtuka paspaust. Kiek turejau auto tai tokio finto niekur nebuvo, o db yra, tai ydomu jaip jis cia veikia :D

ToyotaClub

Tas mygtukas kiek suprantu apsukas sukelia kad greiciau variklis pradetu pust silta ora ant laisvu. Nes dabar man ir idomu kuo cia skires ryte nustacius ant max peciuko temp, apsukos ir sukyla. O isilus ir suveikia, bet jei temp mazini apsukos nukrenta. Gal apaviesite.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

MaXas

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Gruodis 06, 2014, 19:45:03 PM
Tas mygtukas kiek suprantu apsukas sukelia kad greiciau variklis pradetu pust silta ora ant laisvu. Nes dabar man ir idomu kuo cia skires ryte nustacius ant max peciuko temp, apsukos ir sukyla. O isilus ir suveikia, bet jei temp mazini apsukos nukrenta. Gal apaviesite.
Kai saltas variklis visada sukyla apsukos tik pajungus peciuka, nesvarbu kokia temperatura! Isjungus peciuka apsukos iskart nukrenta.
O tas mygtukas man toyotos didelis klaustukas taip!  :think:
Kiek skaiciau konkretaus nieko nesuradau.... Neiziaidziant nieko!

MaXas

Paspaudus mygtuka jokio pas mane garso nepasigirsta, variklio darbas taip pat nepasikeicia. Gal kas turi foto, ar konkreciai gali pasakyti kur pats mechanizmas stovi variklio skyriuje.

ToyotaClub

Pagalvojau gal cia tas pats velnias, nes pas mane nors variklis karstas, bet atsuki max apsukos kyla. Tai laikau per viduriuka, apsukos kaip ikaltos.

MaXas

Pas mane kai variklis jau gerai isiles apsukos nukrenta.
Siaip jos turi nukrist!
O kai isjungi peciuka nukrenta? Bandei?

ToyotaClub

Va to nebandziau kad off visai. Nustates kad pustu ant pirmo lygio. Tik jei nustatai siluma ant max temp, truputi padirba ir pakyla apsukos. Sumazini temp apsukos vel nukrenta. Tik suveikia ant max temp.

MaXas

Ant maximalaus nesu atsukes kai variklis siltas, bet pabandysiu siand, bet galvoju kad isiles variklis neturetu kelt apsuku, na nespeliosiu! Babandysiu ir zesiu kaip :think:

naujas32

https://www.youtube.com/watch?v=KrebNTPG1Ak
jeigu tas migtukas veikia tai turetu buti taip. apsukos cia ne prie ko... padidink temp ir apsukos sukils.
Kitas dalykas pas ka veikia tas migtukas, pasmane jis neviekia o buvo rasyta, kad reikia AC paspausti ir taip toliau( to nereikia saryti) jeigu veikia paspaudi ir po 2min jau peciukas pucia silta ora. VISKAS.
Gal kas esate remontave ar pasidomeje kaip sutvarkyti kad veiktu?

MaXas

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Gruodis 07, 2014, 00:07:44 AM
Va to nebandziau kad off visai. Nustates kad pustu ant pirmo lygio. Tik jei nustatai siluma ant max temp, truputi padirba ir pakyla apsukos. Sumazini temp apsukos vel nukrenta. Tik suveikia ant max temp.
Na va pabandziau pakelt temperatura iki max(kai variklis jau pilnai isiles), tai variklio apsikos nesukyla, nepakinta kaip salto!