Akumoliatorius, kur gauti gera?

Pradėjo Tiutis, Gruodis 02, 2013, 10:36:24 AM

« ankstesnis - sekantis »

Toshis

Tiutis

Ka jus cia snekat... Naujas starteris apie 350lt jau pasidomejau...

egariukas1

Toshis

Jei srote tai kokia tikimybe kad po kokiu puses metu nebus toks pat atvejis kaip ir su senuoju?

eceris

Citata iš: Tiutis Įrašytas Gruodis 09, 2013, 12:49:53 PM
Ka jus cia snekat... Naujas starteris apie 350lt jau pasidomejau...
naujas bet kinietiskas turbut :)

Tiutis

S_Kulikauskas

Aš esu pirkes Citroenui, iš pradžių žadėjau remontuoti senajį, bet laimei pasirodo neremontuotinas buvo tai už 250 BOSH nupirkau ir sakyciau rimčiau atrodantį už orginalą prancūzišją. Jau kokie 3 m. Dirba jokių bėdų.

Tiutis

Patikslinsiu, Pilnai restauruotas 310lt snd gavau pasiulyma is pigiausiosdalys.lt

egariukas1

Apsimoka manau,nes jei angliukai,bendixas,ivores pakeist,tai kainuos daugiau

GALLANT

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Gruodis 10, 2013, 18:16:31 PM
Apsimoka manau,nes jei angliukai,bendixas,ivores pakeist,tai kainuos daugiau
jei pats keisi, tai nekainuos, bet jei neturi salygu, tai faktas, kad perki pilnai restauruota.

Tiutis

Buciau zinojes buciau iskart pirkes rastauruota o ne tvarkes sena... Ivoriu yra dvi... tik viena teko gaut nes niekur niekas nerado... Sepeteliai vos vos nusideveje tad ju nekeite... Pakeite ta ivore ir isvale visa starteri pilnai... Ai dar sepetelius bisky paslifavo su svitriniu kad butu lygus... Garsas siek tiek pasikeite vedant tos svilpimas cypimas svelnus atsirado uzvedus kokia 1s... siek tiek graziau dirba starteris vedant... gal bisky greiciau suka... Vienu zodziu bus aisku ryt ryte kaip suks... jei vel tas pats tai reiskia iskrova nepradingo... Nes buvau nuvares patikrint iskrovos(su isimtu starteriu) tai 0,1 0,2 Volto tai yra leistina riba... Pries tai buvau nuvares su starteriu tai rode net 9voltai iskrova tai yra labai daug... Ir taip issiaiskinau del ko ta iskrova o gi del starterio... Rytoj pas meistriuka vel pazes kokia iskrova isr viskas bus aisku ar tvarkoj starteris... P.S Uz darba meistrui sumokejau 80Lt su viskuo..

egariukas1

Iskrova tai kai kazkas naudoja akuma uzgesinus auto?Seip ji matuojama amperais,ne voltais,leidziama kiek zinau 0,09-0,1 a ribose,jei daugiau,reiskia kazkas naudoja srove.Jei 9 a kaip rasei,po keliu valandu stovejimo nugaistu ir naujas akumas.

Tiutis

Ralfas

Kaip namu salygom pasimatuot ta iskrova???

eceris

dico replem galima. bet jas reikia tureti. kaip siek tiek praktikuojantis elektrikas, tai turiu tokias ;) . pigiausios bene 15-18 lt senukuose maciau kainuoja.