Akumoliatorius, kur gauti gera?

Pradėjo Tiutis, Gruodis 02, 2013, 10:36:24 AM

« ankstesnis - sekantis »

Tiutis

virmas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gruodis 16, 2013, 15:58:53 PM
Geriausia masina yra "darbine". Nereikia nei kuro pirkti, nei remontuoti (y)
Bet dar ir kuro atlieka

vitiok

http://e-shop.eoltas.lt/index.php?cl=details&anid=S5010
ar verta uz 296 imt si modeli ar per prabangei ir uztektu prastesnio ir pigesnio?
ka pasiulysit? ryt zadu pasinaudot akcija

muncis

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 17, 2014, 14:38:49 PM
ar verta uz 296 imt si modeli ar per prabangei ir uztektu prastesnio ir pigesnio?
Man atrodo, kad vertas jis tokios kainos, pats toki turiu, superinis akumas :)  yra kur be jokiu akciju ~330lt kainuoja :)
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

virmas

Tai tik  rytoj eolte 30% nuolaida-tai tuo labiau verta.

NNZ

Tai jei 296lt kaip rodo tai imkit tik ziurekit kokia data pagaminimo. Jei yra galimybe pasistengit, kad parinktu kuo naujesni
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

vitiok

Citata iš: NNZ Įrašytas Sausis 17, 2014, 17:07:42 PM
Tai jei 296lt kaip rodo tai imkit tik ziurekit kokia data pagaminimo. Jei yra galimybe pasistengit, kad parinktu kuo naujesni
pirksiu internetu nes ryt visa diena dirbsiu taigi manau padarysiu kad atsiimt is ju pardes kur jau ir pazesiu pagaminimo data,taigi apsisprendziau :)

Tiutis

Vitiok kurioj vietoj parasyta ant BOSCH akumuliatorio S5 kaip supratau sita nori pirkti, taigi butu idomu suzinoti kurioj ten vieyoj parasyta ta data pagaminimo?

Tiutis

As nusipirkau S5 77ah galiu pasakyti kad nusivyliau, nusipirkau dzipa rav 4 ten gamyklinis toyotos 70ah suka 10kart geriau ryte nei tas bosh s5 77ah.

vincass

Citata iš: Tiutis Įrašytas Sausis 18, 2014, 09:53:07 AM
As nusipirkau S5 77ah galiu pasakyti kad nusivyliau, nusipirkau dzipa rav 4 ten gamyklinis toyotos 70ah suka 10kart geriau ryte nei tas bosh s5 77ah.
Ir aš turėjau nusipirkęs BOSCH S5 serijos (atrodo S5 007). Nusivyliau taip pat. Atrodo 74Ah, startinė-750A, bet suka tai prastai? Ir žiemą stengiausi laikyti kuo labiau įkrautą-retkarčiais pajungdavau pakrovėją.
O reklamuojamas- kaip labai geras ( 30 proc. ilgesnis tarnavimo laikas, 30 proc. didesnė šalto paleidimo galia, panaudota pažangi sidabro technologija ir pan. "Tufta" čia viskas).  Galvojau čia gal man nenusisekęs variantas papuolė, bet matau ir kitiems panašiai. ... daugiau BOSCH manau nepiksiu :)

vincass

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 17, 2014, 14:38:49 PM
Labai jau didelė nuolaida duota? Greičiausiai jis keletą metų stovėjo neparduotas? O jau tikrą kainą virš 400 lt. mokėti tikrai neapsimoka (geriau suvazinėsi 2 pigesnius akumus už tą pačią kainą)

Tiutis

Labai gera pavyzdy dbr pasakysiu: Nokian Hakapellita 4 ziemines padangos dabar yra ir 8 bet kokybes nedasiveja nei vieni nokian hakapellita... tas pats ir su akumais... brolis nusipirko berods pries 3metus varta blue dynamic s3 ar s4 nepamenu 74ah bet suka 10kart geriau nei mano... Beje, VINCAS jeigu labai silpnai pas tave suka, tai paziurek pirmoj vietoj ar nera pas tave iskrovos ir starteri patikrink kaip suka jis... yra tokios specialios znyples(TESTERIS) su ju pagalba pasitikrint gali ir patas jos kainuoja apie 50lt.  Nes daug kas priklauso ir nuo starterio, jei jau ten ivores isbelstos skersuojasi sunkiai tau suks su belentkokiu akumu...

muncis

Nesuprantu kaip jums nesuka su BOSCH S5, man tai suka normaliai, tik duok ka sukti :) tik pas mane 85Ah..
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

Raiforas

Cia sioks toks akumuliatoriu testas gal kam pades : http://autos.netne.net/akumuliatoriai.html
Siaip dar kelis apziurinejau testus tai rezultatai panasus ir susidariau ispudi kad visur pirmauja Varta. Nors bosh irgi geri.

Raiforas