Akumoliatorius, kur gauti gera?

Pradėjo Tiutis, Gruodis 02, 2013, 10:36:24 AM

« ankstesnis - sekantis »

Vladas55

As pirkau rudeni Mutlu akumuliatoriu ,pas mane toks stovejo,atitarnavo 5 metus nuo autom. pagaminimo pradzios.Internete raso kad geri tinka ir Rusijos atsiauriom salygom ekspluatuot,Jeigu butu blogas Vokieciai nestatytu ir daug kur domejausi sake kad geri,dabar dir ba be problemu.

vincass

Citata iš: Tiutis Įrašytas Sausis 18, 2014, 10:40:52 AM
Labai gera pavyzdy dbr pasakysiu: Nokian Hakapellita 4 ziemines padangos dabar yra ir 8 bet kokybes nedasiveja nei vieni nokian hakapellita... tas pats ir su akumais... brolis nusipirko berods pries 3metus varta blue dynamic s3 ar s4 nepamenu 74ah bet suka 10kart geriau nei mano... Beje, VINCAS jeigu labai silpnai pas tave suka, tai paziurek pirmoj vietoj ar nera pas tave iskrovos ir starteri patikrink kaip suka jis... yra tokios specialios znyples(TESTERIS) su ju pagalba pasitikrint gali ir patas jos kainuoja apie 50lt.  Nes daug kas priklauso ir nuo starterio, jei jau ten ivores isbelstos skersuojasi sunkiai tau suks su belentkokiu akumu...
Viskas pas mane patikrinta, veikia normaliai. Dabar įsidėjęs kitą akumuliatorių VARTA 74Ah. (nenaujas), tai suka daug smagiau negu buvęs BOSCHas.

Vladas55

O idomu kelintu metu Bochas,gal parduotuveje ilgai stovejo,ziurejai gamybos metus kai pirkai?

eceris

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Sausis 18, 2014, 19:45:59 PM
O idomu kelintu metu Bochas,gal parduotuveje ilgai stovejo,ziurejai gamybos metus kai pirkai?
kaip jus isivaizduojat "stovejima parduotuveje" ? negi manot kad parduotuve uzperka vagona akumuliatoriu ir prekiauja kol isparduoda?

vitiok

nu krc atejau po darbo perskaiciau jus ir nebesuprantu ar imti ta Bosch ar koki kita nes snd su 2 kolegom pasnekejau tai sake kad is eolto abu pirko boshus ir abu brokuoti buvo,uzsakyma padariau bet jauciu atsauksiu ir kita uzsakysiu.
Gal padesit is Eolto issirinkt 315x175x175 ismatavimai,gal kitokie tiktu ?

eceris

o ko bijot DETA ? as tarkim toki isidejes, na mazesnis pas mane 77 Ah. bet atsiliepimus skaiciau gerus . gamintojas priklauso EXIDE kompanijai. gamina vokietijos rinkai. exide pats vazinejau 5 metus ir pardaviau su juo savo primera...pirkau DETA cia: http://www.auviras.lt/index.php?force_sid=6ee7b4d598482957c5c2491e8a609755&cnid=440f9b6cd82f284db37103c53454d92c&cl=alist&tpl=&fnc=executefilter&attrfilter
   nuvaziavau pirkti varta arba boscha, porkau kiek pigesni DETA. sake 10 metu prekiauja, kokybe gera

vitiok

Citata iš: eceris Įrašytas Sausis 18, 2014, 21:25:47 PM
o ko bijot DETA ? as tarkim toki isidejes, na mazesnis pas mane 77 Ah. bet atsiliepimus skaiciau gerus . gamintojas priklauso EXIDE kompanijai. gamina vokietijos rinkai. exide pats vazinejau 5 metus ir pardaviau su juo savo primera...pirkau DETA cia: http://www.auviras.lt/index.php?force_sid=6ee7b4d598482957c5c2491e8a609755&cnid=440f9b6cd82f284db37103c53454d92c&cl=alist&tpl=&fnc=executefilter&attrfilter
   nuvaziavau pirkti varta arba boscha, porkau kiek pigesni DETA. sake 10 metu prekiauja, kokybe gera
apie toki http://e-shop.eoltas.lt/index.php?cl=details&anid=x020847 kalbi?
o sis kaiphttp://e-shop.eoltas.lt/index.php?cl=details&anid=x850430STS ?

Vladas55

As pirkau pagal autoobilio parametrus 315-175-175 ir 84A koks turi but o ne 77A,kainavo 330lt.Pas mane toks turi but.

eceris

taip, as uz deta 77 ah tiek mokejau vasara

eceris

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Sausis 18, 2014, 21:36:52 PM
As pirkau pagal autoobilio parametrus 315-175-175 ir 84A koks turi but o ne 77A
ka kolega norejot tuo pasakyt? :think: kolega Vitiok matyt irgi iesko koks turi buti pagal jo auto. pagal mano auto nuo 72 Ah rekomenduojama det :)

vitiok

eceris

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 18, 2014, 21:42:46 PM
http://e-shop.eoltas.lt/index.php?force_sid=l99ahqpmn91vb809ln4jqidml0&cl=eosearchbygroupview&groupid=BATTERIES
yra 4 variantai cia pagal mano ismatavimus
patarkit,ar salto paleidimo srove jei didesne ka nors reiskia ?
bosch s4
bosch s5
Deta
fulmen
butu varta, imciau varta geriau nei boscha. siuo atveju rinkciausi tarp deta ir fulmen. su boschu negeri prisiminimai liko. nuvaziavau i darba , pastovejo masina para laiko ir neuzkuriau-numire staiga akumas.....

vitiok

Citata iš: eceris Įrašytas Sausis 18, 2014, 21:48:45 PM
  butu varta, imciau varta geriau nei boscha. siuo atveju rinkciausi tarp deta ir fulmen. su boschu negeri prisiminimai liko. nuvaziavau i darba , pastovejo masina para laiko ir neuzkuriau-numire staiga akumas.....
bosch atmetu nes snd draugai patvirtino ta pati ka ir tu,cia jau sutapimu nepavadinsiu,brokuotu partija i LT pavare :D

Vladas55

As turejau Boch,Varta ir Banner,Banner buvo prasciausias.Del skaiciu tu kur rasai as nezinau,reikia ziuret per google ka reiskia,o savo Mutlu kai pirkau rase kad tinka atsiauriom salygom nau dot ir nupirkau,geri atsiliepimai apie juos.Spresk pats kuris tau geriau patinka,yra atsiliepimai internete apie akumus,sekmes.

eceris

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 18, 2014, 21:53:28 PM
bosch atmetu nes snd draugai patvirtino ta pati ka ir tu,cia jau sutapimu nepavadinsiu,brokuotu partija i LT pavare
neee, mano boschas buvo su auto is prancuzu atvaziaves. bet sako jie mirsta cia ir dabar...as ji ir dabar turiu-pakroviau, galima vazinet diena-kuriasi viskas normaliai, bet para pastovi ir neuzkuriu