Akumoliatorius, kur gauti gera?

Pradėjo Tiutis, Gruodis 02, 2013, 10:36:24 AM

« ankstesnis - sekantis »

Vladas55

As tai ir turejau uomeny pirkimo dokumenta,o tikrino matyt norejo apsidraust,jeigu automobilis blogai krauna,gal neparduotu,na nezinau netaip svarbu.

matroskinas

Patarkit kokio  akumuliatoriaus reikia toyotai rav4 2004m 2000 ,85kw ,dizelis

mosquito

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 19, 2014, 15:55:19 PM
viskas vyksta paprasciau siais laikais,ateini su kvitu pirkimo ar dokumentu ir sakai kad jis man blogas,issikrauna ir pan.tada tau duoda kita arba keicia i kita o si siuncia atgal is kur atkeliaves nes jam 24 men gamykline garantija duodama,parduotuve nuo to nieko nepralaimi ir nelaimi,mano kaip pirkejo teises yra apsaugotos ir visiem gerai :)
Bendrauju su internetinio shopo garantiniu žmogumi, tai būna labai didelių nesusipratimų.
Pardavėjas nusprendžia, ar pirkimo dokumentas ir yra garantinis talonas, ar prie čekio dar reikia ir to talono. Jei kreipiesi dėl nekokybiškos prekės, tai privaloma pateikti visus dokumentus kuriuos gavai pirkdamas.
Keitimas ne iš karto galimas, iš pradžių yra patikrinama prekė autorizuotame servise ar pas gamintoją (ar jo įgaliotą atstovą) ar tai gamyklinis brokas ar tai yra sugadinta prekė.
..twin turbo mosquito..

Tiutis

Gerai tarkim as pirkau UAB GARANTAS autodaliu parduotuve varenoje... Jie uzsake man ta bosch akumoliatoriu is AD ir atveze pas juos. Tai dabar man akuma tiesiai i AD reikia pristatyti aris ten kur ji nusipirkau>>?

vitiok

Citata iš: starka Įrašytas Sausis 19, 2014, 17:10:38 PM
Bendrauju su internetinio shopo garantiniu žmogumi, tai būna labai didelių nesusipratimų.
Pardavėjas nusprendžia, ar pirkimo dokumentas ir yra garantinis talonas, ar prie čekio dar reikia ir to talono. Jei kreipiesi dėl nekokybiškos prekės, tai privaloma pateikti visus dokumentus kuriuos gavai pirkdamas.
Keitimas ne iš karto galimas, iš pradžių yra patikrinama prekė autorizuotame servise ar pas gamintoją (ar jo įgaliotą atstovą) ar tai gamyklinis brokas ar tai yra sugadinta prekė.

neapsunkink situacijos,atvaziuoji ten kur pirkai ten iskart ir patikrina bukle,keicia ir iskart,isimtis perkantiems ne tiesiogiai o netu tada reik dometis kaip su garantija,
sutinku kad siustu tikrint bet tada turi duoti analogiska naudotis tuo laikotarpiu kol tikrins,bet sakau niekas nezaidzia taip nes yra gamyklinis brokas 99,99% atveju...ir nieko dazniausiai patys gamintojai netikrina o nuraso ji.
Citata iš: Tiutis Įrašytas Sausis 19, 2014, 17:16:33 PM
Gerai tarkim as pirkau UAB GARANTAS autodaliu parduotuve varenoje... Jie uzsake man ta bosch akumoliatoriu is AD ir atveze pas juos. Tai dabar man akuma tiesiai i AD reikia pristatyti aris ten kur ji nusipirkau>>?
kur pirkai kreipkis,toliau jie jau patars kazka

eceris

vitiok

Akumas tik ryt ateis o snd vos vos uzsikure,jau pize galvojau.pagavo ant paskutiniu atodusiu :) ,lauke -12 buvo
Bl stresus varo man :D vaziuot strogei reikejo greit,varinejau paskui be jokio reikalo koki 30 km kad tik biski pasikrautu ir ryt uzsivestu

Tiutis

Darau bandyma... Auto nuo vakar vakaro nekurtas ir uzkursiu ryt ryte... jeigu labai sunkiai uzsikurs arba isvis neuzsikurs ale visu isgirstasis BOSCH S5 tiesiai i parduotuve su garantiniu talonu. Realiai naujas akumas tokiu parametru prie minus 20 gali visa savaite prastovet ir uzsikurti...

muncis

Mano automobilis su BOSCH S5 prastovejo penkias dienas, siandien is ryto be problemu uzsikure.. gal pora sekundziu ilgiau pasuko..
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

vitiok

Citata iš: muncis Įrašytas Sausis 21, 2014, 19:52:56 PM
Pas mane BOSCH S5 prastovejo penkias dienas, siandien is ryto be problemu uzsikure..
o jie ka turi savybe uzsalt?

muncis

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 21, 2014, 19:54:50 PM
o jie ka turi savybe uzsalt?
Nzn, visi juos labai peikia, man net keista, gal rimtai nevykusi partija i Lietuva atejo.. pas mane jau kaip metai jokiu problemu nera..
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

Bemsas

Pilnai įkrautas akumuliatorius prie -18C turi tik 40% užvedimo galios

ketvirtasis

Gryžtu prie temos pavadinimo, nes jau gaunasi oftopic. Tai va susiruošiau Vilniuj "pagyventi"  (komandiruotė) mašina lauke "kenčia", o senas akumas jau 5 metai ekspluatuojamas. Buvo įdėtas "VARTA BLUE 11" esu patenkinatas jo darbu 100%. Tai vėl tokį pat nusipirkau, sumokėjau 249 lietuviškų, toje pardei kur kas pigiau nei seniuose ir šiaip ten Kaune pigiausia - Raudondvario plente. Davė du metus garantija, nenoriu čia reklamos, bet sakyčiau verta užsukti.

vitiok

kiek naujas akumas turi rodyt sroves?

eceris

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 22, 2014, 21:46:32 PM
kiek naujas akumas turi rodyt sroves?
kaip cia paprasciau paaiskinus....akumas turi laikyti tam tikra uzduoda srove tam tikra laika ir nenusėst. trumpalaikiskai duot srove gali sugebet ir senas ar brokuotas akumas. o itampos pamatavimas akumui praktiskai nieko neduoda. paprastas elementarus akumo patikrinimas-esant isjungtam varikliui sujungti viska kas yra elektrisko ir palikti keletui minuciu, po to isjungt viska ir megint uzkurt-uzsikurė, vadinas akumas pakankamai geras. aisku cia elementariausia taip patikrint neturint jokio prietaiso namuose. bet rekomenduociau po tokios patikros vaziuot kad pasikrautu arba uzdet karovima jei auto stoves...o naujas pakrautas akumas, nupirktas naujai, neturėtų rodyt maziau nei 13 V